(offtop) Lethio i Simona rozmowa o wojnie i maturze ;)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jak sobie tak gadacie o tych niemiaszkach to przypomnial mi sie niezly cytat z pewnego kultowego filmu (kto go rozpozna, znaczy ma dobry gust :]), co prawda tyczyll sie on stanow ale sens ten sam : "byles kiedys w stanach? - nie. - no wlasnie, a ja znam kogos,kto zna kogos kto byl"
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
Labiss napisał(a):Chłopaki nie płaczą.
Własnie, Thrrillko, nie marz się. Byłem i turystycznie i przejazdem i lata temu zarobkowo. Pracowałem i nie wstydziłem się, że przyjechałem z Polski.
Zakuplowałem się z amerykaninem, francuzem, paroma niemcami i nikomu nie przeszkadzało, że przyjechałem z Wrocławia.
Więc proszę Cię - nie generalizuj. Jeśli ich traktowałeś jak wrogów to i nie dziw się że oni cię tak traktowali. Naprawdę nie wiem skąd takie kompleksy
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Labiss napisał(a):Gelo,w jakich Niemczech ? Przecież nasz zachodni sąsiad to już Turcja.Niemcy to już w ogóle nie jest państwo narodowe.
Szkoda,bo to taki porządny naród był . . .
Byłem im Frankfurt

-
gelo007 - Administrator
To tak samo jak bogaty Polak xD skapy w ch.. ,wejdzie do sklepu i trzeba go nosic ,bo sie tak spasl ,ze nie moze sie ruszyc .
Zmienmy nazwe tematu xD RasIsTofFskIe WybRyCzKi InnYch NaroDoF
Zmienmy nazwe tematu xD RasIsTofFskIe WybRyCzKi InnYch NaroDoF
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Przestańcie prawda jest taka że większość naszych rodaków na emigracji to takie bydło że wstyd i sami swoim żałosnym poziomem, wyglądem i zachowaniem sprawiają że są traktowani jak są. Ja nie narzekam, jak sie człowiek integruje, zna język płaci podatki, jeździ samochodem na ich rejstracjach to na pewno nikt go nie dyskryminuje.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Polacy za granicą są lepiej traktowani przez ludzi zatrudniających ich , niż przez samych polaków którzy tam już pracują , coś o tym wiem przeżyłem na własnej skórze. I rozwalają mi tez wątrobę ludki którzy po pobycie 1 roku za gramanicą ,przyjeżdżają do kraju w najtańszych dresikach umbro i co drugie polskie wtrącają łamaną angielszczyzną jakieś półsłówka , dla mnie to takie barany że ch...j , ale co zrobić u nas tak już jest.
Już jest nowa niunia 

- GROSIK
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
za to jak przyjeżdżają do Polski akcent obcokrajowca pozostaje do końca zycia
wielcy biznesmeni:) nie mam nic do ludzi cięzko pracujących nawet na zmywaku ale rozbawia mnie ta pseudo zagraniczność 

[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
Mnie natomiast bawi to,że ludzie wyjeżdżają na wyspy,udają nie wiadomo kogo,a tak naprawdę mieszkają tam z pięcioma kumplami w dwóch pokojach i ani grosza przy dupie,bo wszystko przechla,albo przećpa. 

kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
Ja tam mieszkam już 5 lat za granicą i jakoś nie mówie z innym akcentem, chociaż język holenderski znam na dobrm poziomie. Nie mieszkam też z 5 kumplami w 2 pokojach i pewnie niejeden holender chciałby sie ze mną zamienić na mieszkanie
A z rodakami sie nie zadaje bo niestety za 90 % z nich należy sie wstydzić.

-
icid - VIP Ścigacz.pl
Coz, moja kolezanka od urodzenia mieszka w stanach i tez nie ma najmniejszego problemu z jezykiem polskim ani z akcentem - czasami brakuje jej slowa, ale akcent ma poprawny
Tak wiec, dla chcacego na prawd nic trudnego - a jesli uciekasz z kraju i przerywasz te wiez... coz.

Tak wiec, dla chcacego na prawd nic trudnego - a jesli uciekasz z kraju i przerywasz te wiez... coz.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
icid napisał(a):...jeździ samochodem na ich rejstracjach to napewno nikt go nie dyskryminuje.
Własnie icid...to jest jedna z rzeczy które mam na mysli i aqrat nie generalizuje

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Wiesz bydło które opanowało większość niemiec i holandii bo wstyd ich nazwać rodakami samo sobie zapracowało na takie traktowanie. Wchodzisz do sklepu i słyszysz rozmowe 2 rodaków ubranch w dresy ,,weź dzisiaj zapierdol, bo ja już tyle tego zajebałem" i sory potem narzekamy na dyskryminacje? Mnie nikt nie dyskryminuje i nigdy sie z tym nie spotkałem ale znam język, i przyjaznie sie też z holendrami, przestrzegam ich przepisów, płace podatki itd.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2