chce kupic nowy moto od importera,potrzebuje opinii i odp
• Strona 1 z 1
chce kupic nowy moto od importera,potrzebuje opinii i odp
chcialem kupic suzuki SV uzywany 1-2 letni ,ale natknalem sie na nowke przez importera za 21 tys zł ! to nie drogo,ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze jest taniej o krubo ponad 5 tys zł niz normalnie.
chodzi konkretnie o ta firme www.moto-importer.eu czy moze ktos juz sprowadzał przez ta firme i jakie sa dodatkowe koszta,ile sie czeka itp.jak najwiecej info bym potrzebował.chyba ze ktos ma do polecenia jakiegos innego importera w okolicach (dolny i gorny slask).
pozdrawiam.
chodzi konkretnie o ta firme www.moto-importer.eu czy moze ktos juz sprowadzał przez ta firme i jakie sa dodatkowe koszta,ile sie czeka itp.jak najwiecej info bym potrzebował.chyba ze ktos ma do polecenia jakiegos innego importera w okolicach (dolny i gorny slask).
pozdrawiam.
- Miłosz
- Świeżak
Pisz w odp. dziale. Przenosze do motocykli.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
sam szukalem tej informacji o boguslawskim niestety nikt jak zwykle nic madrego nie napisal ... sprawa wyglada nastepujaco zamowilem motor suzuki gsxr 2 lub 3 dni temu podpisalem folmularz zamowienia wplacilem zaliczke i czekam moto podobno ma byc za tydzien zobaczymy jak cos napisze ci dokladniej aha zamowilem moto zarejestrowane zeby nie bylo jaj z rejestracja pojazdu nie chce mi sie wdawac w szczegoly jak dostane moto to dam znac co i jak moze rozwieje wreezcie wszelkie watpliwosci jak narazie nie podoba mi sie obluga kliena ale zapomnialem chyba ze to polska i sa inne standardy...jak cos napize wiecej jak bede mial wiecej szczegolow
-
michalf84 - Świeżak
bo tez rozwazam mozliwosc pojechania do niemiec i kupna moto w salonie niemieckim tez wychodzi o wiele taniej,ale tez nie wiem co dalej po kupnie.motocykl na lawecie do polski i czy jakies dodatkowe opłaty mnie trafia ,podatk i inne bzdury ? cz ktos kupowal nowy moto za granica ?
a tobie zyze udanej tranzakcji i czekam na jakies pozytywne info
powiedz jeszcze czy cos ci dolicza do ceny katalogowej ?
a tobie zyze udanej tranzakcji i czekam na jakies pozytywne info

powiedz jeszcze czy cos ci dolicza do ceny katalogowej ?
- Miłosz
- Świeżak
powiem szczerze ze cena jaka masz w katalogu taka powinna byc koncowa ja jescze zamowilem alarm legos 4 i kazalem sobie go zalozyc wiec kolejne tysiac zlotych wiecej powiem szczerze ze troszke sie obawiam bo naprawde nikt nic nie napisal o tej firmie konkretnego masz tu caly watek o tym panu http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... 570&st=420 mam tylko nadzieje ze zalujac jedynych 10 tys nie przysporze sobie problemow no ale jak powiedzialem dam znac jak bede mial jakies wiadomosci...
aha myslalem jescze o sprowadzeniu moto z usa ale tak naprawde za duzo z tym zahcodu i szkoda bylo mi urlopu na latanie po urzedach...znajziesz tu na scigaczu watki co i jak
motor tez chciaelm kupic na poczatku w salonie ale jednak po zastanowieniu wybralem boguslawskiego a oszczedzona kaska bedzie akurat na ubezpiecznie ac prawdopodobnie przyczyna byla bariera psychiczna nie chaielm na zabawke wydac onad 50 tys ..
ah jeszcze co do kosztow koszt transaportu wybierasz 2 opcje firma kurierska 350 na terenie calego polska lub bogusl... 1,2 zl za km potem koszt dostarzenia dokumentow bogu.. gratis firma kurierska 25 zl
aha myslalem jescze o sprowadzeniu moto z usa ale tak naprawde za duzo z tym zahcodu i szkoda bylo mi urlopu na latanie po urzedach...znajziesz tu na scigaczu watki co i jak
motor tez chciaelm kupic na poczatku w salonie ale jednak po zastanowieniu wybralem boguslawskiego a oszczedzona kaska bedzie akurat na ubezpiecznie ac prawdopodobnie przyczyna byla bariera psychiczna nie chaielm na zabawke wydac onad 50 tys ..
ah jeszcze co do kosztow koszt transaportu wybierasz 2 opcje firma kurierska 350 na terenie calego polska lub bogusl... 1,2 zl za km potem koszt dostarzenia dokumentow bogu.. gratis firma kurierska 25 zl
-
michalf84 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości