Cross z USA jaki wybrać
• Strona 1 z 1
Cross z USA jaki wybrać
Witam zamierzam kupić sobie crossa 125-250 ccm w granicach 30-40KM. Mam nie wiele kasy koło 2500zł w Polsce za te cene chyba nic dobrego nie kupi. Zastanawiam sie jaki to ma być model zeby można było go tam kupić(USA).Głownie chodzi mi o to żebym mógł doniego tu kupić części w razie czego
i nie wydał na nie fortuny. Proszę o porady jaki był by odpowiedni. Pozdrawiam

- Bartek125H
- Świeżak
Biorąc pod uwagę, że koszty związane z transportem jakiegokolwiek sprzętu są połową tego co masz przeznaczone na motor to może sprawiać trochę problem, no nie? Coście się wszyscy uparli na sprowadzanie motocykli?!
Za taką kasę nie kupisz niestety nic wyczynowego, a nawet jeśli to będzie zajechaniec. Kup taniego w utrzymaniu dualsporta, albo uzbieraj więcej kasy.
Za taką kasę nie kupisz niestety nic wyczynowego, a nawet jeśli to będzie zajechaniec. Kup taniego w utrzymaniu dualsporta, albo uzbieraj więcej kasy.
-
Beavis - Moderator
Koszt wysyłki nie jest taki drogi w 200$ powinienem sie zmieścić a w stanach wiadomo jak jest zbije im sie swiatło to motor na złom 

- Bartek125H
- Świeżak
No faktycznie, masz rację, a w crossie to już w ogóle świateł do tłuczenia masz tyle, co w amerykańskiej ciężarówce... 

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
- Bartek125H
- Świeżak
Bartek125H napisał(a):Mowiłem ogólnie, wiem jak jest ale to nie ważne. Może jakieś propozycje np DT125 ....
wątpie zebyś w USA znalazł dt

radze Ci uzbieraj jeszcze kasy to sobie tam coś nowszego kupisz ceny za cr albo yz zaczynaja się od $1200 bo tańsze to raczej starsze roczniki. :/
Ale $200 za przywózke do Polski? cos mi sie za tanio wydaje a jeszcze w kraju bedziesz musiał cło płacic. musisz brać pod uwage cały kosztorys a nie tylko za motor.

- godziu2
- Świeżak
Cła sie nie płaci jak go rozbiore koła przodnie zawieszenie i jak jest używany. A co do starszych rocznikow to tez mogą być chodzi mi głównie o to zeby w nie był to taki wynalazek którego w europie sa 2 sztuki i nie kupi do niego zadnej cześci
ja już sie tak przejechałem na Hondzie MB80 teraz nic do niej nie kupi (szkoda gadać)

- Bartek125H
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 20 gości