[Aktualności] Radio Planeta o motocyklach
• Strona 2 z 2 • 1, 2
syskiego mi lepsego dla moie sostry zeby zyla 10000lat duzo miosi zycu mie sobie mie daie zeby zos ,ie mie do kucal pmie pil barzoia koham boiest moiom sosrom zyci prose o piosemke piaska tteas plac plac<br><hr>lukaszKomentatorzy napisał(a):bardzo dobra audycja
pozdrawiam<br><hr>pioter<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O czym ta mowa, w przeciągu sekundy pojawia się w lusterku to z jaką szybkością gościu jeździsz po mieście?
Jedź 50 km/h jak inni uczestnicy ruchu drogowego to nic Ci się nie stanie!!!
Jeździcie nieprzestrzegając przepisów - bardzo szybko, wyprzedzanie na ciągłej, między samochodami popisówki(jedno koło itp.)a potem macie pretensię, że kierowca wymusił pierwszeństwo, jak miał nie wymusić ? popatrzył w lewo -pusto , w prawo pusto, jeszcze raz w lewo to samo, ruszył motocyklista jadący ponad setkę po mieście przywalił mu w lewy bok.
Oczywiście wina kierowcy samochodu bo wymusił pierwszeństwo!!!!
Pozdrawiam normalnych motocyklistów, mających wyobraźnię.
<br><hr>kierowca samochodu:)
Jedź 50 km/h jak inni uczestnicy ruchu drogowego to nic Ci się nie stanie!!!
Jeździcie nieprzestrzegając przepisów - bardzo szybko, wyprzedzanie na ciągłej, między samochodami popisówki(jedno koło itp.)a potem macie pretensię, że kierowca wymusił pierwszeństwo, jak miał nie wymusić ? popatrzył w lewo -pusto , w prawo pusto, jeszcze raz w lewo to samo, ruszył motocyklista jadący ponad setkę po mieście przywalił mu w lewy bok.
Oczywiście wina kierowcy samochodu bo wymusił pierwszeństwo!!!!
Pozdrawiam normalnych motocyklistów, mających wyobraźnię.
<br><hr>kierowca samochodu:)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
... szczerze mówiąc co do tych pojemności ma to plusy i minusy na moim przykładzie nigdy wcześniej nie jeździłem niczym tylko na kursie 250cc a później kopiłem kawe 600 r tez nie zdążyło mi się zęby mi ociekła czy coś z tych rzeczy teraz z tej 600 przezucilem się na 1340cc hayke i szczerze zdenerwował bym się gdybym mógł sobie teraz max kupić 750 za rok 900 a później dopiero ten motocykl o którym zawsze marzyłem pozdrawiam ... ale nie zapominajmy ze olej nie tylko trzeba miec w głowie ale i w silniku ....;<br><hr>szczesliwy posiadacz hayabusy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziecko, twoja wypowiedz jest niespójna...<br><hr>AramagorKomentatorzy napisał(a):zgadza się b dobra audycja pan minister niech sobie poczyta i posłucha !!!! bo ja mam 20 lat i jezdze na motorze yamaha r1 jest to mój 12 motocykl i prosze ne porównywc wieku do motocykla bo to bardzo zły pomsył kkolega z którym jezdze ma 39 lat ale krzepy mu nie brakuje nawet 80 letni dziadek wsiadając na motor nie będzie jezdził nim wolno i uswiadomcie to sobie !!!!!!!!!!! są ludzie któzy kupująsciga dla szpanu a są ludzie któzy robią to z pasji i nie widzą takiej przerwy z motorem pozdrawiam wszystkich motocyklistów sam mam honde cbr 1000 rr<br><hr>bartek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości