Obowiazkowa centralna stopka.Slyszeliscie o tym?? !!!!!!!
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Obowiazkowa centralna stopka.Slyszeliscie o tym?? !!!!!!!
Dowiedzialem sie ze weszla ustawa iz w motocyklu maja sie znajdowac centralne stopki.Tak jak w WSce:D Jest to bardzo ciekawe bo jak dzwignac na cos takiego motor, ktory wazy 200 kg:D Wypowiedzcie sie ludzie co o tym myslicie:D Pozdrawiam:) 

600 rr
- temat09
- Świeżak
Skoro sie dowiedziales, ze weszla ustawa, to powinienes podaz zrodlo. Nieladnie rozpowiadac niesprawdzone plotki.
A motocykl moze wazyc nawet 500kg i jak sie ma "technike" to nie ma z tym problemu.
PS. Czym jezdzisz
A motocykl moze wazyc nawet 500kg i jak sie ma "technike" to nie ma z tym problemu.
PS. Czym jezdzisz

<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):He he co za bzduraZ tym spawaniem calkiem ciekawa opcja
do kierownicy

[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
Re: Obowiazkowa centralna stopka.Slyszeliscie o tym?? !!!!!!
temat09 napisał(a):Jest to bardzo ciekawe bo jak dzwignac na cos takiego motor, ktory wazy 200 kg:D Wypowiedzcie sie ludzie co o tym myslicie:D Pozdrawiam:)
bardzo latwo.... ja wazac 63 kg nie mam z tym problemow a moto wazy okolo 225/230kg... bardzo przydatne przy nawet glupim smarowaniu lancucha
-
kravec - Administrator
Jak robiłem kurs na prawko to się nabijaliśmy z dziewczynki (uwierzcie, drobinką była :]) z instruktorem każąc jej postawić moto na centralce nie tłumacząc, jak to zrobić.
Parę dni później, jak już się nauczyła, wraz z nią naśmiewaliśmy się z "pudziana" który dopiero za 3 razem Virago ustawił na centralnym. Kruszyna natomiast podeszła i hop, bez większego wysiłku :]]] Pudzian się trochę zaczerwienił.
Parę dni później, jak już się nauczyła, wraz z nią naśmiewaliśmy się z "pudziana" który dopiero za 3 razem Virago ustawił na centralnym. Kruszyna natomiast podeszła i hop, bez większego wysiłku :]]] Pudzian się trochę zaczerwienił.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Problemu z 200kg moto to nie ma.. Tylko tak sie zastanawiam, co by ten przymus wniosl.
Jakos nie wyobrazam sobie mojego Fireblade'a z centralnym
Jakos nie wyobrazam sobie mojego Fireblade'a z centralnym

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Moja zuzia waży 204 kg (220 z pełnym bakiem) i postawienie jej na nózke centralnej to czysta przyjemnosc i łatwizna. Nawet po pijaku bym to zrobił.
-
turboponczek - MEGA TROLL
Przydatny i pożyteczny element przy serwisowaniu moto.
A co powiedzieć o Goldwingu który waży ponad 300kg i bez problemy stawia sie go na centralną podstawkę?
Jeśli to prawda to już zacieram ręce bo będzie trzeba te elementy robić i wstawiać lub zamawiać i wstawiać.
Oby więcej tak absurdalnych pomysłów będę miał więcej pracy
A co powiedzieć o Goldwingu który waży ponad 300kg i bez problemy stawia sie go na centralną podstawkę?
Jeśli to prawda to już zacieram ręce bo będzie trzeba te elementy robić i wstawiać lub zamawiać i wstawiać.
Oby więcej tak absurdalnych pomysłów będę miał więcej pracy

-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Kedar-88 napisał(a):marcinhc napisał(a):I jaki cel ma ta centralna stopka?
....a taki że przydaje się czasami przy serwisowaniu moto....
wiem, ze taka stopka sie przydaje, ale z prawnego punktu widzenia jaki ma cel? Zwieksza bezpieczenstwo na drodze?
O juz wiem. Ona obniza srodek ciezkosci, wiec latwiej wchodzic w zakrety.
Nienawidzę głupich ludzi.
- marcinhc
- Świeżak
hmm moim zdaniem jest to kompletna bzdura... chodź ostatnim y czasy wszystkiego sie można spodziewać po naszych zarządcach, co do zastosowania w serwisowaniu to od tego przecież jest stojak który "wkładamy" przy tylnym kole 

-
lucasboss - Świeżak
turboponczek napisał(a):Moja zuzia waży 204 kg (220 z pełnym bakiem) i postawienie jej na nózke centralnej to czysta przyjemnosc i łatwizna. Nawet po pijaku bym to zrobił.
nie wiem z którego roku masz tego bandita, ale mój jest z 2007 i z płynami waży 250kg, tu jest potwierdzenie http://www.scigacz.pl/Suzuki,Bandit,650S,3949.html
-
SQ - Mieszkaniec forum
smiech na sali 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
NIe interesje mnie ile waza wasze sprzety bo skoro macie centralne stopki to albo jakies zabytyki albo turystyki chodz do turystykow nie mam nic... Moj sprzet wazy bez plynow 163kg i co z tego? tylko jaki jest sens centralnego ... skoro mozna wygodnie postawic sobie na bocznej stopce. No i jak plastik by wygladal z takim czyms ?? Czysta parodnia... Zeby takie cos zamontowac to bym musial w plugu chyba dziure zrobic
PS do smarowania lancucha sa podnosniki 

600 rr
- temat09
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości