Jaka maszyna na street do zrobienia?
• Strona 1 z 1
Jaka maszyna na street do zrobienia?
Witam pragne w tym temacie pzywitac sie ze wszystkimi fanami jednosladow.
Postanowilem w tym temacie bo odrazu zadam konkretne pytanie.
Jezdzilem na ZX6R z 99r i aktualnie sprzedalem motorek poszukuje wszlkich linkow i informacji do stron oraz forów na temat street motor.
Na nastepny sezon chcialem zbudowac pieknego streeta moze nie koniecznie do szalenstw ale zeby bardzo ladnie sie prezentowal i byl budowany od podstaw przezemnie.
I tutaj pytanie prosze podpowiedzicie mi jaki motor najlepiej przeznaczyc na street oczywiscie chodzi mi o maszynki z przedzialu 1992 do 2000 roku.
Ktore sa podatne na przerobki ktore maja dosyc elastyczne silniki itd.
Moim poczatkowym zamyslem bylo poj silnika od 900cc w góre i cos z segmentu Kawasaki, Yamaha, Suzuki.
Prosze o wypowiedzi w tym temacie jak i celne uwagi oraz tresciwe info.
Pozdrowionka SAJENS
Postanowilem w tym temacie bo odrazu zadam konkretne pytanie.
Jezdzilem na ZX6R z 99r i aktualnie sprzedalem motorek poszukuje wszlkich linkow i informacji do stron oraz forów na temat street motor.
Na nastepny sezon chcialem zbudowac pieknego streeta moze nie koniecznie do szalenstw ale zeby bardzo ladnie sie prezentowal i byl budowany od podstaw przezemnie.
I tutaj pytanie prosze podpowiedzicie mi jaki motor najlepiej przeznaczyc na street oczywiscie chodzi mi o maszynki z przedzialu 1992 do 2000 roku.
Ktore sa podatne na przerobki ktore maja dosyc elastyczne silniki itd.
Moim poczatkowym zamyslem bylo poj silnika od 900cc w góre i cos z segmentu Kawasaki, Yamaha, Suzuki.
Prosze o wypowiedzi w tym temacie jak i celne uwagi oraz tresciwe info.
Pozdrowionka SAJENS
- SAJENS
- Świeżak
Co bede ci tu psał,zobaczysz i bedziesz wiedział co ci sie podoba
www.streetfighters.nl
www.streetfighters.nl
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Ja polecam bardzo Honde CBR 900RR Fireblade. Motorek praktycznie niedozdarcia i według mnie jest to maszyna godna przeróbek na streeta. Czytałem gdzieś (niepamiętam gdzie), że niemiecka gazeta przeprowadziła test tego motocykla i po 50tyś. km cały silnik został rozebrany na części pierwsze, po czym okazało się, że praktycznie niebyło żadnego złużycia.
Takie jest moje zdanie
Pozdro
Takie jest moje zdanie
Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości