HODNA DN 01.. CZY WARTO WYDAĆ PIENIĄŻKI NA AUTOMAT
• Strona 1 z 1
HODNA DN 01.. CZY WARTO WYDAĆ PIENIĄŻKI NA AUTOMAT
Witam Wszystkich. Potrzebuje waszej pomocy. Jeżeli zetknęliście się z nowym cruiserem Hondy - DN-01 proszę o opinie, oceny. Czy warto pchać kase w cruisera ze skrzynią automatyczną? Za wszelką pomoc dozgonne dzięki
- Rebo2
- Świeżak
Ja jestem przeciwnikiem automatycznych skrzyni biegów-będziesz miał taki duży skuter
Cruisery i tak mają taką charakterystykę silnika, że nie będziesz się musiał bawić w częste wachlowanie biegami. Mówiąc krótko: dla mnie nie warto-szkoda kasy i mniejsza frajda

Cruisery i tak mają taką charakterystykę silnika, że nie będziesz się musiał bawić w częste wachlowanie biegami. Mówiąc krótko: dla mnie nie warto-szkoda kasy i mniejsza frajda
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
-
krydka - Świeżak
Jazde próbną może warto zrobić bo ta skrzynia to ma być podobno rewolucja, ciężko powiedzieć ale może być fajne moto 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
Nie ma to jak ocena kolesia, który nigdy nie używał autoamata...
W motocyklu dla mnie odpada - połowa frajdy to praca skrzynią, TMAX jest przefajnym sprzętem na miasto. Wygodny, cihcy, szybszy niż samochody. Luz. cruiser z automatem odpada.
A co do fur - przejeździe się czymś z grupy VW z tiptronic - wtedy pogadamy
W motocyklu dla mnie odpada - połowa frajdy to praca skrzynią, TMAX jest przefajnym sprzętem na miasto. Wygodny, cihcy, szybszy niż samochody. Luz. cruiser z automatem odpada.
A co do fur - przejeździe się czymś z grupy VW z tiptronic - wtedy pogadamy
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Cruisery i tak mają taką charakterystykę silnika, że nie będziesz się musiał bawić w częste wachlowanie biegami.
Zgadzam siÄ™ z tym.
Pamiętaj, że każdy ma nieco inne wymagania. Jak Ci automat przypasuje to niby czemu masz nie kupić.
- Haemophilus
- Świeżak
aj tam marudzicie..smigalem yarisem 1,0 z automatem i bylo dosc ciekawie
a odnosnie tematu...ja wiem, ze przyjemniej jezdzi sie bawiac sie biegami bo mnie to tez sprawia przyjemnosc ale nigdy nie jechalem moto z automatem i nie powiem, ze to zle moto a jestem ciekawe czy ci co tak krzycza, ze to zle, itp. czy kiedykolwiek smigali na moto z automatem

a odnosnie tematu...ja wiem, ze przyjemniej jezdzi sie bawiac sie biegami bo mnie to tez sprawia przyjemnosc ale nigdy nie jechalem moto z automatem i nie powiem, ze to zle moto a jestem ciekawe czy ci co tak krzycza, ze to zle, itp. czy kiedykolwiek smigali na moto z automatem

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości