Triumph Daytona 675
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Triumph Daytona 675
Chciałbym sie dowiedzieć, od posiadaczy tego cuda albo osób które miały przyjemnosć się na nim przejechać, jak to wygląda z komfortem jazdy i jakie ogólne odczucia są z jazdy nim. Pozdrawiam 

- eban666
- Świeżak
jakbym mial sianko to bym kupil jechalem raz i sie zakochalem !!! jest bardzo agresywny (amor skretu by sie przydal) !!!!a pozycja taka jak to na scigu czyli do dupy!!:)
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
palgumeniedusze napisał(a):jakbym mial sianko to bym kupil jechalem raz i sie zakochalem !!! jest bardzo agresywny (amor skretu by sie przydal) !!!!a pozycja taka jak to na scigu czyli do ****!!:)
Daytona posiada amor skretu w standardzie.
moto jak kazdy sport nie za wygodny na dlugie podroze ale nie do tego zostal stworzony prawda ?
ladnie sie prowadzi i duzo mocy na niskich obrotach przez 3 cylindry zamiast 4.
- mierzwin
- Świeżak
motoman napisał(a):bylo juz na forum o tym w porownaniu z innymi 600ccm.
dokladnie... do tego niejeden test porownawczy juz byl... zarowno na torze jak i na ulicach- zawsze byla w czolowce (o ile nie wygrywala- te testy ktore czytalem)
-
kravec - Administrator
O użytkowników ciężko bo w polsce malutko tego śmiga, ale jest to świetny motocykl, niestety nie miałem okazji nim jechać ale nie słyszałem nigdy złego zdania na temat tego moto. W kraju mogą być niewielkie problemy z częściami, ale jest to w miare nowy sprzęt więc chyba za wcześnie na takie zmartwienia.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Ja pracuje w Inter carsie i mamy tam taki egzemplarz(i wiele innych), miałem okazję przejechać się tym sprzętem ale niestety jej nie wykorzystałem ogólnie fajnie wygląda i tylko tyle mogę powiedzieć.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Tnx za odpowiedzi
Dziękuje wszystkim za opinie, szczerze mówiąc dawno zalożyłem ten temat, i troche zapomniałem, może dlatego że w między czasie zdecydowałem się na Gixxera 750 k7, bo suzuki jednak wygodniejsze dla niższych osób, a na Daytonie siedziałem ostatnio ale przy moich 172 cm jakos nie była tak wygodna jak suzuki
pozdrawiam wszystkich 

- eban666
- Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
no ja posiadam daytone i mowiac szczerze to wymiata wszystkie inne 600 na ktorych jezdzilem , w cbr tylko lepiej skrzynia chodzila ale takto bez porownania , polecam
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
w najnowszych masterbikach w klasie supersport przegrala tylko z r6, co swiadczy o torowym charakterze triumpha.ja jedynie ogladalem, a pozniej wsluchiwalem sie w dzwiek wydobywajacy sie z komina tego czesto niedocenianego moto.niesamowity ryk, jeden,dwa,trzy i opadl na oba kola.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
Flow600RR napisał(a):tylko r6 ma 70 procent lubiacych plastikitrzeba sie wyrozniac...
Z tego co widzę na ulicach jest więcej r1, czyżby tacy wspaniali kierowcy w Polsce byli

f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości