POMOCY Problem z Zarejstrowaniem Pomuzcie!!!
• Strona 1 z 1
POMOCY Problem z Zarejstrowaniem Pomuzcie!!!
Drodzy koledzy w listopadzzie ubiegłego roku kupiłem srada 750 od handlaży z Opola. w dokumentach miałem umwowę z niemcem brief i wyrejestrowanie motocykla w tym roku postanowiłem zarejestrować sukę i przetłumaczyłem papierki, urząd skarbowy i przegląd wszystko załatwiłem bez problemu gdyby nie przyjemna pani poinformowałą mnie w wydziale komunikacji że zmieniły się przepisy i do zarejestrowania motocykla będe potrzebował (Niemiecki drugi brief) dowód rejestracyjny KOLEDZY PODPOWIEDZCIE MI JAK ZDOBYĆ TEN PAPIEREK
Pewien znajomy podpowiedział mi, abym wysłął list polecony do niemieckiego wydziału komunikacji o wydanie drugiego briefu i tak teraz rozkminiam Pomużcie z góry dzięki!!!
Drogi kolego -
Po pierwsze - naucz sie poslugiwac jezykiem ojczystym zanim cokolwiek napiszesz do niemiec - taka cenna rada na przyszlosc.
Po drugie - nie pytaj wprost jak ominac przepisy i popelnic przestepstwo. Tutaj siedzi troche ludzi z policji...
Po trzecie - zapoznaj sie z regulaminem zanim napiszesz post
Po czwarte - zgodnie z regulaminem - powinienes zalozyc ten post w dziale prawo
Serdecznei pozdrawiam i mam nadzieje ze przeczytasz sobie wszystko, i przystapisz godnie do naszej malej spolecznosci bez takich popisow jak ten tutaj.
simonw
Pewien znajomy podpowiedział mi, abym wysłął list polecony do niemieckiego wydziału komunikacji o wydanie drugiego briefu i tak teraz rozkminiam Pomużcie z góry dzięki!!!
Drogi kolego -
Po pierwsze - naucz sie poslugiwac jezykiem ojczystym zanim cokolwiek napiszesz do niemiec - taka cenna rada na przyszlosc.
Po drugie - nie pytaj wprost jak ominac przepisy i popelnic przestepstwo. Tutaj siedzi troche ludzi z policji...
Po trzecie - zapoznaj sie z regulaminem zanim napiszesz post
Po czwarte - zgodnie z regulaminem - powinienes zalozyc ten post w dziale prawo
Serdecznei pozdrawiam i mam nadzieje ze przeczytasz sobie wszystko, i przystapisz godnie do naszej malej spolecznosci bez takich popisow jak ten tutaj.
simonw
- kajtekraiders
- Świeżak
Dokladnie Lethio
Leze/Kwicze

Leze/Kwicze
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość