wybór miedzy suzuki a honda
• Strona 1 z 1
wybór miedzy suzuki a honda
Mam takie pytanko iż miałem motor honda 400 cb-1, i teraz zastanawiam się nad zakupem miedzy 2 motorami
1. Wybór HONDA CB 600 HORNET
oraz
2. Wybór Suzuki SV650 naked
ktory byście polecili :] bo nie wiem ktory wybrać bo mi 2 się podobają , czekam na wasze opinie :] jak wygladają właściwości jezdne obu motocykli
1. Wybór HONDA CB 600 HORNET
oraz
2. Wybór Suzuki SV650 naked
ktory byście polecili :] bo nie wiem ktory wybrać bo mi 2 się podobają , czekam na wasze opinie :] jak wygladają właściwości jezdne obu motocykli
-
tomi291 - Świeżak
Mniej więcej to samo co w topicu o SVce i Fazerze...
V2 i R4 zależy co lubisz.. Bas i ciągniecie od dołu(SV)
Czy gwizd i kręcenie na wysokie obroty(Hornet)
To są raczej różne motocykle jedyne co je łączy to klasa pojemnosciowa,cena i przeznaczenie-miasto.
Z pod świateł odjedzie pierwsza SVka
-ją polecam.
Napewno jest gdzieś takie porównanie na forum...
Pozdrawiam.
V2 i R4 zależy co lubisz.. Bas i ciągniecie od dołu(SV)
Czy gwizd i kręcenie na wysokie obroty(Hornet)
To są raczej różne motocykle jedyne co je łączy to klasa pojemnosciowa,cena i przeznaczenie-miasto.
Z pod świateł odjedzie pierwsza SVka

Napewno jest gdzieś takie porównanie na forum...
Pozdrawiam.
- Dolar
- Świeżak
No też prawda.
Moje zdanie jest takie że SVka jest jakas taka nijaka
a hornecik za to ma charakterek
chodzi mi o wyglad co OCZYWISCIE jest kwestią gustu a każdy ma inny, choc tomiemu chyba nie chodzi o to ktory nam sie bardziej podoba
Myślenie nad tymi dwoma motocyklami powinno krążyć wokół wcześniej wspomnianych odmiennych charakterystyk silników, bo to różni oba motocykle najbardziej.
Wiec poleca się ten link:
viewtopic.php?t=1162&start=0
coprwada to topic o wersjach 'S' i o nowszych modelach, ale jeżeli silnik jest głównym tematem rozważań to mozna posluzyc sie tym topiciem do pomocy;P
Moje zdanie jest takie że SVka jest jakas taka nijaka

Myślenie nad tymi dwoma motocyklami powinno krążyć wokół wcześniej wspomnianych odmiennych charakterystyk silników, bo to różni oba motocykle najbardziej.
Wiec poleca się ten link:
viewtopic.php?t=1162&start=0
coprwada to topic o wersjach 'S' i o nowszych modelach, ale jeżeli silnik jest głównym tematem rozważań to mozna posluzyc sie tym topiciem do pomocy;P
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
- Łukaszek16
- Świeżak
• Strona 1 z 1