Znajomi mówią że Bóg mnie opuścił a co wy na to??
mi sie wydaje ze trudniej jest jechac przepisowo i spokojnie niż szybko i jak dureń.. przynajmniej jak autem jade to tak mam.
-
turboponczek - MEGA TROLL
po to mi mocny motocykl, zeby starac sie choc troche wykorzystac jego moc, a nie mowic jak ja przepisowo jezdze.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
bolokolo napisał(a):po to mi mocny motocykl, zeby starac sie choc troche wykorzystac jego moc, a nie mowic jak ja przepisowo jezdze.
Dokładnie podpisuje się pod tym mam podobne zdanie
-
cwaniak182 - Świeżak
no bo tak jest.jak ktos chce jezdzic 80 czy 100 to niech wsiada na jakiegos czopera i bedzie sobie pyrkac 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
bolokolo napisał(a):no bo tak jest.jak ktos chce jezdzic 80 czy 100 to niech wsiada na jakiegos czopera i bedzie sobie pyrkac
Widzę że mamy podobne zdanie na ten temat. nie po to kupowałem blade'a żeby 100 jeździć tylko czasem te 3 i 4 wrzucić;) a ty ile najwięcej wmieście smigałeś??
-
cwaniak182 - Świeżak
z czysta albo pincet 

-
bolokolo - Bywalec
czyli macie czysto narodowe-zasciankowe podejscie do tematu. W cywilizowanym kraju kolo nie kupuje "lytra" by dawać na publicznej i w centrum miasta ile fabryka dała (owszem jeżdża szybko ale nie za wszelka cene) tylko by sie wyszaleć daja na tor ihulaj dusza...i nie jest wytłumaczeniem ,ze w polsce nie mamy poza Poznaniem toru - to nie jest usprawiedliwienie myslenia typu-moto może 300ta to jade 300ta. Co by było, gdyby kazdy wychodził z takiego założenia?
W praktyce...mój słuzbowy Lanos max jedzie ok 175km/h wiec czemu większośc czasu wskazówka predkosciomierza nie miałby pracowac w takim polu? Bo to czysty idiotyzm...wrecz definicja
W praktyce...mój słuzbowy Lanos max jedzie ok 175km/h wiec czemu większośc czasu wskazówka predkosciomierza nie miałby pracowac w takim polu? Bo to czysty idiotyzm...wrecz definicja

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco napisał(a):czyli macie czysto narodowe-zasciankowe podejscie do tematu. W cywilizowanym kraju kolo nie kupuje "lytra" by dawać na publicznej i w centrum miasta ile fabryka dała (owszem jeżdża szybko ale nie za wszelka cene) tylko by sie wyszaleć daja na tor ihulaj dusza...
Ma litra, niech jeździ, niech zapier.... nawet 800km/h, ale niech się tym nie chwali bo ch.... mnie to boli gdzie kto ile jedzie. A Ty Thrillco nie bądź taki zazdrośnik.
-
gelo007 - Administrator
- fandzoilisz
- Bywalec
-
cwaniak182 - Świeżak
Przestańcie ci co dużo szumią jak to oni nie zap....... zazwczaj jeżdżą tak że pożal sie boże. Ja prznajmniej nie wierze że ktoś kto jeździ od miesiąca jest w stanie zapanować nad motocklem jadącm 180 po mieście. Takie rzeczy to tylko w erze 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
icid napisał(a):Przestańcie ci co dużo szumią jak to oni nie zap....... zazwczaj jeżdżą tak że pożal sie boże. Ja prznajmniej nie wierze że ktoś kto jeździ od miesiąca jest w stanie zapanować nad motocklem jadącm 180 po mieście. Takie rzeczy to tylko w erze
Wtedy bedzie po raz ostatni utwierdzal sie w przekonaniu, ze panuje nad maszyna

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
elcommendante napisał(a):
Wtedy bedzie po raz ostatni utwierdzal sie w przekonaniu, ze panuje nad maszyna
skund ja to znam... teraz jezdze przepisowo...
na prostej co za problem
- fandzoilisz
- Bywalec
jak ma sie kawalek wolnej drogi to sobie mozna dojebac, co za problem.marudzicie jak emerytowani harleyowcy.
-
bolokolo - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości