RYWALIZACJA I ADRENALINA!
To juz grubszy wypad trzebaby bylo zorganizaowac. Musismy obgadac sprawe z Limall'em i moze ktos jeszcze pisalby sie na taka przygode.
A tymczasem na spontana na Donington chyba polece w ta sobote(26-4)Dla zainteresowanych:145funow, 98db, dla grupy novice nie ma juz miejsc.
A tymczasem na spontana na Donington chyba polece w ta sobote(26-4)Dla zainteresowanych:145funow, 98db, dla grupy novice nie ma juz miejsc.
- PrzemoR6
- Świeżak
Tym razem odwiedzilismy Donington! Byl Limall, i dwoch brytyjskich kumpli. Przyjechalo tez paru ziomali na pogaduchy. Ogolnie najlepszy trackday w tym roku! Pogoda super(sloneczko i ok 19stopni). W piatek zamierzam wybrac sie na Cadwell. Fotki z Donington wklej pozniej...
Ostatnio edytowano 28/4/2008, 23:27 przez PrzemoR6, łącznie edytowano 1 raz
- PrzemoR6
- Świeżak
Przemo dziki to byl moj najlepszy wypad na tor jak dotychczas, podziwiam spokoj z jakim to wszystko odbierasz ja stary kon wciaz przezywam jak dziecko, wyslij jakies fotki jak mozesz bo twoja pani chyba sporo tego napstrykala. Mam nadz. ze nast. razem bedzie nas wiecej, bo to super zabawa i mnostwo nowych doswiadczen, dzieki.
P.S. Daj znac dokad tera.z, kusi Brands Hatch(170mph w luku) i Cadwell (metrowe skoki w gore).
P.S. moj e.a. limall74@o2.pl
P.S. Daj znac dokad tera.z, kusi Brands Hatch(170mph w luku) i Cadwell (metrowe skoki w gore).
P.S. moj e.a. limall74@o2.pl
- limall
- Świeżak
No tak, Kila znowu spisala sie na medal!!! Wiec kilka fotek zapodaje:
- Załączniki
-
- To jest klimat!
- Donington6.jpg (59.87 KiB) PrzeglÄ…dane 5518 razy
-
- Piekny widok
- Donington5.jpg (58.35 KiB) PrzeglÄ…dane 5519 razy
-
- Ostro bylo!
- Donington4.jpg (41.61 KiB) PrzeglÄ…dane 5520 razy
-
- Wyjscie z szykany
- Donington3.jpg (36.68 KiB) PrzeglÄ…dane 5522 razy
-
- Ja z Limallem na pierwszy zakrecie po prostej start/meta
- Donington1.jpg (48.79 KiB) PrzeglÄ…dane 5524 razy
- PrzemoR6
- Świeżak
fotki super. Widze ze swietnie sie bzwiliscie, i atmosfera warta powtorki...
Ja niedziele 27.04 spedzilem w Valencji, jak zwykle duzo emocji i niestety smutne wiadomosci- dwoch moich kolegow zaliczylo asfalt bez duzuch kontuzji ale maszyny lepiej nie mowic...
Zaraz po pierwsym upadku (kolegi), wychodzac z lewego ciasnego zakretu za mocno odkrecilem gaz i... skok w gure z ladowaniem na nogi- to tak jak gdybym chcial pojezdzic na nartach tyle ze po asfalcie, normalnie ten zakret robie do 100km/h wiec bylo napewno mniej ale buty zaczely pazyc.
Po wytraceniu predkosci w polowie na asfalcie i na trawie okazalo sie ze tym razem zostalem jeszcze w pionie... tyle ze obok motocykla!
Z bulem nadgarstka (sprzeglo) i bulem kostki (biegi) dokonczylem jazde i w ogulnej klasyfikacji wyladowalem w polowie stawki czyli 17 z 38 startyjacych.
O ile lacze mi pozwoli postaram sie wrzucic fotki...
pozdrawiam Heniek.
Ja niedziele 27.04 spedzilem w Valencji, jak zwykle duzo emocji i niestety smutne wiadomosci- dwoch moich kolegow zaliczylo asfalt bez duzuch kontuzji ale maszyny lepiej nie mowic...
Zaraz po pierwsym upadku (kolegi), wychodzac z lewego ciasnego zakretu za mocno odkrecilem gaz i... skok w gure z ladowaniem na nogi- to tak jak gdybym chcial pojezdzic na nartach tyle ze po asfalcie, normalnie ten zakret robie do 100km/h wiec bylo napewno mniej ale buty zaczely pazyc.
Po wytraceniu predkosci w polowie na asfalcie i na trawie okazalo sie ze tym razem zostalem jeszcze w pionie... tyle ze obok motocykla!
Z bulem nadgarstka (sprzeglo) i bulem kostki (biegi) dokonczylem jazde i w ogulnej klasyfikacji wyladowalem w polowie stawki czyli 17 z 38 startyjacych.
O ile lacze mi pozwoli postaram sie wrzucic fotki...
pozdrawiam Heniek.
-
ENRIQUE666 - Świeżak
jazda po torze !!!
serwus wzystkim !!! przeemek ftki super !!!w czerwu j dorzuam swoje ale z Snetterton bo tu mam najblizej.enriqe wyrazy wspocuci ale w sumie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!!dobrze,ze nic powaznego ci si nie stalo !!!pzdr
Szukam chetnych na tegoroczny Isle of man !!!
- terson
- Świeżak
Miales duzo szczescia Heniek z tym highsidem! Ja zaliczylem malego powerslide na donington ale wszystko przy spokojnym traktowaniu gazu wiec skonczylo sie na przyjemnym podniesieniem adrenaliny.
Jacek czekam na czerwcowe zdjecia z niecierpliwoscia!
Limall, musimy to niedlugo powtorzyc!
Jacek czekam na czerwcowe zdjecia z niecierpliwoscia!
Limall, musimy to niedlugo powtorzyc!
- PrzemoR6
- Świeżak
dotarlo w koñcu video z wywrotki mojego kolegi z klubu , slychac sekunde przed upadkiem jak odkrecil zbyt gwaltownie...
http://files.filefront.com/Cheste+27+04 ... einfo.html
pod koniec tygodnia bede mial moje videa wiec bedzie cos widac wiecej...
narazie.
http://files.filefront.com/Cheste+27+04 ... einfo.html
pod koniec tygodnia bede mial moje videa wiec bedzie cos widac wiecej...
narazie.

- Załączniki
-
Photito062.jpg
- w boxie przed startem...
- (246.09 KiB) Pobrane 423 razy
-
ENRIQUE666 - Świeżak
Witam obiecane fotki ale jeszcze nie mam wszystkich.
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)

-
ENRIQUE666 - Świeżak
W czwartek(22 maja) lece posmigac po Donington Park. Tor bedzie dostepny w wersji Grand Prix, dopuszczalna glosnosc tlumika-105db, koszt-165funtow. Miejsca mozna jeszcze bukowac na trackdays.co.uk-najlepiej telefonicznie. Jest ktos chetny?
- PrzemoR6
- Świeżak
Witam. Widze ze coraz wiecej ludzi lata po torach... to dobrze, ale czy w polsce nie da sie nic zorganizowac?
Mysle o wyjezdzie na wakacje i nie jestem pewien czy ciagnac ze soba motor... , biorac pod uwage ze drogi w poludniowo wschodniej Polsce sa...
Ale ale co tam z tematem wypadu do hiszpanii?
Myslalem ze bedzie duzo chetnych a tu cisza w eterze, smialo bo warto
i co bede w stanie to pomoge i zorganizuje, swoja droga to znam kilka super tras (prawie jak tor...)- dla zainteresowanych i nie tylko moj meil:
cenrique@wp.pl
Pozdrowionka dla wszystkich.
Mysle o wyjezdzie na wakacje i nie jestem pewien czy ciagnac ze soba motor... , biorac pod uwage ze drogi w poludniowo wschodniej Polsce sa...

Ale ale co tam z tematem wypadu do hiszpanii?
Myslalem ze bedzie duzo chetnych a tu cisza w eterze, smialo bo warto
i co bede w stanie to pomoge i zorganizuje, swoja droga to znam kilka super tras (prawie jak tor...)- dla zainteresowanych i nie tylko moj meil:
cenrique@wp.pl
Pozdrowionka dla wszystkich.

-
ENRIQUE666 - Świeżak
ENRIQUE666 ten wypad do Hiszpanii to chyba troche poczeka, bo mnostwo nieprzewidzianych wydatkow sie pojawilo. Ale bedziemy miec ta opcje na uwadze!
Tymczasem kontynuuje szkolenie swoich umiejetnosci i znow sie wybieram na tor. Dla chetnych podaje kilka terminow do dogadania:
4-07 Donington GP, 105db, 165funtow
10-07 do wyboru: Donington NC, 105db, 165f lub Cadwell, 105db, 109f
14-07 Cadwell, 105db, 99f
Panowie zapodajcie pare slow i fotek z wyprawy na wyscigi TT.
Tymczasem kontynuuje szkolenie swoich umiejetnosci i znow sie wybieram na tor. Dla chetnych podaje kilka terminow do dogadania:
4-07 Donington GP, 105db, 165funtow
10-07 do wyboru: Donington NC, 105db, 165f lub Cadwell, 105db, 109f
14-07 Cadwell, 105db, 99f
Panowie zapodajcie pare slow i fotek z wyprawy na wyscigi TT.
- PrzemoR6
- Świeżak
Powrót do Emigranci Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości