wyprawa E. McGregora na TVN Turbo
• Strona 1 z 1
wyprawa E. McGregora na TVN Turbo
Własnie jest na TVN TURBO jakis program gdzie jet relacja z motocyklowe wyprawy Evana dookola swiata. Nie wiem czy to jest jednorazowy filmy czy moze jakas seria bedzie ale jesli ktos ma ochote to niech sobie wlaczy TV.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Właśnie się skończyło. Ale w pore dalem info
.
W kazdym razie jesli to jest jakas seria to warto obejrzec bo calkiem przyjemnie sie ogladalo.
A nawiasem mowiÄ…c to jest tez ksiazka z tej wyprawy. Ktos moze czytal? Bo chyba sie wybiore do ksiegarni i zakupie. Warto?

W kazdym razie jesli to jest jakas seria to warto obejrzec bo calkiem przyjemnie sie ogladalo.
A nawiasem mowiÄ…c to jest tez ksiazka z tej wyprawy. Ktos moze czytal? Bo chyba sie wybiore do ksiegarni i zakupie. Warto?
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Ja siekson czytalem ta ksiazke i juz ja raz komus polecalem na forum w temacie swietnych ksiazek. Poczatkowo wydala mi sie nieco nudna, ale z kazda kolejna strona wciagala coraz bardziej. Nie jest na dobra sprawe poswiecona tylko i wylacznie motocyklom i turystyce motocyklowej. Znajduje sie tam mnostwo cietych komentarzy samych autorow i barwne opisy ich wewnetrznych przezyc. Owa lektura daje poznac swiat, ktory jest nieco bardziej ciekawy niz Europa. Wszakze wiekszosc opisow jest poswiecona wlasnie Ukrainie, Mongolii i glebokiej Rosji. Wiec raz jeszcze z czystym sumieniem moge powiedziec, ze jest warta tych kilku zlotych w ksiegarni, albo kilku zlotych mniej na allegro.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Jest to serial. Też dokładnie nie wiem, kiedy to leci. Zawsze jak skacze po kanałach, to trafiam na program "Long Way Round", bo tak się on nazywa. Pozdrawiam
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
Na DVD też można dostać. Ogólnie, taka trochę podpierducha bo jednak nie jechało tylko 3 ludzi (Evan, Pedzio i kamerzysta) ale jeszcze dwa zapakowane po brzegi auta. Mimo wszystko i tak fajnie się ogląda ich pędzących przez Kazachskie pola.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
ten serial już dość dawno temu pokazywało Discovery. zanim pojawiło się w TVN Turbo Discovery zdążyło nadać jedną lub dwie powtórki całej serii
ale jeśli ktoś nie widział warte obejrzenia. chociaż ja nie jestem obiektywny mi podoba się wszystko gdzie pokazują jakieś kółka z silnikiem
InSiDe ten "pedzio" ma żone i 2 córeczki, a w następnej serii podobnego programu sponsorowanego przez Discovery i BMW wziął udział w rajdzie Paryż-Dakar. Evan wymiękł i się tam nie pokazał...

ale jeśli ktoś nie widział warte obejrzenia. chociaż ja nie jestem obiektywny mi podoba się wszystko gdzie pokazują jakieś kółka z silnikiem

InSiDe ten "pedzio" ma żone i 2 córeczki, a w następnej serii podobnego programu sponsorowanego przez Discovery i BMW wziął udział w rajdzie Paryż-Dakar. Evan wymiękł i się tam nie pokazał...
-
SQ - Mieszkaniec forum
Nie no serial fajny ,nie ma co
przynajmniej nie jest jakas kolejna pseudokupa na TVN TURBo
BTW rozwalilo mnie jak Ewan z tym drugim bali sie ,ze ich mafia na Ukrainie zabije ;] smieszne to bylo ,trzesli portkami az milo

BTW rozwalilo mnie jak Ewan z tym drugim bali sie ,ze ich mafia na Ukrainie zabije ;] smieszne to bylo ,trzesli portkami az milo

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Trzeba przynać, że TVN TURBO programowo jest zacofana jak nic, od KILKU LAT dają te same odcinki TOP GEAR i jeszcze się podniecają, że to jakieś super nowości
Polewka i tyle
Polewka i tyle

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
-
fast and furious - MEGA TROLL
Bardzo przyjemnie sie to ogląda, oglądam od samego początku. Dzisiaj leciał 6 odcinek w TVN Turbo, jesli chodzi o godzinę kiedy leci, to jest ona nieregularna a mianowicie 5 odcinek leciał w zeszłym tygodniu (nie pamietam jaki dzien) o 13:00, a 6 odcinek leciał dzisiaj o 17:00. Więc trzeba sledzic reklamy w tvn turbo albo www.tvnturbo.pl jest rozpiska programu i mozna znalesc. Ogółem serdecznie polecam
fast and furious- rzeczywiscie, TVN Turbo to jest jedna wielka powtórka, premiery lecą zazwyczaj wieczorem lub w weekend. Od rana same powtórki z poprzedniego dnia.

fast and furious- rzeczywiscie, TVN Turbo to jest jedna wielka powtórka, premiery lecą zazwyczaj wieczorem lub w weekend. Od rana same powtórki z poprzedniego dnia.
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
jestem pewien, ze jest to Long Way Round
http://pl.youtube.com/results?search_qu ... arch_type=
Wystarczy zobaczyć czołówke na tvn turbo.
Pozdrawiam
http://pl.youtube.com/results?search_qu ... arch_type=
Wystarczy zobaczyć czołówke na tvn turbo.
Pozdrawiam
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
Mi się też wydaje że to jest Long Way Round 

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
po prostu fast...
-
fast and furious - MEGA TROLL
-
Gandalf - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości