Warto kupować sprowadzany motocykl?
• Strona 1 z 1
Warto kupować sprowadzany motocykl?
Witam
Czy warto kupować używanego sprowadzonego ścigacza? Chodzi mi o Yamaha R6 albo Honda CBR 600 RR.
Czy warto kupować używanego sprowadzonego ścigacza? Chodzi mi o Yamaha R6 albo Honda CBR 600 RR.
- boniuboss
- Świeżak
Zależy od motocykla kilka razy widziałem naprawdę dobre sprowadzone sprzęty, wszystko zależy od sprowadzającego jedni sprowadzą dobre sprzęty inni szroty żeby jak najwięcej zarobić (niestety tych 2 jest dużo więcej ) , nie ma reguły ja kupiłem nie dość ze sprowadzony z Włoch motocykl to jeszcze od handlarza i jestem zadowolony
oglÄ…daj, sprawdzaj, dopytuj i jeszcze raz sprawdzaj i coÅ› trafisz 

www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
Myśle że warto .
Ja mam juz drugie moto sprowadzone z niemiec i jestem bardzo zadowolony , stan motorów z zagranicy jest napewno lepszy niż tych w polsce . Jeżdża one po lepszych drogach i bardzo często są serwisowane .
Moja rada nie kupuj od handlarza poszukaj na
www.mobile.de
i sam po niego jedź od prywatnego właściciela .
Jak tu czytam co wy wypisujecie to mi sie smiać chce. Ciekawe ile na allegro jest motocykli z polskiego salonu może 5 % czy nawet mniej . Wiec jak można z tego coś wybrać .
Ja mam juz drugie moto sprowadzone z niemiec i jestem bardzo zadowolony , stan motorów z zagranicy jest napewno lepszy niż tych w polsce . Jeżdża one po lepszych drogach i bardzo często są serwisowane .
Moja rada nie kupuj od handlarza poszukaj na
www.mobile.de
i sam po niego jedź od prywatnego właściciela .
Jak tu czytam co wy wypisujecie to mi sie smiać chce. Ciekawe ile na allegro jest motocykli z polskiego salonu może 5 % czy nawet mniej . Wiec jak można z tego coś wybrać .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
Zależy to tez od właściciela który używał moto za granicą... I tak jak było wyżej.. -> lepiej jechać osobiście po moto bądź zlecić znajomemu sprowadzenie konkretnego motorku... A jeśli chodzi o państwa to wydaje mi się że Włoszech i Francji znajdziemy najlepiej utrzymane motorki...
- lukas545
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości