stowarzyszenie kobiet na motorach??
dużo się od was nie dowiedziałam;-P
po za tym że miejsce "bab przy garach";-)
czyli baby przy garach to kto wam robi dobrze?? mama? ręka?;-P
trochę kultury Panowie, mamy XXI wiek wolno nam wszystko, łącznie z jeżdżeniem w pełnym osprzętowaniu na moto a nie tylko jako plecaczek...swoją droga częsty obrazek gościu ubrany po pachy kask i te sprawy a z tyłu laseczka sukieneczka i striny...pogratulować rozumu
po za tym że miejsce "bab przy garach";-)
czyli baby przy garach to kto wam robi dobrze?? mama? ręka?;-P
trochę kultury Panowie, mamy XXI wiek wolno nam wszystko, łącznie z jeżdżeniem w pełnym osprzętowaniu na moto a nie tylko jako plecaczek...swoją droga częsty obrazek gościu ubrany po pachy kask i te sprawy a z tyłu laseczka sukieneczka i striny...pogratulować rozumu
-
malenstwo_83 - Świeżak
sepo napisał(a):Właśnie palua Oni dobrze mówią, Ty posiedź w domu i coś ugotuj a ja horneta rozgrzeję![]()
Od dziś na mojego horneta to ty możesz sobie co najwyżej popatrzeć ale tylko w temacie pokażcie czym jeździcie.....

-
palua - VIP Ścigacz.pl
malenstwo chyba sie nie zna na zartach [-_-]
Poza tym mamy tu taki zwyczaj, że każda nowa pani na forum daje swoją fotke topless w tym temacie viewtopic.php?t=1184&highlight=zdjecia+fotki

Poza tym mamy tu taki zwyczaj, że każda nowa pani na forum daje swoją fotke topless w tym temacie viewtopic.php?t=1184&highlight=zdjecia+fotki

Nienawidzę głupich ludzi.
- marcinhc
- Świeżak
zna ale te o "cipkach" zdecydowanie kiepskie....
jednak kobiety na 2oo nie budzą miłych reakcji..no chyba że jeżdżą w bikini;-P a my jednak wolimy ubranych facetów na moto;-PP
hehheheh tam więcej Panów w toplesss;-P
edytuj posty: dawid 89
jednak kobiety na 2oo nie budzą miłych reakcji..no chyba że jeżdżą w bikini;-P a my jednak wolimy ubranych facetów na moto;-PP
hehheheh tam więcej Panów w toplesss;-P
edytuj posty: dawid 89
-
malenstwo_83 - Świeżak
Nie no to jest kurde przesada, żeby tak gadać o dziewczynach, które jeżdżą na motorze. Mają swoje zainteresowanie to czemu zaraz krytykować?! Nie rozumiem was panowie...
-
Niebiesska - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
W głowach sie poprzewracało
:D:D Tu macie motocykle dla bab
:D:D http://allegro.pl/item332685509_zestaw_ ... elem_.html

-
icid - VIP Ścigacz.pl
Bardzo śmieszne baaaardzo. Chyba zaraz zaraz sie rozpłaczę. Z waszych wypowiedzi wnioskuje, że faceci nam po prostu zazdroszczą, że jeździmy lepiej od nich 

-
Niebiesska - Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
-
Niebiesska - Świeżak
Starego lisa na takie rozmowy chcesz naciągnąćNiebiesska napisał(a):Icid masz kurde coś do nas? Jak tak to chętnie przeczytam

-
icid - VIP Ścigacz.pl
icid napisał(a):Starego lisa na takie rozmowy chcesz naciągnąćNiebiesska napisał(a):Icid masz kurde coś do nas? Jak tak to chętnie przeczytamTakie rzeczy to tylko w erze i na privie
dokładnie...jakby coś napisał to został by wyzwany od męskich szowinistycznych.......

Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
E tam ja nie mam nic do babek na moto, a wręcz mi się to podoba jak widzę kobitkę na sporcie skórzanych spodniach:)
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
oj biedne te wszystkie wasze kobiety (jeżeli wogóle są) bardzo biedne
niby młodych facetów mają a ze staroświeckimi poglądami;-)
uważajcie bo was zamienią na lepsze modele;-P z którymi obok na swoim moto pomykać będą;-P
niby młodych facetów mają a ze staroświeckimi poglądami;-)
uważajcie bo was zamienią na lepsze modele;-P z którymi obok na swoim moto pomykać będą;-P
-
malenstwo_83 - Świeżak