sprawdzony importer używanych motocykli
• Strona 1 z 1
sprawdzony importer używanych motocykli
witam
mam pytanko czy macie może jakieś namiary na sprawdzonego importera uzywanych motocykli, przegladam ogloszenia i jest ich multum, podejrzewam ze sa tacy ktorych glownym motto jest kupic tanio jakies "ścierwo" odpicowac na szybko, cofnac licznik i wypchnac, ale mam tez nadzieje ze sa i tacy ktorzy maja pojecie i szukaja moto w bdb stanie zeby lipy nie sprzedawac i maja juz wyrobiona dobra opinie o ktora dbaja, i o namiary na takich wlasnie bym prosil
nie ukrywam ze wolalbym opinie od tego kupilem i jest ok, lub tez kiszka, niz ze kolega znajomego slyszal ze ble ble..
pozdrawiam
mam pytanko czy macie może jakieś namiary na sprawdzonego importera uzywanych motocykli, przegladam ogloszenia i jest ich multum, podejrzewam ze sa tacy ktorych glownym motto jest kupic tanio jakies "ścierwo" odpicowac na szybko, cofnac licznik i wypchnac, ale mam tez nadzieje ze sa i tacy ktorzy maja pojecie i szukaja moto w bdb stanie zeby lipy nie sprzedawac i maja juz wyrobiona dobra opinie o ktora dbaja, i o namiary na takich wlasnie bym prosil
nie ukrywam ze wolalbym opinie od tego kupilem i jest ok, lub tez kiszka, niz ze kolega znajomego slyszal ze ble ble..
pozdrawiam
- motorbikepit
- Świeżak
u mnie w okolicy jest koleś który sprowadza motocykle, dodatkowo to dobry mechanik, który słynie na całą naszą okolice, robi w motocyklach wszystko, jest tak bardzo rozchwytywany że rzucił swoją dotychczasową prace i teraz zajmuje sie tylko motocyklami, mój motocykl też on naprawia, zresztą wszyscy znajomi zaprowadzają motocykle do niego, ma zabójcze kolejki, ale wszystko robi za rozsądną cene, dodatkowo zajmuje sie handlem motocyklami, jest dystrybutorem larsona,
FHU MOTORASTA Ireneusz Stankowski
ul. Piotrowo 16 A
64-520 Obrzycko
tel. 0-693/ 345 762
Adres e-mail: motorasta11@fryzjerpolski.pl
FHU MOTORASTA Ireneusz Stankowski
ul. Piotrowo 16 A
64-520 Obrzycko
tel. 0-693/ 345 762
Adres e-mail: motorasta11@fryzjerpolski.pl
-
dawid 89 - Moderator
witam
dzieki na za namiary, zna kotoś może jakichś inny importerów? sprawdzone komisy? może jakies stonki z ofertami ??
bylbym wdzieczny za namiary, pozdrowionka
dzieki na za namiary, zna kotoś może jakichś inny importerów? sprawdzone komisy? może jakies stonki z ofertami ??
bylbym wdzieczny za namiary, pozdrowionka
- motorbikepit
- Świeżak
Sebastian napisał(a):Siemanko ul. Bema wjazd od Prymasa 1000 lecia przy Dworcyu Zach. jest tam komis, serwis i sprowadzają na zamowienie Pozdro
oooo dzieki wielkie, akurat w wawce wiec mi pasuje jak najbardziej.
masz moze numer telefonu do nich czy jakis kontakt ?
- motorbikepit
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości