jutro ma być piękny dzień
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
a ja mam takiego wala bo nie dosc ze jestem 400 km od domu to jeszcze bez mojej czarnuli
zazdrosze wam chlopaki

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Wczoraj przejechalem sie jakies 80 km, bylo cudownie, chociaz jeszcze troszke zimno. Juz dawno tak dobrze sie nie czulem. Dzisiaj mimo tak pieknej pogody odstawilem motocykl do serwisu. Nim rozpoczne sezon na dobre chce wszystko sobie dokladnie przygotowac. Mam nadzieje, ze taka pogoda i jeszcze wyzsze temperatury zadomowia sie juz u nas na dobre.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
dawid 89 napisał(a):witam, pod poznaniem piękna pogoda, 14 stopni, wypasik, ale moje serce płacze, poprostu cierpie, motocykl niezdatny do jazdy, po raz pierwszy doświadczam tego uczucia, normalnie złość, zazdrość, kumple śmigają a ja mogłem sobie na nich tylko popatrzeć, a ten dzwięk, aż ciarki przechodzą po plecach, ale jeszcze tylko tydzień, i będe mógł sie wyszalec, pozdr
Rozumiem twój bul, ja mam moto w serwisie i też latać nie mogę, a wszyscy śmigają, a serce boli bo w słońcu prawie 20stopni

Pozdrawiam
- WhiteArmy00
- Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
Ja własnie wróciłem w opolskim pogoda super . Na drogach było widac sporo ludzi na motorach . Słońce świeci 16 stopni jezdziło sie naprawde super zrobiłem 180 km i wogólnie nie było zimno . Mam nadzieje ze to już koniec zimy .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Ja lubię jeździć i rozumiem wszystko ale czy wy wyjeżdżacie sobie paliwo tak pomiescie? po miescie napukacie 100km?? ja to bym musiła cały dzień jeździć żeby 100km zrobić w moim małym miasteczku
-
cwaniak182 - Świeżak
cwaniak182 napisał(a):Ja lubię jeździć i rozumiem wszystko ale czy wy wyjeżdżacie sobie paliwo tak pomiescie? po miescie napukacie 100km?? ja to bym musiła cały dzień jeździć żeby 100km zrobić w moim małym miasteczku

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
ja już jestem, w domku, przejechałem około 150km zwiedziłem Piotrków Bełchatów i drogę z jednego do drugiego...
na drodze po prostu masa motocyklistów, aż lewa ręka boli od witania...
a co do machania motocyklistom, jadę sobie dzisiaj po Piotrkowie mijam gościa na moto, lewa w górze itd. a za nim jedzie sobie radiowóz, minęliśmy się, chwilę później zawróciłem na mieście i mijam znów tego kolesia a za nim ciągle ten sam radiowóz... wykonałem gest żeby mu pokazać że się za nim ciągną gość kiwnął że widzi, skręciłem w lewo a panowie policjanci za mną, 50m dalej słyszę syrenę za sobą i rutynowa kontrola od tak sobie... skończyło się spisaniem danych i życzeniem policjantom miłego dnia
pozdro dla gości na moto których dzisiaj spotkałem i poznałem no i oczywiście dla panów policjantów
na drodze po prostu masa motocyklistów, aż lewa ręka boli od witania...
a co do machania motocyklistom, jadę sobie dzisiaj po Piotrkowie mijam gościa na moto, lewa w górze itd. a za nim jedzie sobie radiowóz, minęliśmy się, chwilę później zawróciłem na mieście i mijam znów tego kolesia a za nim ciągle ten sam radiowóz... wykonałem gest żeby mu pokazać że się za nim ciągną gość kiwnął że widzi, skręciłem w lewo a panowie policjanci za mną, 50m dalej słyszę syrenę za sobą i rutynowa kontrola od tak sobie... skończyło się spisaniem danych i życzeniem policjantom miłego dnia

pozdro dla gości na moto których dzisiaj spotkałem i poznałem no i oczywiście dla panów policjantów

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
elcommendante napisał(a):cwaniak182 napisał(a):Ja lubię jeździć i rozumiem wszystko ale czy wy wyjeżdżacie sobie paliwo tak pomiescie? po miescie napukacie 100km?? ja to bym musiła cały dzień jeździć żeby 100km zrobić w moim małym miasteczku
hehe 100km to przeciez godzinka jazdy

Szkoda tylko ze ja sie troche rozchorowalem, a do tego moto najpierw musze oddac do przedsezonowego serwisu... przez co nie moge sobie pojezdzic. A pogoda juz zaczyna byc coraz konkretniejsza. Jak dobrze pojdzie to moze za kilka tyg bedzie ze 20C.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
JA tez dziś troszkę pojezdziłem <:D>
Odrazu sie człowiek inaczej czuje. Taki zrelaksowany i bez zmartwień.
Odrazu sie człowiek inaczej czuje. Taki zrelaksowany i bez zmartwień.
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
Ja miałem tak samo, wstaje, wyciągam moto, kopię, kopię, a tu cisza...
Ale nową świecę wsadziłem i jeździłem aż do tej pory
A u mnie 17 stopni dzisiaj było, w słońcu 26
Ale nową świecę wsadziłem i jeździłem aż do tej pory

A u mnie 17 stopni dzisiaj było, w słońcu 26

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Hm, jak miło sobie polatac i nie martwic się, ze mozna sobie cos odmrozic. Pogoda dopisała chyba wszystkim. Po Krakowie jezdzila masa sprzetow, szkoda tylko, ze nie moglem nikomu dotrzymac tempa, ma sie w koncu te 50cc:]
Kurcze, gdyby TZR jezdzilo tak jak wyglada...
Oby wiecej takich dni!
Kurcze, gdyby TZR jezdzilo tak jak wyglada...
Oby wiecej takich dni!
- KLU
- Świeżak
No rzeczywiscie, po poludniu sie ładnie rozpogodziło i wkoncu moglem odebrac motorek od mechanika
Oby tak dalej 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3