Ku przestrodze
http://pl.youtube.com/watch?v=sxjocYbbdsk&eurl
Być może już widzieliście ten filmik... ale naprawde straszne zbiegi okoliczności w nim są co daje do myślenia.
Być może już widzieliście ten filmik... ale naprawde straszne zbiegi okoliczności w nim są co daje do myślenia.
- Fabian1098
- Świeżak
- Fabian1098
- Świeżak
zephyr47 napisał(a):Powiedzcie tak szczerze jakie przepisy świadomie łamiecie? [...](oczywiście tak żeby nie spowodować zagrożenia czy nie wymuszać pierszeństwa)
Ja staram sie nie lamac zadnych poza ograniczeniami predkosci:)
Nie wyprzedzam tam gdzie nie mozna chyba ze ktos jedzie naprawde wolno ze zasypiam:)
-
Boski - Świeżak
turboponczek napisał(a):Chatte napisał(a):stereotyp motocyklisty dawcy nerek grzejącego czysta po najruchliwszej ulicy miasta
dokładnie, mnie też to wku*wia.
Taki koleś u mnie w firmie cały czas do mnie podchodzi i sie pyta czy mu zapisze swoje nerki, śmieć. I co ja mam mu powiedziec ? Bo spierdalaj nie działa ;]
Piszesz,ze to cię _______,a tak naprawdę pewnie czujesz się cool i trendy.

kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
ponczek sprowadz go w parter i odbij na jego mordzie podeszwe od twojego laczka
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Labiss napisał(a):turboponczek napisał(a):Chatte napisał(a):stereotyp motocyklisty dawcy nerek grzejącego czysta po najruchliwszej ulicy miasta
dokładnie, mnie też to wku*wia.
Taki koleś u mnie w firmie cały czas do mnie podchodzi i sie pyta czy mu zapisze swoje nerki, śmieć. I co ja mam mu powiedziec ? Bo spierdalaj nie działa ;]
Piszesz,ze to cię _______,a tak naprawdę pewnie czujesz się cool i trendy.
otóż własnie nie Labissie, nie czuje sie cool i trendy, moj motocykl to złoty środek na dostanie sie na drugi koniec miasta w 15 min.
-
turboponczek - MEGA TROLL
bolokolo napisał(a):ponczek sprowadz go w parter i odbij na jego mordzie podeszwe od twojego laczka

kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
-
melvin - PierwszyOkrutny
[*] Szkoda gadac, a to dopiero początek...sezonu 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
No i dzis sie potwierdziło ze jednak niektórzy motocyklisci to frajerzy...
Dzis jechalem z mamą na cmentarz samochodem,droga wylotowa z Zielonej na wWrocław,niestety droga 2 pasmowa a skręt na cmentarz jest taki ze trzeba zwolnic ,a nieraz sie zatrzymac,jade okolo 60 km/h, nagle słysze ryk maszyn ,2 palantów mignelo obok nas okolo 130-160 km/h,ryk potworny ,due pojemnosci ,w dodatku jeden zrobil efektowną wymijke na wysokosci mojego auta,doslownie 10-20 cm od mojego lusterka.
Kompletne palanty.
Ja takze chce miec motocykl i jezdzic,a mimo to po dzisiejszym epizodzie podniosło mi sie cisnienie,i stwierdzam ze autami tez ludzie szaleją,ale z tego wzgledu ze samochody ogolnodostępne mają bardzo slabe mozliwosci w poruwnaniu z motocyklami.
W dodatku kiedy motocykl nadjezdza z tyłu to generalnie go nie słychac dopiero jak sie zrówna i jest przed nami,aha i stwierdzam z cała stanowczoscia,że dzis ja w lusterku tych dwóch gosci nie zauwazylem...dopiero ich usłyszalem ...
pozdrawiam i zycze szczecscia na drodze i rozwagi
Dzis jechalem z mamą na cmentarz samochodem,droga wylotowa z Zielonej na wWrocław,niestety droga 2 pasmowa a skręt na cmentarz jest taki ze trzeba zwolnic ,a nieraz sie zatrzymac,jade okolo 60 km/h, nagle słysze ryk maszyn ,2 palantów mignelo obok nas okolo 130-160 km/h,ryk potworny ,due pojemnosci ,w dodatku jeden zrobil efektowną wymijke na wysokosci mojego auta,doslownie 10-20 cm od mojego lusterka.
Kompletne palanty.
Ja takze chce miec motocykl i jezdzic,a mimo to po dzisiejszym epizodzie podniosło mi sie cisnienie,i stwierdzam ze autami tez ludzie szaleją,ale z tego wzgledu ze samochody ogolnodostępne mają bardzo slabe mozliwosci w poruwnaniu z motocyklami.
W dodatku kiedy motocykl nadjezdza z tyłu to generalnie go nie słychac dopiero jak sie zrówna i jest przed nami,aha i stwierdzam z cała stanowczoscia,że dzis ja w lusterku tych dwóch gosci nie zauwazylem...dopiero ich usłyszalem ...
pozdrawiam i zycze szczecscia na drodze i rozwagi
-
front247 - Świeżak