RobiÄ™ stronÄ™ internetowÄ…. Potrzebna pomoc !!
• Strona 1 z 1
RobiÄ™ stronÄ™ internetowÄ…. Potrzebna pomoc !!
Witam. Tak jak w temacie robię stronę internetową na technologie informatyczną i potrzebna mi jest pomoc. Strona będzie miała temat przewodni, opisy różnych marek motocykli i modeli. Czyli np., od którego roku dana marka produkuje motocykle i jaki był 1 model. Wybiorę tez kilka poszczególnych modeli, które opisze dokładnie tylko to zależy ile informacji o nim znajdę. I w tym właśnie jest potrzebna mi wasza pomoc, potrzebuje informacji np. jakieś strony z opisami modeli marek itp. Z góry dzięki może dostane dobra ocenę z waszą pomocą 

- gorbi91
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
Kup sobie Katalog Motocykli 2008 ,tam masz wszelakie dane.
BTW Pamietam jak zrobilem stronke na informatyke o motocyklach ,eh lezka sie kreci
BTW Pamietam jak zrobilem stronke na informatyke o motocyklach ,eh lezka sie kreci

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Wyszedl teraz kolejny numer "Motocykle swiata" na rok 2008 (z ramienia "Swiata motocykli"), jest tam opisane wiele modeli sprzetow wraz z ich podstawowymi danymi technicznymi. Koszt tej gazetki to ok. 20zl jesli sie nie myle. Nie pamietam dobrze, a przedwczraj mialam sobie ja kupic :/ Chyba lecytynka by sie zdala 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Chodzi mi bardziej o ogólny opis czyli np od którego roku dany model jest produkowany nie chodzi mi o konkretny model opisze te modele które znajdę chodzi mi bardziej o jakieś strony internetowe. Kupiłem "Świat Motocykli"i jest tu opisany dokładnie KTM RC8, Ducati Monster 695 Suzuki GSX-R 600 K8 nie chcem przepisywać artykułów z gazety ale jeżeli będę musiał to przepiszę.
- gorbi91
- Świeżak
patty_brawurka napisał(a):...Nie pamietam dobrze, a przedwczraj mialam sobie ja kupic :/ Chyba lecytynka by sie zdala
patty, lecytynkę zostaw babci - nie pal tyle lolków to i tydzień będzie dłuższy...

gorbi - kierunek Empik - szczerze polecam - masz tam masę albumów o róznakich wynalazkach.
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Aha i jeszcze polecam Encyklopedie "Motocykle" bardz dobrze opisane modele ,ponad 2500 roznych motocykli
Szczegolowe dane i opisy ,naprawde swietna.

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
Wesołych Świąt
Dzięki wszystkim za pomoc; i życze wszystkim wesołych świat !!
- gorbi91
- Świeżak
Mysle ze ta stronka uszczesliwi Cie jeszcze bardziej:
http://www.bikez.com/
http://www.bikez.com/
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości