Seiece wszystkie?
• Strona 1 z 1
Seiece wszystkie?
Witam serdecznie.
Wczoraj odpalam motocykl po zimie rf900r (odpalił bez większych problemów) ale słyszę że coś nie tak, pracuje na trzech cylindrach.
rozkręciłem wszystko i dostałem się do świec, sprawdziłem że jedna nie ma iskry (świece nowe z tamtego roku zrobione ok 800km Denso) wymieniłem tę jedną świeczkę bez iskry na starą.
Teraz moje pytanie czy mogę kupić jedną świecę i wymienić, czy należy znów kupować cztery i wymieniać wszystkie.
Pozdrawiam
Wczoraj odpalam motocykl po zimie rf900r (odpalił bez większych problemów) ale słyszę że coś nie tak, pracuje na trzech cylindrach.
rozkręciłem wszystko i dostałem się do świec, sprawdziłem że jedna nie ma iskry (świece nowe z tamtego roku zrobione ok 800km Denso) wymieniłem tę jedną świeczkę bez iskry na starą.
Teraz moje pytanie czy mogę kupić jedną świecę i wymienić, czy należy znów kupować cztery i wymieniać wszystkie.
Pozdrawiam
- Maro
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
dokładnie jasli nie masz duzo nakrecone na tych starych 800 KM to prawie nic wiec mozesz kupic jedna tej samej firmy i o tym samym oznaczniu pzdr
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości