Co lepsze cross czy ścigacz?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co lepsze cross czy ścigacz?
Powiedzcie mi czy wybrać crossa czy ścigacza. Mam dylemat ponieważ jeżdze chopperem i niewiem co będzie lepsze. Z góry dziękuje.
- Pedroz
- Świeżak
Zastanów się najpierw jak chcesz używać tego motocykla crossem pośmigasz i po asfalcie i w terenie a ścigiem raczej pozostaje tylko asfalt. No ale cross na asfalt bez porównania do ściga
To zależy tylko od Ciebie i nikt nic Ci tu nie poradzi...

YAMAHA YZF R6 2003r.
- Pomian
- VIP Ścigacz.pl
Pomian napisał(a):Zastanów się najpierw jak chcesz używać tego motocykla crossem pośmigasz i po asfalcie i w terenie a ścigiem raczej pozostaje tylko asfalt. No ale cross na asfalt bez porównania do ścigaTo zależy tylko od Ciebie i nikt nic Ci tu nie poradzi...
Hehe No tak jak kolega Pomian zaznaczył "cross na asfalt bez porównania do ściga" no coś w tym jest jak masz dobrego crossa i jeszcze w 4 takcie to myśle że mało który ścigacz da ci rade tak do 60km/h a w mieście może zapomnieć

Wiec Supermoto to naprawde dobra alternatywa a predkosc max 180 z tym że bez przyjemności wiatr daje o sobie znać tak do 140jest ok.
- marekjasiok
- Świeżak
nie rozmieszaj ludzi z takimi tekstami.. myslisz ze 5 zebow na tylnej zabatce rekompensuje roznice 50-100 km?
startujesz ze slabymi ludzmi ktorzy nie umieja ruszac szybko z jedynki proste
p.s " do 60 km/h moze zapomniec..." aha czyli przez pierwsza sekunde, dwie tak.. a pozniej slychac tylko ryk z przodu jak odpuszcza gazu zmieniajac bieg na dwojke przy 120? :>

startujesz ze slabymi ludzmi ktorzy nie umieja ruszac szybko z jedynki proste

p.s " do 60 km/h moze zapomniec..." aha czyli przez pierwsza sekunde, dwie tak.. a pozniej slychac tylko ryk z przodu jak odpuszcza gazu zmieniajac bieg na dwojke przy 120? :>
-
Saimek - VIP Ścigacz.pl
- marekjasiok
- Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
supermoto lub enduro...
jeśli będzies chciał w teren to zmienisz oponki na te w teren a jeśli na jezdnie to oponki supermoto
jeśli będzies chciał w teren to zmienisz oponki na te w teren a jeśli na jezdnie to oponki supermoto

narazie bez moto... ;(
będzie jakaś 80tka lub Dirt Bike 200 ccm =D
będzie jakaś 80tka lub Dirt Bike 200 ccm =D
- SabinkaKTM
- Świeżak
marek jasiok no moze na paru ciasnych zakretach to wyprzedzisz plastika bo my musimy sie składac ale co do startu to watpie bardzo:) racja do 60kmh? czyli sekunda:) napewno masz wtedy wielka roznice w odleglosci od plastika
no ale rozumiem , kazdy swoje chwali chocby i glupoty gadał , a co do pytania to mysle ze supermoto to jest wyjscie najlepsze polecam suzi drz 400 sm

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Łeee, a już myślałem, że to temat z kategorii: "Czy samuraj z mieczem samurajskim zabiłby niemieckiego landsknechta z dwuręcznym mieczem". Mareczek troszkę nadziei wprowadził ale wyszło ja zawsze. Śmiechy, chichy i że pieprzy. A może ma zembatkę mocy i co? Nie do śmiechu by Wam wtedy było...
PS.
Może ktoś wreszcie zamknie ten temat, co by jego autor miał czas zastanowić się, czy aby przypadkiem nie chciał zapytać - co lepsze motocykl czy ciągnik siodłowy? Tylko nie znalazł odpowiedniego forum zrzeszającego obu powyższych.
PS.
Może ktoś wreszcie zamknie ten temat, co by jego autor miał czas zastanowić się, czy aby przypadkiem nie chciał zapytać - co lepsze motocykl czy ciągnik siodłowy? Tylko nie znalazł odpowiedniego forum zrzeszającego obu powyższych.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2