Zobacz wątek - sprawdzony importer używanych motocykli
NAS Analytics TAG

sprawdzony importer używanych motocykli

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

sprawdzony importer używanych motocykli

Postprzez motorbikepit » 9/3/2008, 18:39

witam

mam pytanko czy macie może jakieś namiary na sprawdzonego importera uzywanych motocykli, przegladam ogloszenia i jest ich multum, podejrzewam ze sa tacy ktorych glownym motto jest kupic tanio jakies "ścierwo" odpicowac na szybko, cofnac licznik i wypchnac, ale mam tez nadzieje ze sa i tacy ktorzy maja pojecie i szukaja moto w bdb stanie zeby lipy nie sprzedawac i maja juz wyrobiona dobra opinie o ktora dbaja, i o namiary na takich wlasnie bym prosil

nie ukrywam ze wolalbym opinie od tego kupilem i jest ok, lub tez kiszka, niz ze kolega znajomego slyszal ze ble ble..

pozdrawiam
motorbikepit
Świeżak

Postprzez mastero33 » 9/3/2008, 20:32

musisz sie liczyc ze jednemu sprawdzil i bylo wszystko ok,a tobie sprowadzi i bedizesz mial same problemy!
mastero33
Bywalec

Postprzez dawid 89 » 9/3/2008, 22:05

u mnie w okolicy jest koleś który sprowadza motocykle, dodatkowo to dobry mechanik, który słynie na całą naszą okolice, robi w motocyklach wszystko, jest tak bardzo rozchwytywany że rzucił swoją dotychczasową prace i teraz zajmuje sie tylko motocyklami, mój motocykl też on naprawia, zresztą wszyscy znajomi zaprowadzają motocykle do niego, ma zabójcze kolejki, ale wszystko robi za rozsądną cene, dodatkowo zajmuje sie handlem motocyklami, jest dystrybutorem larsona,

FHU MOTORASTA Ireneusz Stankowski
ul. Piotrowo 16 A
64-520 Obrzycko
tel. 0-693/ 345 762
Adres e-mail: motorasta11@fryzjerpolski.pl
dawid 89
Moderator

Postprzez motorbikepit » 10/3/2008, 09:16

witam

dzieki na za namiary, zna kotoś może jakichś inny importerów? sprawdzone komisy? może jakies stonki z ofertami ??

bylbym wdzieczny za namiary, pozdrowionka
motorbikepit
Świeżak

Postprzez Sebastian » 10/3/2008, 11:11

Siemanko ul. Bema wjazd od Prymasa 1000 lecia przy Dworcyu Zach. jest tam komis, serwis i sprowadzajÄ… na zamowienie Pozdro
Sebastian
Świeżak

Postprzez motorbikepit » 10/3/2008, 11:41

Sebastian napisał(a):Siemanko ul. Bema wjazd od Prymasa 1000 lecia przy Dworcyu Zach. jest tam komis, serwis i sprowadzają na zamowienie Pozdro

oooo dzieki wielkie, akurat w wawce wiec mi pasuje jak najbardziej.

masz moze numer telefonu do nich czy jakis kontakt ?
motorbikepit
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê