problem z butami SIDI VERTIGO MEGA GORE
• Strona 1 z 1
problem z butami SIDI VERTIGO MEGA GORE
Mam zamiar kupic te buty ale mam maly problem jesli chodzi o rozmiar.
Zazwyczaj jest tak, ze buty na moto kupuje sie o rozmiar wieksze, ale doszły mnie słuchy ze buty z Gore Texem wlasnie z tej firmy bierze sie w takim samym rozmiarze jak zwykłe.
Nie bylo by tego problemu gdybym mial okazje je przymierzyc.
Moze ma ktos takie i podzieli sie informacją.
Co wogole myslicie o tych butach ?
Zazwyczaj jest tak, ze buty na moto kupuje sie o rozmiar wieksze, ale doszły mnie słuchy ze buty z Gore Texem wlasnie z tej firmy bierze sie w takim samym rozmiarze jak zwykłe.
Nie bylo by tego problemu gdybym mial okazje je przymierzyc.
Moze ma ktos takie i podzieli sie informacją.
Co wogole myslicie o tych butach ?
- Daro CBR
- Świeżak
ja mam 43,5 a kupiłem 45 ;] jakby nie było to włoska firma , a włosi maja wszystko mniejsze ... Mam Sidi Vertigo ;]
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
Daro CBR napisał(a):i wlasnie.... sidi ma ogolnie numeracje bardzo roztegowane i jedyne wyjscie to samemu przymierzyc
A jaki rozmiar nosisz?
- lukas_anucha
- Świeżak
Kupiłem przez kumpla za granicą te na gore texie Mega Gore (noszę 43 a wiec jak wszyscy piszą i radzą zamówiłem 44 czyli o numer większe) i niestety to był wielki błąd są za duże!!! Później kolega kupował w angli i zapytał jaki powinien rozmiar zamówić. Dostał odpowiedz tego typu:
Wszystkie buty sidi vertigo trzeba zamawiać o numer większe od rozmiaru noszonego na co dzień. Jedynym wyjątkiem są te na gore texie ponieważ ze względu za użyty inny materiał są one robione trochę inaczej i trzeba zamawiać rozmiar taki jak się nosi.
Myślę że koleś ma w tym racje ponieważ sprzedaje setki tych butów.
Gdybym się mylił proszę korygować moją wypowiedz.
Ps.Teraz chcę je sprzedać więc jak coś to piszcie cena 950zł roziar 44 nowe nigdy nie śmigane tylko raz nałożyłem żeby sprawdzić wielkość gg: 1122349
Wszystkie buty sidi vertigo trzeba zamawiać o numer większe od rozmiaru noszonego na co dzień. Jedynym wyjątkiem są te na gore texie ponieważ ze względu za użyty inny materiał są one robione trochę inaczej i trzeba zamawiać rozmiar taki jak się nosi.
Myślę że koleś ma w tym racje ponieważ sprzedaje setki tych butów.
Gdybym się mylił proszę korygować moją wypowiedz.
Ps.Teraz chcę je sprzedać więc jak coś to piszcie cena 950zł roziar 44 nowe nigdy nie śmigane tylko raz nałożyłem żeby sprawdzić wielkość gg: 1122349

- lukas_anucha
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe