suzuki
• Strona 1 z 1
suzuki
Siema mam do Was takie pytanie i chcialbym zobaczyc wasze opinie.Do czynienia z motorami mialem bardzo mało a sumie tyle co na skuterze,wiec poczatkujacy jestem.Ale mam w planach zakup Suzuki GSX-R 600 i nie wiem czy to czasem nie bedzie za wiele jak na moje umiejetnosci i zastanawiam sie czy kupic ten motor czy moze jakis duzo slabszy.Nieco obaw mam ze nie zapanuje do konca nad ta maszyna.Moze znajdzie sie ktos kto mi doradzi w tej sprawie i czy suzuki na poczatek to dobry pomysl z gory dzieki.Sory za ten temat ale jestem totalnie ciemny jeszcze, dopiero sie ucze co i jak
temat "co na pierwsze moto". Blokuje. siekson
temat "co na pierwsze moto". Blokuje. siekson
Suzuki GSX-R 600
- OLii
- Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
Po jeździe na skuterze to ci radzę kupić sobie simsona i się nauczyć biegi zmieniać i sprzęgło puszczać
a swoją drogą sądząc po tym poście to nie masz za wiele latek i nie obraź się ale mam nadzieję że nie masz na tyle głupich i bezmyślnych rodziców żeby kupili cię taki motocykl po skuterze . Nie pchaj się do piachu chłopcze
Wogóle to temat bym proponował zamknąć

www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości