kombi AMX co sadzicie
• Strona 1 z 1
kombi AMX co sadzicie
Jak w temacie.Czy oplaca sie co powiecie o jakosci?pozdrawiam
http://www.amx.net.pl/
http://www.amx.net.pl/
- hardzik
- Świeżak
Zgadza sie, zaczynam 3ci sezon w kombi tej firmy. Moje jest 2 czesciowe - przydaje sie ten podzial. Wygodne, kolory sie nie zmywaja. Jak mocniejszy deszcz zleje to przemokniesz. Ale jak to sie zachowuje przy kontakcie z asfaltem to nie wiem i mam nadzieje, ze sie nie dowiem. Ma wszystkie potrzebne ochraniacze, wiec raczej ok.
Jedyne co to butow nie polecam. Do jazdy ok, ale jak podjedziesz do dziewczyny i zrobisz sobie w nich spacer to moze przetrzec noge.
Podsumowujac bardzo przydatne uzytkowo (2cz) kombi przy niezlej jakosci za niewygorowana cene.
Jedyne co to butow nie polecam. Do jazdy ok, ale jak podjedziesz do dziewczyny i zrobisz sobie w nich spacer to moze przetrzec noge.
Podsumowujac bardzo przydatne uzytkowo (2cz) kombi przy niezlej jakosci za niewygorowana cene.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Ja rowniez zaczynam swój trzeci sezon w tym kombi , do tego co napisał Madboy moge dodac ze po dłuzszej jezdzie w deszczu farbuje skóre ,czasami przyjezdzałem troche kolorowy
Zaliczyłem w nim 2 gleby na torze ,jedna z nich przy predkosci około 150km/h , skora nigdzie nie przetarła sie na wylot ,poza sporą dziurą w oklolicach brzucha(nie mam pojecia o co wychaczyłem),ochraniacze zadziałaly byłem tylko poobijany
Po naprawie dalej w nim jezdze ,jest ok.

Zaliczyłem w nim 2 gleby na torze ,jedna z nich przy predkosci około 150km/h , skora nigdzie nie przetarła sie na wylot ,poza sporą dziurą w oklolicach brzucha(nie mam pojecia o co wychaczyłem),ochraniacze zadziałaly byłem tylko poobijany
- torowiec
- Świeżak
torowiec napisał(a):Ja rowniez zaczynam swój trzeci sezon w tym kombi , do tego co napisał Madboy moge dodac ze po dłuzszej jezdzie w deszczu farbuje skóre ,czasami przyjezdzałem troche kolorowy![]()
Dobrze wiedziec, ze w razie czego chroni jak nalezy;)
Ale u mnie nie farbuje. Raz jechalem w taka konkretna ulewe po miescie w korkach. Nie mialem na sobie nic suchego i koszulke na ramionach mi zafarbowal plecak, ktory mialem na plecach, (taki prawidziwy, nie dziewczyna

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
kravec napisał(a):mozecie wrzucic jakies foty swoich kombi? Sprzedaja tez wysylkowo (jezeli wiecie jak to dziala napiszcie)?

Nie wiem jak z wysylkowa sprzedaza, ja kupowal na miejscu bo mieszkam 5km od "sklepu".

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Kravec,ja kupiłem wysyłkowo, niestety nie do konca trafiłem z rozmiarem spodni ale była mozliwosc zwrotu,Jesli dobrze pamietam to wszystko odbyło sie na telefon a płatnosc przez przelew bankowy
- Załączniki
-
- DSC00101.jpg (24.38 KiB) Przeglądane 3518 razy
- torowiec
- Świeżak
Ja sobie chyba też kupie, może na przyszłą zimę kiedy będzie można trochę kasy odłożyć. Cena jest dość atrakcyjna a i wzory fajne.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
ciekawe ciekawe... wczoraj przysiadlem do allegro i znalazlem jeszcze naprawde ciekawe kombiaki FLM'a po 1500
http://moto.allegro.pl/item325732616__n ... nezon.html
sorki za offtopa
http://moto.allegro.pl/item325732616__n ... nezon.html
sorki za offtopa
Ostatnio edytowano 9/3/2008, 21:53 przez kravec, łącznie edytowano 1 raz
-
kravec - Administrator
a co sądzicie o ciuchach MTTR? ja sam mam ich kombi ale nie znam się za bardzo na tym więc pytam
kombi wydaje się całkiem niezłe, było dość tanie bo na bajzlu kupiłem je od gościa który ma sklep w łodzi za 1200zł i dołożył mi rękawice gratis...
więc ponawiam pytanie czy mttr robi powiedzmy "dobre kombinezony"? pytam z czystej ciekawości... sorry za OT

więc ponawiam pytanie czy mttr robi powiedzmy "dobre kombinezony"? pytam z czystej ciekawości... sorry za OT
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Właśnie się zastawiam nad kombinezonem AMX. Do tej pory nie jeździłem w skórze. Powiedzie mi jak to się kupuje, tzn o rozmiar. Słyszałem że jak założę na siebie i nie mogę się łatwo zapiać to dobrze, bo później się rozejdzie. Ale chętnie wysłucham waszych opinii na ten temat.
-
barti - Świeżak
mój po przejściach też był gitara
wygodny jest jak na kombi za 1500 zeta, skóra dobrze trzyma jak lecisz na baku w pionie, faktycznie farbuje. Z rozmiarami jest tak że na początku kombi musi być o "rozmiar" za małe aby po dopasowaniu do budowy ciała użytkownika chroniła miejsca najbardziej narażone na przetarcia. Skóra nie może sie marszczyć aby nie falowała podczas jazdy z dużymi prędkociami 

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
kosta napisał(a):Z rozmiarami jest tak że na początku kombi musi być o "rozmiar" za małe aby po dopasowaniu do budowy ciała użytkownika chroniła miejsca najbardziej narażone na przetarcia.
Bullshit. Na moim przykładzie mogę powiedzieć, że ciasne kombi może zrobić więcej krzywdy niż wypadek. Przyciasne spodnie spowodowały u mnie odnerwienie mięśnia strzałkowego bo niby kombinezon miał się rozejść i gó...no prawda.
Kombinezon nie może nigdzie uwierać.
-
hefron - VIP Ścigacz.pl
hefron napisał(a):kosta napisał(a):Z rozmiarami jest tak że na początku kombi musi być o "rozmiar" za małe aby po dopasowaniu do budowy ciała użytkownika chroniła miejsca najbardziej narażone na przetarcia.
Bullshit. Na moim przykładzie mogę powiedzieć, że ciasne kombi może zrobić więcej krzywdy niż wypadek. Przyciasne spodnie spowodowały u mnie odnerwienie mięśnia strzałkowego bo niby kombinezon miał się rozejść i gó...no prawda.
Kombinezon nie może nigdzie uwierać.
Jest róznica między "o rozmiar za małe" a za ciasne, jedno z drugim nie koniecznie musi się wiązać. Także obstaje przy swoim. Natomiast zgadzam się że kombi nie może uwierać !
AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe