[Skutery Zipp] Zipp Vapor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mamm zipka juz dosyc dlugo w wakacje wybije rok ;] znam silnik i objawy na pamiec:] jak chcecie czegos sie dowiedziec to piszcie na gg moge pomoc;)<br><hr>Maros166
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siedzisz na nim bierzesz prawą reką w dół i masz pod tym plastikiem po prawej rure a potem zwój kabli idź do góry(do świateł) i mniej wiecej w okolicach baku go znajdziesz!! a jak nie to koło akumulatora masz takie pudłeczko czarne a do niego idzie też zwój kabli tam też jest ten kabelek!!!!<br><hr>M@tiKomentatorzy napisał(a):U mnie pod siedzeniem nie ma żadnego różowego kableka bo patrzyłem tylko jest jakaś kostka i wchodzą do niej kable zielony i brązowy.. powiedzcie gdzie on dokładnie jest?? z góry dzięki:D<br><hr>Użytkownik Zipp;A<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie wiem skąd, ale w liczniku mi sie cos wylało. Mechanik powiedział że tam nie ma żadnego płynu czy ktoś mi powie co to może być???<br><hr>Willa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jechałem zipkem oporem po chwili złapał muła i po minucie zgasł, co się stało<br><hr>zippKomentatorzy napisał(a):Mamm zipka juz dosyc dlugo w wakacje wybije rok ;] znam silnik i objawy na pamiec:] jak chcecie czegos sie dowiedziec to piszcie na gg moge pomoc;)<br><hr>Maros166<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czesc wiesz moze jak zwiekszyc obroty silnika w vaporze.<br><hr>PawełKomentatorzy napisał(a):Mamm zipka juz dosyc dlugo w wakacje wybije rok ;] znam silnik i objawy na pamiec:] jak chcecie czegos sie dowiedziec to piszcie na gg moge pomoc;)<br><hr>Maros166<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czesc wiesz moze jak zwiekszyc obroty silnika w vaporze<br><hr>PawełKomentatorzy napisał(a):Mamm zipka juz dosyc dlugo w wakacje wybije rok ;] znam silnik i objawy na pamiec:] jak chcecie czegos sie dowiedziec to piszcie na gg moge pomoc;)<br><hr>Maros166<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czesc wiesz moze jak zwiekszyc obroty silnika w vaporze<br><hr>PawełKomentatorzy napisał(a):Mamm zipka juz dosyc dlugo w wakacje wybije rok ;] znam silnik i objawy na pamiec:] jak chcecie czegos sie dowiedziec to piszcie na gg moge pomoc;)<br><hr>Maros166<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to jest płyn hamulcowy <br><hr>matiKomentatorzy napisał(a):nie wiem skąd, ale w liczniku mi sie cos wylało. Mechanik powiedział że tam nie ma żadnego płynu czy ktoś mi powie co to może być???<br><hr>Willa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to jest płyn hamulcowy<br><hr>matiKomentatorzy napisał(a):nie wiem skąd, ale w liczniku mi sie cos wylało. Mechanik powiedział że tam nie ma żadnego płynu czy ktoś mi powie co to może być???<br><hr>Willa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siema wie ktos dlaczego moze stale peka mi pasek przy vaporzeKomentatorzy napisał(a):Mamm zipka juz dosyc dlugo w wakacje wybije rok ;] znam silnik i objawy na pamiec:] jak chcecie czegos sie dowiedziec to piszcie na gg moge pomoc;)<br><hr>Maros166<br>
czy to moze byc wina rolek?<br><hr>Pawcio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to jest jak powiedzial kolega albo plyn hamulcowy albo jakis kwas albo woda wlala sie do licznika.Komentatorzy napisał(a):nie wiem skąd, ale w liczniku mi sie cos wylało. Mechanik powiedział że tam nie ma żadnego płynu czy ktoś mi powie co to może być???<br><hr>Willa<br>
Jechales w deszczu?
(moze dlatego)<br><hr>galardo96
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siemka !Komentatorzy napisał(a):Mamm zipka juz dosyc dlugo w wakacje wybije rok ;] znam silnik i objawy na pamiec:] jak chcecie czegos sie dowiedziec to piszcie na gg moge pomoc;)<br><hr>Maros166<br>Komentatorzy napisał(a):Czesc wiesz moze jak zwiekszyc obroty silnika w vaporze<br><hr>Paweł<br>
JA wiem jak sie zmienia.
Wez jak otworzysz schowek masz nizej jakby takie podniesienie obudowy i kilka srub tam przymocowanymi to.
odkrec to tam jest sruba od obrotow
UWAGA!!! - Ale pamietaj nie rub tego z zgaszonym skuterem.
<br><hr>galardo96
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siemka!Komentatorzy napisał(a):Mamm zipka juz dosyc dlugo w wakacje wybije rok ;] znam silnik i objawy na pamiec:] jak chcecie czegos sie dowiedziec to piszcie na gg moge pomoc;)<br><hr>Maros166<br>Komentatorzy napisał(a):jechałem zipkem oporem po chwili złapał muła i po minucie zgasł, co się stało<br><hr>zipp<br>
?MAm zippa vapora i mam to samo, lecz czessciej.
mi gasnie na 20 km okolo 15razy.
moze zawory to samam jechac teraz do serwisiu i mi maja powiedziec.
jak narazie tak mysle narq
Galardo96<br><hr>galardo96
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A gdzie jest ten "różowy kabelek"? <br><hr>MadejKomentatorzy napisał(a):Mam zippa vapor i normalnie jest spoko zdjąłem jedna blokade różowy kabelek i idzie mi 80km/h z dobrym przyspieszeniem mysle nad zakupieniem nowego tłumik.Polecam skutera \<br><hr>daniek24<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A gdzie jest ten "różowy kabelek"?<br><hr>MadejKomentatorzy napisał(a):Mam zippa vapor i normalnie jest spoko zdjąłem jedna blokade różowy kabelek i idzie mi 80km/h z dobrym przyspieszeniem mysle nad zakupieniem nowego tłumik.Polecam skutera \<br><hr>daniek24<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jezdzi ? jak odpala a nie jedzie to pasek... i sie rolki tez pewnie wysypaly... nie idz do serwisu sam zrob odkrec kopule wyczysc wszystko sciagnij zebatke i taka druga kopule poukladaj rolki i zakladasz ta kopule przykrec i zakladaj pasek i dopiero zebatke... <br><hr>ArekKomentatorzy napisał(a):Mamm zipka juz dosyc dlugo w wakacje wybije rok ;] znam silnik i objawy na pamiec:] jak chcecie czegos sie dowiedziec to piszcie na gg moge pomoc;)<br><hr>Maros166<br>Komentatorzy napisał(a):jechałem zipkem oporem po chwili złapał muła i po minucie zgasł, co się stało<br><hr>zipp<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie kupuj do Vapora Sportowego tlumika... nic ci nie da .. nawet dzwiek bedzie taki sam bo to 4 suw... tlyko wyglad zmieni a tak samo bedzie jechal... chyba ze nie masz co z kasa robic..<br><hr>arekKomentatorzy napisał(a):Mam zippa vapor i normalnie jest spoko zdjąłem jedna blokade różowy kabelek i idzie mi 80km/h z dobrym przyspieszeniem mysle nad zakupieniem nowego tłumik.Polecam skutera \<br><hr>daniek24<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po 5000km pasek ci peknie a nastepnie linka od gazu... i co jakis czas klocki ... a tak to wystarczy sciagnac jedna blokade i jest za******....<br><hr>ArekKomentatorzy napisał(a):MAM TAKIE PYTANIE, ALE TYLKO DO URZYTKOWNIKÓW TEGO SKUTERKA MINIMUM 2 SEZONY. cHCĘ GO KUPIĆ I PYTANIE CZY WARTO. PO JAKIM CZASIE TRZEBA ROBIC REMONT I JAK AWARYJNOSC. DZIEKUJE ZA RZETELNE ODPOWIEDZI. POZDRAWIAM<br><hr>ALIEN<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości