[Aktualności] Potrzebna krew dla Macieja Zientarskieg
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Potrzebna krew dla Macieja Zientarskieg
Dyskusja na temat: Potrzebna krew dla Macieja Zientarskiego
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Potrzebna krew dla Macieja Zientarskiego
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Potrzebna krew dla Macieja Zientarskiego
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Witam mam pytanie czy to prawda że można oddac dowolną krew z dopiskiem np Pana Macka i taka tez może mu pomóc? podobno wtedy właściwa grupa trafi do niego a np. moja inna zostanie wymieniona w sensie litr za litr...
Jestem z wolsztyna w wielkopolsce czy tam tez moge oddac krew dla pana Macka i zostanie ona jakoś do niego dostarczona? KarlaTo@poczta.fm to mój email bede wdzieczna za szybko odp<br><hr>Karolina
Jestem z wolsztyna w wielkopolsce czy tam tez moge oddac krew dla pana Macka i zostanie ona jakoś do niego dostarczona? KarlaTo@poczta.fm to mój email bede wdzieczna za szybko odp<br><hr>Karolina
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak można oddać dowolną grupę krwi, ważne aby znalazł się tam dopisek "dla Maćka Zientarskiego".<br><hr>ŻmijaKomentatorzy napisał(a):Witam mam pytanie czy to prawda że można oddac dowolną krew z dopiskiem np Pana Macka i taka tez może mu pomóc? podobno wtedy właściwa grupa trafi do niego a np. moja inna zostanie wymieniona w sensie litr za litr...
Jestem z wolsztyna w wielkopolsce czy tam tez moge oddac krew dla pana Macka i zostanie ona jakoś do niego dostarczona? KarlaTo@poczta.fm to mój email bede wdzieczna za szybko odp<br><hr>Karolina<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Krew warto oddawać. Jak się zapewne domyślacie, Maciek dostał już krew. Nie czekając, aż przeczytacie tego newsa i udacie się na Saską Kęmpę. Bo ktoś inny wcześniej, nie czekając na powdów i okazję, bezinteresownie oddał krew, ratującą w tym przypadku życie Maćka. Tak więc bez drapania się w głowę - ODDAWAĆ KREW I RATOWAĆ ŻYCIE!!!<br><hr>Alonzo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie oddawajcie krwi za darmo, to hipokryzja, otwieracie tylko możliwości dla oszustów.<br><hr>bez krwi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A DLACZEGO DLA NIEGO, ON TO ZROBIŁ Z NADMIARY KASY ,MIAl ZA DOBRZE ! KREW JEST POTRZEBNA DLA WIELU ! ALE ONI NIE MAJĄ MOŻLIWOŚCI POPROSIC O TO NA TAK SZEROKICH ŁAMACH, SĄ BIEDNI, A TU SYNEK ZNANEGO I BOGATEGO ZAPEWNE TATUSIA PROSI.........<br><hr>FAJKA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MYŚLISZ ŻE GO STAĆ ABY ZAPŁACIŁ ?<br><hr>RYBAKKomentatorzy napisał(a):nie oddawajcie krwi za darmo, to hipokryzja, otwieracie tylko możliwości dla oszustów.<br><hr>bez krwi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie chodzi o Niego, chodzi o system poboru krwi. Sam jestem za oddawaniem krwi, ale za pieniądze.Komentatorzy napisał(a):nie oddawajcie krwi za darmo, to hipokryzja, otwieracie tylko możliwości dla oszustów.<br><hr>bez krwi<br>Komentatorzy napisał(a):MYŚLISZ ŻE GO STAĆ ABY ZAPŁACIŁ ?<br><hr>RYBAK<br>
Teraz jest tak:
- oddajesz krew (za darmo)
- płacisz za przechowywanie (z twojej kasy m.in. składka zdrowotna)
- płacisz za transfuzję (szpitale płacą bankom krwi ze składki zdrowotnej)
- dyrektor banku krwi kupił sobie samochód (za Twoją kasę) , Ty masz dwie czekolady...<br><hr>bez darmowej krwi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sciema straszna - A Rh+ to najpopularniejsza krew w tej czesci Europy, nie zaden wyjatek ani rarytas. Nie jest tez prawda ze jej brakuje. Przetworzenie krwi na poszczegolne preparaty trwa kilka dni wiec pewnie jej nawet nie zobaczy
. Zdecydowanie popieram oddawanie krwi bo jest to rzecz potrzebna, czy za darmo... mam watpliwosci, na pewno nikt na tym nie zarabia, to wiem (jestem lekarzem). Jestem w kazdym razie przeciwny wykorzystywaniu takich zdarzen (tragedii?) dla celow "marketingowych". <br><hr>Siekier

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiesz co? Mam prośbę - idź sie wypałuj zazdrośniku. Zakręć się odpowiednio to też się będziesz woził Ferrari. Każdemu może sie zdarzyć. Jak się rozbijesz swoim Trabantem to tez Ci bedzie potrzebna krew i zapewne dostaniesz ją z nadmiaru dostarczonej krwi dla Zientara. Generalnie to 3maj się ramy a sie nie ...<br><hr>scatlockKomentatorzy napisał(a):A DLACZEGO DLA NIEGO, ON TO ZROBIŁ Z NADMIARY KASY ,MIAl ZA DOBRZE ! KREW JEST POTRZEBNA DLA WIELU ! ALE ONI NIE MAJĄ MOŻLIWOŚCI POPROSIC O TO NA TAK SZEROKICH ŁAMACH, SĄ BIEDNI, A TU SYNEK ZNANEGO I BOGATEGO ZAPEWNE TATUSIA PROSI.........<br><hr>FAJKA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl