Piractwo komputerowe (podzielony)
czytam i czytam ten temat i dochodze do wniosku, ze niezle dno tu sie robi
jestem zdania ze kazdy ma po nie kad swoja racje. Widze, ze nie ktorzy pisza zbyt nachalnie, a wrecz chcieliby wprowadzic dyktature
Zamiast winic i rozrzalac sie nad ludzmi, z najnizszego szczebla tak "ogromnych przestepstw" i wytykac im te najgorsze rzeczy to zabawcie sie w jezusa i wybierzcie sie do samego "nieba" naszego pieknego rzÄ…du i tam najpierw zrobcie porzadek. Bez przyczyny nie bylo by reakcji. Simon, moze Ty zabawisz sie w takiego zbawiciela, bo widze ze chcesz zmienic swiat na lepsze
Aha... i zycze powodzenia.

- Daro CBR
- Świeżak
Stary, sprawa jest prosta - o swoj soft dbam , sadze sie i wygrywam i kasuje piratow x3 za licencje. Teoretycznie mi sie to oplaca, bo dodatkowo mam zwrot postepowania sadowego i wiadomo w branzy ze ze mna sie w kulki nie leci.
Inna sprawa, ze prawo to prawo. Nie mowie ze kazdy jest ok, czy ma byc i nie chce zbawiac swiata. Wkurza mnie tylko wykrecanie sie - nazwijmy sprawe po imieniu - tak kradne ! I nie bedzie gadania. Cala afera jest o to ze nikt nie umie sie przyznac do tego co robi...
ja jasno powiedzialem ze owszem w latach 1985-1995 kradlem soft, mam tego swiadomosc, wiem co ukradlem i czuje sie za to winny. Po prostu juz tak nie robie i jest spoko, gitara.
Swiadomosc popelniania przestepstwa mnie interesuje - zeby sie nie wykrecac, ze na 24godziny, ze nie mam, ze costam...
Sorry, chce grac w miesiacu w 30 gier, dla tego je kradne! Ok, szkoda mi ciebie ale ok.
A nie ze nie mam, ze costam, ze musze, ...
mowilem, mozna sie zrzucic, mozna zrobic setki innych rzeczy zeby tak nie postapic. Jesli ktos bedzie swiadomy tego co robi, vide Thrillco, prosze bardzo, nie potepiam bo swiadomos jest poprawna.
Nie znosze tylko wykretow.
Inna sprawa, ze prawo to prawo. Nie mowie ze kazdy jest ok, czy ma byc i nie chce zbawiac swiata. Wkurza mnie tylko wykrecanie sie - nazwijmy sprawe po imieniu - tak kradne ! I nie bedzie gadania. Cala afera jest o to ze nikt nie umie sie przyznac do tego co robi...
ja jasno powiedzialem ze owszem w latach 1985-1995 kradlem soft, mam tego swiadomosc, wiem co ukradlem i czuje sie za to winny. Po prostu juz tak nie robie i jest spoko, gitara.
Swiadomosc popelniania przestepstwa mnie interesuje - zeby sie nie wykrecac, ze na 24godziny, ze nie mam, ze costam...
Sorry, chce grac w miesiacu w 30 gier, dla tego je kradne! Ok, szkoda mi ciebie ale ok.
A nie ze nie mam, ze costam, ze musze, ...
mowilem, mozna sie zrzucic, mozna zrobic setki innych rzeczy zeby tak nie postapic. Jesli ktos bedzie swiadomy tego co robi, vide Thrillco, prosze bardzo, nie potepiam bo swiadomos jest poprawna.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Dokladnie znaczylo to :
Polecam ci photoshopa,mozesz go ukrac uzywajac torrenta.
Tak wiec bylo to jawne naklananie do popelnienia przestepstwa czyli w polsce, takze czyn karalny.
Polecam ci photoshopa,mozesz go ukrac uzywajac torrenta.
Tak wiec bylo to jawne naklananie do popelnienia przestepstwa czyli w polsce, takze czyn karalny.
(otwórz link)

-
temat powinien być usuniety bo juz nic nowego nie wnosi
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak

Natomiast o ile Outlaw nic nie wnosi, moze ktos ma znajomego/rodzine zajmujacego sie prawem autorskim i napisze np jak jest z serwisowkami do moto ?
(otwórz link)

-
eeeh
Coz Ci powiem, taka niewdzieczna rola osoby zwiazanej z softem, grami, prasa komputerowa ...

Coz Ci powiem, taka niewdzieczna rola osoby zwiazanej z softem, grami, prasa komputerowa ...
(otwórz link)

-
Leitho też nic nie wnosi i powinien byc usuniety

[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
no niby to to samoAle tam nie napisali "ukradnij" tylko "ściągnij"

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
simonw napisał(a):A nie ze nie mam, ze costam, ze musze, ...
Sorry stary nie wiem do czego pijesz- podawałem sytuacje hipotetyczne - pracuje Lanosem a do tego żaden soft (jeszcze) nie jest mi potrzebny

Wtedy to nie będzie jako taka kradzież a krótkotrwałe uzycie z niewielka szkodą więc...tylko wykroczenie...codziennie popełniam kilka na drodze...ostatnio nawet skończyło się to małym dzwonkiem

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Th. mowie ze ty wiesz co robisz, sprawdzasz kupujesz. Wiesz ze to nielegalne, ale tak robisz z zamiarem kupienia.
W sensie ze jestes dorosly i normalny
Co wiemy...
Podalem Cie jako przyklad pozytywny, bo inni to pisza ze wcale nie kradna , tylko po prostu musza zagrac w 18 gierek dziennie.
W sensie ze jestes dorosly i normalny

Podalem Cie jako przyklad pozytywny, bo inni to pisza ze wcale nie kradna , tylko po prostu musza zagrac w 18 gierek dziennie.
(otwórz link)

-
Tak cały czas wyjeżdżasz z tymi gierkami simon. No jak ktoś gra tyle to rzeczywiście ma problem. Mi akurat starcza czasu, żeby pograć w 3-5 gier rocznie, a na tyle spokojnie chyba każdy może spokojnie sobie pozwolić.
My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości