Kolory sprężyn amortyzatorów, czyli jak to działa?
• Strona 1 z 1
Kolory sprężyn amortyzatorów, czyli jak to działa?
Åšciema,
Może mi ktoś wyjaśnić jaki kolor co oznacza? Tzn. domyślam się, że chodzi o ich twardość lub coś w ten deseń, ale o co dokładnie chodzi? Piszcie wszystko co wiecie na ten temat, dzięki i pozdro!
EDIT: Oczywiście chodzi o sprężyny amortyzatorów samochodowych!
Może mi ktoś wyjaśnić jaki kolor co oznacza? Tzn. domyślam się, że chodzi o ich twardość lub coś w ten deseń, ale o co dokładnie chodzi? Piszcie wszystko co wiecie na ten temat, dzięki i pozdro!
EDIT: Oczywiście chodzi o sprężyny amortyzatorów samochodowych!
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Kolor praktycznie nic nie znaczy
H&R maluje sobie na czerwono,weitec na zielono a jeszcze inny na zółto.
Musisz zobaczyc opis producenta,a masz plan cos obniżać?
Ja jestem wlasnie na tym etapie,zalezy mi na rzuceniu auta o ok 3-4cm na ziemie i z tego co wiem,najlepiej sprawdzi sie Eibach Pro Kit (kolor czarny).
Weitec ponoc powoduje bardzo twarda charakterystyke auta,Jamexom i innym cudom nie wierze.. wiec stawiam na Eibacha..
H&R maluje sobie na czerwono,weitec na zielono a jeszcze inny na zółto.
Musisz zobaczyc opis producenta,a masz plan cos obniżać?
Ja jestem wlasnie na tym etapie,zalezy mi na rzuceniu auta o ok 3-4cm na ziemie i z tego co wiem,najlepiej sprawdzi sie Eibach Pro Kit (kolor czarny).
Weitec ponoc powoduje bardzo twarda charakterystyke auta,Jamexom i innym cudom nie wierze.. wiec stawiam na Eibacha..

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
zawsze myslalem, ze kolorek to tylko taki gadzet tuningowy...od takie widzimisie jaki chcesz miec kolor...czego to czlowiek sie nei dowie na tym forum 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości