Zobacz wątek - Nowe Owiewki ABS na wzór oryginału!
NAS Analytics TAG

Nowe Owiewki ABS na wzór oryginału!

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Nowe Owiewki ABS na wzór oryginału!

Postprzez Simeone » 26/3/2008, 10:21

Czy ktoś z Was wymieniał owiewki w swoim moto na owiewki wytworzone na wzór oryginalnych z tego samego tworzywa co oryginał.
Mam bowiem motor GSXR 600 K6 po szlifie i nigdzie nie mogę znaleźć owiewek w takim samym malowaniu jakie mam( niestandardowe).
Naprawa owiewek (klejenie-szpachlowanie-malowanie-zakup naklejek)to koszt niesamowicie duży a zakup nowych owiewek w salonie to tez duzy wydatek.
Znalazłem więc firmę która ściąga z Chin owiewki za okazyjną cenę!
oto link z ogłoszeniem
http://owiewki.net/motomagic.swf
Cały komplet do mojej Suzuki mozna kupic za 2500zł (w serwisie 10000zł)
Co o tym sądzicie?Duża różnica między jakością wykonania?

Dzięki!
PZDR
GSXR 600K5anniversary a obecnie Suzuki GSXR K6
Simeone
Świeżak

Postprzez motoman » 26/3/2008, 17:25

znajomy sie interesował, dzwonil do typa z allegro co mial sprowadzic jakies chyba do RRy i mial pojechać je oglądnąć (jakość wykonania etc). Ale sie nie doczekał.

Ale inny znajomy wypatrzył te owiewki, że pomimo podobnego (identycznego) kształtu owiewki są inaczej skręcane | w RRce czasza z bocznymi owiewkami jest skręcana pionowo, a te z chin były w poziomie:D także... no nie wiem jak w praktyce ale nie wiadomo jak z dopasowaniem, z mocowaniem tego wszystkiego... w ciemno bym chyba nie kupił:) no ale może jednak warto. to musi sie wypowiedzieć ktoś kto kupił i używa.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Simeone » 28/3/2008, 09:12

zrezygnowałem z zakupu nowych owiewek!!! wczoraj kupiłem na ebay owiewki ktorych potrzebowałem w tym samym malowaniu!
Postaram się jednak podjechać do Piaseczna i sprawdzić jakość tych owiewek! i napisze czy WARTO!!!

PZDR
GSXR 600K5anniversary a obecnie Suzuki GSXR K6
Simeone
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê