Niekompetencja serwisu motocyklowego
Re: Niekompetencja serwisu motocyklowego
Ja się z tym nie spotkałem. Wszelkie robiłem kilka razy i zawsze wychodziłem zadowolony. Może dlatego, że dobry warsztat i mechanicy.
Za reklamę się kolego płaci... |Glenroy
Za reklamę się kolego płaci... |Glenroy
- Cheesburger
- Świeżak
Przydała by się lista nieuczciwych, oraz profesjonalnych zakładów
Swojego mechanika, czyli człeka do którego nie tylko mam pełne zaufanie, ale i wiem ze robi dobrze, jednocześnie nie naciągając na zbędne naprawy, mam 140 km od miejsca zamieszkania. Co sporo kosztuje w przypadku użycia lawety
Początkowo szukałem bliżej, ale bez sukcesów. Albo jeden (szef R-Moto w Krakowie) przy zmianie opon porysował felgę, a to drugi źle zamontował owiewkę i z czasem spękała przy śrubie.
Swojego mechanika, czyli człeka do którego nie tylko mam pełne zaufanie, ale i wiem ze robi dobrze, jednocześnie nie naciągając na zbędne naprawy, mam 140 km od miejsca zamieszkania. Co sporo kosztuje w przypadku użycia lawety
Początkowo szukałem bliżej, ale bez sukcesów. Albo jeden (szef R-Moto w Krakowie) przy zmianie opon porysował felgę, a to drugi źle zamontował owiewkę i z czasem spękała przy śrubie.
- Tom_F4
- Świeżak
Nie tylko ty tego doświadczyłeś... Ja także miałem podobny problem...
Zobaczcie KURTYNY PASKOWE PCV (otwórz link). Szybkie w montażu i dość szczelne 

- Andzejoxmixx
- Świeżak
MAKOMOTOCYKLE
Wygadują głupoty , mycie motocykla jest przymusowe i kosztuje jak się będziecie targować 40 zł , sugerują poluzowanie dobrze naciągniętego łańcucha, chcą 80 zł za przekręcenie śrubki, koledze zepsuli fajki zapłonowe.
Pozerka na maksa, jedyne co jest fenomenalne to ich zuchwałość , nigdy przenigdy tam nie idźcie.
Wygadują głupoty , mycie motocykla jest przymusowe i kosztuje jak się będziecie targować 40 zł , sugerują poluzowanie dobrze naciągniętego łańcucha, chcą 80 zł za przekręcenie śrubki, koledze zepsuli fajki zapłonowe.
Pozerka na maksa, jedyne co jest fenomenalne to ich zuchwałość , nigdy przenigdy tam nie idźcie.
- KarmazynowyDrwal
- Świeżak
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości