Zobacz wÄ…tek - Bandit street
NAS Analytics TAG

Bandit street

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Bandit street

Postprzez b4ndzior » 26/3/2008, 00:57

Siema

Chciałbym sobie kupić ten kask, cena 730 PLN

Obrazek

Posiada ktoś ten kask ? Wart jest tych pieniędzy ? Może ma ktoś zdjęcia w takim kasku to też bym chętnie pooglądał bo zawsze to inaczej wygląda niż zdjęcie katalogowe. I jeszcze jedno pytanko: pod Aerograf lepszy jest kask matowy czy połysk ?? jest w ogóle jakaś różnica jeśli nakłada sie grafikę tą techniką ?
b4ndzior
Świeżak

Postprzez dambandit » 26/3/2008, 09:21

Pamientam , ale to było jakis czas temu , koles kupił taki kask chyba z louis i miał problem z rozmiarem więc polecam opcje szukaj .

Co do koloru to krązy opinia że kaski matowe szybko traca swój pierwotny polysk nowości .
był suzuki bandit 600n będzie ......
dambandit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 26/3/2008, 13:14

Kaski matowe maja ten problem, ze lubia byc usyfione. Gdzie go nie dotkniesz zostaje slad, na polysku tego nie widac. Ja chcialam kupic matowy, porownywalam dwa identyczne modele z czego jeden mat, drugi polysk. Ale ciezko jest utrzymac je w czystosci. A ciagle czyszczenie z kolei daje taki efekt jak wspomnial dambandit.

A tego konkretnego kasku niestety nie mialam okazji nigdzie widziec.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spazz » 26/3/2008, 13:22

mam matowy i jest spoko. nie wyglada tak plastikowo jak te z politura.
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 26/3/2008, 22:15

Spazz, jak ze sladami po paluchach?
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kris2k » 26/3/2008, 22:19

No ale co za roznica jak kask autora tego tematu ma isc pod aerograf? (Generalnie peweni ma to jakies zanczenie.)
A do autora tematu... musisz sie zorientowac bezposrednio u lakiernika ktory bedzie malowac czy lepszy jest mat czy polysk.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
Kris2k
VIP Åšcigacz.pl

Re: Bandit street

Postprzez custompainting.pl » 27/3/2008, 19:45

b4ndzior napisał(a):Siema

Chciałbym sobie kupić ten kask, cena 730 PLN

Obrazek

Posiada ktoś ten kask ? Wart jest tych pieniędzy ? Może ma ktoś zdjęcia w takim kasku to też bym chętnie pooglądał bo zawsze to inaczej wygląda niż zdjęcie katalogowe. I jeszcze jedno pytanko: pod Aerograf lepszy jest kask matowy czy połysk ?? jest w ogóle jakaś różnica jeśli nakłada sie grafikę tą techniką ?

nie ma to wiekszego znaczenia, najwazniejsze aby nie byl poobklejany naklejkami pod lakierem, wtedy jest o wiele wiecej pracy z przygotowaniem,
pozdrawiam

Arek
www.custompainting.pl
custompainting.pl
Świeżak

Postprzez b4ndzior » 28/3/2008, 13:40

dzięki za info i mam jeszcze jedno pytanie żeby juz nie zakładać nowego tematu.

Będę brał kask w ciemno przez enta i ciekawi mnie czy kaski po jakimś czasie sie "rozchodzą" ? mierzyłem głowę wychodzi 58 cm czyli rozmiar M ale mierzyłem kaski rożnych firm i rożnie z tym bywa.

L niemalże każde pasują ale niektóre są lekko luźne a z M to jest tak ze czasem ciężko przechodzą przez głowę ale jak już najdzie to siedzi dużo lepiej niż L, dlatego jestem ciekaw czy skorupa po jakimś czasie sie rozejdzie ?
b4ndzior
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 28/3/2008, 14:44

Tak, kazdy kask dostosowuje sie do glowy wlasciciela. Nie bierz luznego, bo bedzie ci latal na glowie. Ale pamietaj, ze nie moze tez za bardzo cisnac w uszy.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez palua » 28/3/2008, 14:48

patty_brawurka napisał(a):Kaski matowe maja ten problem, ze lubia byc usyfione. Gdzie go nie dotkniesz zostaje slad, na polysku tego nie widac. Ja chcialam kupic matowy, porownywalam dwa identyczne modele z czego jeden mat, drugi polysk. Ale ciezko jest utrzymac je w czystosci. A ciagle czyszczenie z kolei daje taki efekt jak wspomnial dambandit.

A tego konkretnego kasku niestety nie mialam okazji nigdzie widziec.

Patty ja sobie też kupiłam czarny mat i jest zajebisty , paluchy zostają owszem ale tak go zakładam i zdejmuje ze paluchów nie ma :D
palua
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê