Honda shadow vt 750 czy suzuki intruder c 800
• Strona 1 z 1
Honda shadow vt 750 czy suzuki intruder c 800
Cześć, moje imie to Maciej jestem z Poznania i jak widać jestem nowiutki:):)
Przymierzam się do kupna albo hodny vt 750 albo suzuki intruder c 800 i jest to mój pierwszy motor.
Niestety nie posiadam znajomych ,którzy mogliby mi doradzić i proszę Was o jakiekolwiek rady na temat tych motocykli , mam 188 cm i wage 115 kg
!!! i nie mam pojecia ktrory lepszy, ktory bedzie lepiej sie sprawowal.
Siedziałem na hondzie i na suzuki ale niestety nie mialem przyjemnosci jazdy, wiec nie wiem ktory jest lepszy dla poczatkujacego.
Podzielcie się doświadczeniem,dzieki z góry
Pozdrawiam Maciej
Przymierzam się do kupna albo hodny vt 750 albo suzuki intruder c 800 i jest to mój pierwszy motor.
Niestety nie posiadam znajomych ,którzy mogliby mi doradzić i proszę Was o jakiekolwiek rady na temat tych motocykli , mam 188 cm i wage 115 kg

Siedziałem na hondzie i na suzuki ale niestety nie mialem przyjemnosci jazdy, wiec nie wiem ktory jest lepszy dla poczatkujacego.
Podzielcie się doświadczeniem,dzieki z góry
Pozdrawiam Maciej
- maciejrati
- Świeżak
Przy tych gabarytach to trzeba by było przejechać sie obydwoma motocyklami.
Trudno stwierdzić jednoznacznie czy honda czy suzi.
Ja Mam 178 cm i 80kg i jeżdżę Kawasaki VN 750 i jest oki.Wystarczające miejsce w siodle mam tylko kierownicę akcesoryjna bo mi lepiej pasowała ale po za tym jak najbardziej mi odpowiada.
Tak że przy twoim wzroście żebyś sie nie poczuł skrępowany na motocyklu i nie wyglądał komicznie.
Bo może sie okazać ze pojazd który ci sie podoba jest trochę przymały.
Jak to Choppery z tych pojemności nie są najżwawsze ale dają rade i bezstresowo sobie poradzisz jako nowicjusz.
Trudno stwierdzić jednoznacznie czy honda czy suzi.
Ja Mam 178 cm i 80kg i jeżdżę Kawasaki VN 750 i jest oki.Wystarczające miejsce w siodle mam tylko kierownicę akcesoryjna bo mi lepiej pasowała ale po za tym jak najbardziej mi odpowiada.
Tak że przy twoim wzroście żebyś sie nie poczuł skrępowany na motocyklu i nie wyglądał komicznie.
Bo może sie okazać ze pojazd który ci sie podoba jest trochę przymały.
Jak to Choppery z tych pojemności nie są najżwawsze ale dają rade i bezstresowo sobie poradzisz jako nowicjusz.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości