PRZYKLEJONE TEMATY- ANKIETA
• Strona 1 z 1
PRZYKLEJONE TEMATY- ANKIETA
Mam prosbe aby wszyscy oddali glos (bardzo mi to pomoze). Moje pytanie- przeszkadzaja wam przyklejone tematy (a wlasciwie ich ilosc)? Wolelibyscie zeby byly gora 3/4 i wiecej miejsca na reszte na 1'szej stronie?
Mam taki pomysl zeby zrobic jeden glowny temat przyklejony w ktorym znalazlyby sie linki i krotkie opisy do wiekszosci obecnych tematow przyklejonych (z wyjatkiem "co na pierwsze moto" i "zasad pisania").
Mam taki pomysl zeby zrobic jeden glowny temat przyklejony w ktorym znalazlyby sie linki i krotkie opisy do wiekszosci obecnych tematow przyklejonych (z wyjatkiem "co na pierwsze moto" i "zasad pisania").
-
kravec - Administrator
No trochę ich za dużo jest. Już kiedyś była mowa o z minimalizowaniu liczby przyklejonych tematów.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Landryss25 napisał(a):No trochę ich za dużo jest. Już kiedyś była mowa o z minimalizowaniu liczby przyklejonych tematów.
wiem wiem... dlatego w nowym temacie bylyby tez linki do dawnych przyklejonych (o ile Kox ich nie usunal) poniewaz nie sprawialoby to problemu...
-
kravec - Administrator
a ja jestem i za i przeciw
za - bo faktycznie bedzie wiecej miejsca na stronie glownej
przeciw - ktory swiezak bedzie tam wchodzil i czytal? wg mnie teraz jak wchodza w temat to od razu widza co jest glownym wyznacznikiem a jak to schowasz to juz wogole sie tego nie beda trzymali. chyba, ze potem kazdego bedziesz odsylal i palcem pokazywal gdzie jest ten przyklejony temat aby moc sie cos z niego dowiedziec.
przeciw - ktory swiezak bedzie tam wchodzil i czytal? wg mnie teraz jak wchodza w temat to od razu widza co jest glownym wyznacznikiem a jak to schowasz to juz wogole sie tego nie beda trzymali. chyba, ze potem kazdego bedziesz odsylal i palcem pokazywal gdzie jest ten przyklejony temat aby moc sie cos z niego dowiedziec.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Kiedys o tym zalozylem temat i Kox usunol 2 tematy, a następnie zamknol i usunol mój :/ moze dlatego, ze chodziło o usunięcie jego tematów przyklejonych. Pamiętam, ze wtedy gdy zakladalem ten temat była cała strona przyklejonych i 4 zwykłe - hardcore xD.
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
gumisss napisał(a):a ja jestem i za i przeciw
tez sie nad tym zastanawialem... chociaz teraz jak sa widoczne to tez nie pomaga- chociazby tunning skutera- jest jak wol temat o tym co po kolei, a w ciagu ostatnich paru dni byly zalozone 2/3 takie tematy....
dlatego jak cos to wielkimi napisac- "CHCESZ ZALOZYC NOWY TEMAT- PRZECZYTAJ!!!!!!"
tak to ja widze
-
kravec - Administrator
hmm no ja jestem przeciw wywalic je ale jest mały problemik otóz nie jeden ktosiek potrzebuje czegos i se tam wejdzie i ma zgłowy a tak będą powstawac głupie tematy :/ jakies denne pytania itp
ale i tak trzeba wywalic te które są mniej potrzebne
pozdro
ale i tak trzeba wywalic te które są mniej potrzebne

pozdro
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Bostorn napisał(a):ale i tak trzeba wywalic te które są mniej potrzebne
nie wiadomo jaki temat i komu sie przyda. wedlug mnie jest ok i niech tak zostanie. kwestia przyzwyczajenia. a nikomu korona z glowy nie spadnie jak kliknie na 2strone badz nawet 3. jak mu sie niechce klikac na inna strone to prosta odpowiedz "niech tam nie zaglada"...
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm