Zobacz wątek - Czas podjąć R1
NAS Analytics TAG

Czas podjąć R1

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Czas podjąć R1

Postprzez kosta » 1/3/2008, 19:55

Na nowy sezon trzeba nowy motur i po miłych przejażdżkach cbr600, czas na zmiane w kierunku R1 z rocznika 2000 i tu pytanko do użytkowników jak wrażonka z jazdy (pomijając fakt 1-ki i 2-ki na gumie) i ewntualnych usterek :roll:
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Labiss » 1/3/2008, 19:59

Super.Możesz jechać 300 km/h i w ogóle.Ekstra.
Na trzecim biegu też na koło ciągnie.
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez zzzubek » 1/3/2008, 20:49

slyszalem od kolegi co jego brat mial kiedys czerwona, ze tylko niebieskie jada trzysta. i kiedys sie zastanawialem nad tym jak to mozliwe?! i prosze czerwony lakier jest ciezszy. wiec nie wiem co doradzic kazda ma swoje plusy i "-" kosztem predkosci tracisz na przyczepnosci. lecz pamietaj, ze trzeba miec zylke na szyi aby w razie wypadku nie zostac kaleka i wiesz... laski to kreci. one uwielbiaja tych z aktywnym "szoł mi de monej" i "gód mołd"
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym! :twisted:
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
zzzubek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kosta » 1/3/2008, 20:56

nie nie panowie nic z tych rzeczy ja to motor kupuje dla siebie i prawde powiedziawszy po wawie nie specjalnie widzi mi sie latać 3 paczki, ale spokojnie zawailidrogą też nie będę :twisted:
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez fandzoilisz » 1/3/2008, 21:09

R1 super chodzi jak sie wybebeszy tłumik albo zdejmeie sie puszke . wtedy kazdy tzn kazda sie obejrzy, zajedziesz pod dyskoteke i bierzesz kazda!
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez zzzubek » 1/3/2008, 21:12

heh dyskotaka to lipa nie ma 100% frekwencji bo ktos moze czyms lepszym podjechac :lol: ale remiza? bomba :D
zzzubek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez bolokolo » 1/3/2008, 21:23

z tego co bylo na forum, to w roczniku 2000 lepiej wziasc 929.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
bolokolo
Bywalec

Postprzez fandzoilisz » 1/3/2008, 21:29

bolokolo napisał(a):z tego co bylo na forum, to w roczniku 2000 lepiej wziasc 929.

aj tam
R1 to R1,
np pod remizom dziołcha pyta jaki masz skuter
odpowiadasz 929 - ona ' ee nie znam , jakis slaby, i poszla do typa z bmw

ta sama sytuacja tylko zamiast 929 mowisz R1 a ona " bzykamy siem?"
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez bolokolo » 1/3/2008, 21:34

no ba, ze raczej nie inaczej.a tak serio to te r1 jeszcze na gaznikach byly :roll:
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
bolokolo
Bywalec

Postprzez de_niro » 1/3/2008, 21:36

mnie dobrze powozi siÄ™ ten fortepian ale 2002 rok. poprawione skrzynie no i wtrysk jednak... polecam
de_niro
Świeżak

Postprzez fandzoilisz » 1/3/2008, 21:42

ale wytrysku w komorce nie naprawisz...
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez bolokolo » 1/3/2008, 21:43

ale zadzwonisz komorka do mechanika
bolokolo
Bywalec

Postprzez gumis » 1/3/2008, 21:52

czy mozecie przynajmniej w jednum temacie nie robic syfu i odpowiadac rzeczowo? jak wam zal dupe sciska, ze on chce kupic r1 to sie poprostu nie wypowiadajacie. tak samo jak nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia tylko glupie docinki i i robienie smietnika w kazdym temacie.

niedzwno marudziliscie, ze jest balagan na forum, itp...a sami na dobra sprawe g*wno robicie w kierunku aby cokolwiek poprawic.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Re: Czas podjąć R1

Postprzez falconiforme » 1/3/2008, 22:31

kosta napisał(a):Na nowy sezon trzeba nowy motur i po miłych przejażdżkach cbr600, czas na zmiane w kierunku R1 z rocznika 2000 i tu pytanko do użytkowników jak wrażonka z jazdy (pomijając fakt 1-ki i 2-ki na gumie) i ewntualnych usterek :roll:

Nie jeździłem na R1. Czytałem wypowiedzi i opisy na zagranicznych forach i motocykliści/motocyklistki są bardzo zadowoleni. Szkoda że każdy temat o R1 kończy się w ten sposób.
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez zzzubek » 1/3/2008, 22:54

no w dzisiejszych czasach laski juz sa tak wytresowane ze przyklada ucho do asfaltu i wie co juz sie za zakretem czai czy meÅ› czy beemka :lol:

gumisss napisał(a):czy mozecie przynajmniej w jednum temacie nie robic syfu i odpowiadac rzeczowo? jak wam zal dupe sciska, ze on chce kupic r1 to sie poprostu nie wypowiadajacie. tak samo jak nie macie nic
konstruktywnego do powiedzenia tylko glupie docinki i i robienie smietnika w kazdym temacie.
niedzwno marudziliscie, ze jest balagan na forum, itp...a sami na dobra sprawe g*wno robicie w kierunku aby cokolwiek poprawic.

gumisss czemu piszesz, ze ktos mu zazdrosci ? kazdy obecny na tym forum moze miec R1 wystarczy isc do pracy zarobic i kupic poroste jak pie...lenie nawet prawka nie trzeba miec i mozna miec 16 lat.

skoro jestes moderatorem wystarczy zamknac temat i uswiadomic kolege, ze pytan tego typu bylo juz troche gdyz sam przypominam sobie, ze czytalem cos odnosnie usterek r1. masz racje ale ja troche tez mam czyz nie tak? wlasnie stad biora sie kpiny tego typu.

falconiforme napisał(a):
kosta napisał(a):Na nowy sezon trzeba nowy motur i po miłych przejażdżkach cbr600, czas na zmiane w kierunku R1 z rocznika 2000 i tu pytanko do użytkowników jak wrażonka z jazdy (pomijając fakt 1-ki i 2-ki na gumie) i ewntualnych usterek :roll:

Nie jeździłem na R1. Czytałem wypowiedzi i opisy na zagranicznych forach i motocykliści/motocyklistki są bardzo zadowoleni. Szkoda że każdy temat o R1 kończy się w ten sposób.

ja tak sobie mysle, ze wystarczy rozsadniej podejsc do tego troche rozwinac swoje pytanie, co? gdzie? jak? a jestem w 95% pewny, ze odpisze sporo osob na topic. wiec nie rozumiem twojego rozczarowania?
Ostatnio edytowano 1/3/2008, 23:12 przez zzzubek, łącznie edytowano 1 raz
zzzubek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Timac » 1/3/2008, 23:09

bolokolo napisał(a):z tego co bylo na forum, to w roczniku 2000 lepiej wziasc 929.

Tak najgorszy model jaki wyszedl z HONDY :wink:

zzzubek napisał(a):gumisss czemu piszesz, ze ktos mu zazdrosci ? kazdy obecny na tym forum moze miec R1 wystarczy isc do pracy zarobic i kupic poroste jak pie...lenie nawet prawka nie trzeba miec i mozna miec 16 lat.

OOoo prosze jaki twardziel sie znalazl.

No to moze pochwalisz sie ile to niezarabiasz ze to takie proste zarobic 12-15 tys zl.
No powiedz ile ci to zajmie ?
No chyba ze rodzice kupia szpeja, albo moze mieszkasz z rodzicami i masz prace i kazde pieniadze odkladasz na motor i poza tym niemasz innych wydatkow 8)
Timac
Świeżak

Postprzez zzzubek » 1/3/2008, 23:27

Timac napisał(a):

Tak najgorszy model jaki wyszedl z HONDY :wink:

zzzubek napisał(a):gumisss czemu piszesz, ze ktos mu zazdrosci ? kazdy obecny na tym forum moze miec R1 wystarczy isc do pracy zarobic i kupic poroste jak pie...lenie nawet prawka nie trzeba miec i mozna miec 16 lat.

OOoo prosze jaki twardziel sie znalazl.

No to moze pochwalisz sie ile to niezarabiasz ze to takie proste zarobic 12-15 tys zl.
No powiedz ile ci to zajmie ?
No chyba ze rodzice kupia szpeja, albo moze mieszkasz z rodzicami i masz prace i kazde pieniadze odkladasz na motor i poza tym niemasz innych wydatkow 8)

o prosze idiota sie znalazl :lol:
to moze napiszesz co dziwnego jeszcze napisalem? skoro oceniles mnie jako tego twardego:) nie bede sie chwalil ile to ja nie zarabiam bo po co jaki w tym sens? i w ktorym miejscu napisalem, ze jest prosto zarobic? napisalem prosto i wyraznie chcesz miec pracujesz i zbierasz a jak sie podchodzi do czegos jak TY czyli "trudno w polsce zarobic" "jest mi zle" "i co ja teraz poradze" to powodzenia.
Tak, mama kupila motocykl, tada daje na paliwo, babcia nie daje na myjnie bo myje recznie. wydatkow nie mam leze i pije piwo za wyplate rodzicow.

Tego pana zobaczycie na forum za 3 dni.
Terror
zzzubek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Timac » 1/3/2008, 23:44

zzzubek napisał(a):wystarczy isc do pracy zarobic i kupic poroste jak pie...lenie

No moze zle twoj text zrozumialem i jak widac edytowales go kilka minut po moim azeby go poprawic.
8) :lol:
Tak musze Cie rozczarowac ale w polsce trudno jest zarobic na motocykl , w polsce mialem 2 motocykle i wiem co to znaczy ale jak widac Ty niemasz o tym zabardzo pojecia. :idea:
Timac
Świeżak

Postprzez zzzubek » 2/3/2008, 00:12

hehe i bedzie mi teraz wciskal, ze edytowalem cos smieszny jestes. edytowalem bo cytowalem gumisia gdy skonczylem napisal falconiforme a ze nie chcialem pisac posta jednego pod 2 edytowalem go i odpowiedzialem. kogo ty chcesz ze mnie zrobic ?

Timac napisał(a):
zzzubek napisał(a):wystarczy isc do pracy zarobic i kupic poroste jak pie...lenie

No moze zle twoj text zrozumialem i jak widac edytowales go kilka minut po moim azeby go poprawic.
8) :lol:
Tak musze Cie rozczarowac ale w polsce trudno jest zarobic na motocykl , w polsce mialem 2 motocykle i wiem co to znaczy ale jak widac Ty niemasz o tym zabardzo pojecia. :idea:

hm ja napisze inaczej wszedzie jest ciezko zarobic bo trzeba robic i czegos tu nie rozumiem doswiadczony zyciowo czloweiku polaku:
nadal robisz z siebie idiote, napisales, ze musisz mnie rozczarowac ble ble ble, ze nie mam bladego pojecia a Ty miales 2 moto prosze jaki fart zyciowy jednak udalo Ci sie BRAWO! czyli jestes ponad norme potrafisz miec w polsce az 2 moto. i zakladam ze nie kradniesz. a wiec nie rozumiem po co napisales poprzedni post. to teraz dla obrony napisz co zrobic, ze w tak extramalnych warnkach nie mieszkajac z rodzicami nie majac plejstejszyn trzy, nie grajac i nie jedzac pizzy jak ja to robie i bez jakiejkolwiek pomocy z ich strony miales 2 motocykle a wiele osob bedzie Ci wdziecznych chlopie pokaz innym, ze zycie ma sens :lol:
zzzubek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez goOly19 » 2/3/2008, 00:34

co do autora tematu to chyba duzego pojecia w tym nie ma bo nawet nie wie jak sie mówi na cos na 2 kołach bo on yamahe r1 nazwał moturem hahaha:) a nie motocyklem po 2 to do kolegi który mowi jaka to 929 jest beznadziejna najpierw by sie cos dowiedział o tym modelu zeby tak sadzic az zal czytac takie teksty no ale tak to jest byc dzieckiem neo;) yo pozdrawiam tych normalnych a nie motUrowcófff
929 dlaczego honda ? bo .... HONDA TO HONDA;D
goOly19
Świeżak

Następna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê