Pomaranczowa kontrolka
• Strona 1 z 1
Pomaranczowa kontrolka
Nie wiem właśnie co ona może sygnalizowac bo kierunki to to nie są. Raz świeci a raz nie.
Wyjaśnienie:
Mimo że ta lampka się swięciła to wogóle nie świeciły się kierunkowskazy. Po prostu raz ta lampka się świeciła raz nie. Sam się temu dziwiłem więc zadałem pytanie. Okazało sie że coś było nie tak z kablami. Wszystko jest już ok. Jeszcze raz sorki za takie głupie pytanie. Temat zamykamy.
Wyjaśnienie:
Mimo że ta lampka się swięciła to wogóle nie świeciły się kierunkowskazy. Po prostu raz ta lampka się świeciła raz nie. Sam się temu dziwiłem więc zadałem pytanie. Okazało sie że coś było nie tak z kablami. Wszystko jest już ok. Jeszcze raz sorki za takie głupie pytanie. Temat zamykamy.
Ostatnio edytowano 16/3/2008, 00:18 przez Rupert25, łącznie edytowano 3 razy
- Rupert25
- Świeżak
- Haemophilus
- Świeżak
przepraszam ale czy oby napewno on zadał to pytanie czy jest to wymysł mojej bujnej wyobrazni ? sen ?
-
turboponczek - MEGA TROLL
Też trochę trwało. Przeczytałem to zdanie trzy razy żeby się upewnić :] A jednak... ja pieprzę. I jak się dziwić, że ludzie chcą żeby na motocyklach od 24 roku życia można było jeździć.
Teraz tylko czekać, aż ktoś się zapyta, gdzie pozostałe dwa koła. Że pewnie w bagażniku ale gdzie on? (W Sopocie k***wa, w Sopocie!).
Teraz tylko czekać, aż ktoś się zapyta, gdzie pozostałe dwa koła. Że pewnie w bagażniku ale gdzie on? (W Sopocie k***wa, w Sopocie!).
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
co za tluk 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości