WYNALAZKI
• Strona 1 z 1
WYNALAZKI
na poczatek chce napisac ze staralem sie szukac przy pomocy slynnej opcji szukaj ale jest tego tyle ze nic nie idzie konkretnego poszukac dlatego zakladam nowy temat chodzi mi o motocykle typu Aprilia RSV 1000 DUCATI SUPER SPORT 750 i 900 ... kocham swoja suczke ale jakos tak mnie ciagnie wlasnie do takich wynalazkow... i nie wiem co o nich sadzic najlepiej by bylo gdyby napisali cos od siebie uzytkownicy tych sprzetow !! dzieki i pozdro
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Ja tu nie chce zgrywać mędrcy, ale też proponowałbym podział forum na kategorie. Zacząłbym od rodzajów motocykli->marki
->modele->zagadnienia.
Powstałoby idealne forum.
Wiem że ciężko by było tu posprzątać, ale stopniowo to się uda. Nawet bez sprzątania, taki podział na pewno uzajebiści i tak zajebiste forum.
Dawajcie moderatorzy, jedziemy z tym koksem!
->modele->zagadnienia.
Powstałoby idealne forum.
Wiem że ciężko by było tu posprzątać, ale stopniowo to się uda. Nawet bez sprzątania, taki podział na pewno uzajebiści i tak zajebiste forum.
Dawajcie moderatorzy, jedziemy z tym koksem!
- Krystiano
- Świeżak
Powiem ci że nie specjalnie orientuje sie jak z awaryjnością w ducati ale mój mechanik twierdzi że pod wieloma względami jest ono lepiej rozwiązane od japońców. A aprilka rsv to już prawdziwa legenda, znam kolesia który ma zrobione 62 tys i nie narzeka, nic oprócz sprzęgła w niej specjalnego nie robił a motorek spisuje sie naprawde jak nowy.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości