Peugeot TKR 206 WRC - problem z przyspieszeniem
• Strona 1 z 1
Peugeot TKR 206 WRC - problem z przyspieszeniem
Witam. Mam problem w moim skuterze z przyspieszeniem. Do 30km/h wszystko ok. Od 30km/h do 55km/h gigantyczny muł:/ mam przejechane 7700 KM i wszystko było ok. Skuter przyspieszał wspaniale. Pod koniec zeszłego sezonu zaczął właśnie mulic. Wcześniej nic w nim nie wymieniałem typu rolki czy sprzęgło bo wszystko było ok. Podejrzewam, że rolki mogły się już zużyć. Ale czy moje podejrzenia są słuszne?? Czy będzie pożądany efekt jak wymienię rolki a wario zostawię seryjne?
Przejrzałem tematy i nie znalazłem podobnego problemu. Proszę o pomoc i z góry dzięki za jakiekolwiek info 

One dream, one aim, one love...
-
bombel89 - Świeżak
mogly ci sie rolki zetrzec nierownomiernie i dlatego.Ale zobacz jeszcze czy sprzeglo nie jest zurzyte i jak wyglada dzwon..
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
ok sprawdzę. Tylko napisz mi jak możesz o co z tym dzwonem kaman:/ a co do rolek to właśnie będę zaglądał pod koniec przyszłego tygodnia. tylko czy ktoś wie jak będzie seryjne wario współpracowało z nowymi rolkami?? bo gdzieś ktoś pisał ze rzadko kiedy jest ok i ze wario tez powinno sie zmienić. ile w tym prawdy to pewnie sie przekonam jak sam zmienię rolki ale wie ktoś coś może na ten temat??
One dream, one aim, one love...
-
bombel89 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm