[Skutery Yamaha] Yamaha Why 50
• Strona 1 z 1
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
witam,mam taka yamahe juz cztery lata,w wyborze pomogl mi moj maz,ktory cale zycie kocha motory i to byl super wybor.Jezdze po calej Warszawie od kwietnia do pazdziernika,a stan naszych drog jest fatalny i tu sprawdzaja sie duze kola,gdzie w porownaniu do mniejszych kazda dziurka jest odczuwalna.Jestem z niej bardzo zadowolona i jak do tej pory , jazda na innych skuterach nie dala mi takiej satysfakci i jeszcze cos/ ja wyciagam na swojej 85kmgodz<br><hr>basia buleczka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hej wiesz co mam ochote na kupno tego jednoslada tylko mam kilka pytan . A mianowicie jak sie ma z predkoscia to znaczy jaka jest maksymalna predkosc tego motorka. co jesli chodzi o spalanie, i jeszcze trzecie pytanie o konserwacje czyli co kiedy i jaka? dziekuje bardzo hej<br><hr>wojtekKomentatorzy napisał(a):witam,mam taka yamahe juz cztery lata,w wyborze pomogl mi moj maz,ktory cale zycie kocha motory i to byl super wybor.Jezdze po calej Warszawie od kwietnia do pazdziernika,a stan naszych drog jest fatalny i tu sprawdzaja sie duze kola,gdzie w porownaniu do mniejszych kazda dziurka jest odczuwalna.Jestem z niej bardzo zadowolona i jak do tej pory , jazda na innych skuterach nie dala mi takiej satysfakci i jeszcze cos/ ja wyciagam na swojej 85kmgodz<br><hr>basia buleczka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam ten skuter i mi lata 95km/h ale co dziwne nie muli sie tylko stawia na koło szczerze mało pali i jest fajny<br><hr>Marcin wawaKomentatorzy napisał(a):witam,mam taka yamahe juz cztery lata,w wyborze pomogl mi moj maz,ktory cale zycie kocha motory i to byl super wybor.Jezdze po calej Warszawie od kwietnia do pazdziernika,a stan naszych drog jest fatalny i tu sprawdzaja sie duze kola,gdzie w porownaniu do mniejszych kazda dziurka jest odczuwalna.Jestem z niej bardzo zadowolona i jak do tej pory , jazda na innych skuterach nie dala mi takiej satysfakci i jeszcze cos/ ja wyciagam na swojej 85kmgodz<br><hr>basia buleczka<br>Komentatorzy napisał(a):hej wiesz co mam ochote na kupno tego jednoslada tylko mam kilka pytan . A mianowicie jak sie ma z predkoscia to znaczy jaka jest maksymalna predkosc tego motorka. co jesli chodzi o spalanie, i jeszcze trzecie pytanie o konserwacje czyli co kiedy i jaka? dziekuje bardzo hej<br><hr>wojtek <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
JAK ZMNIEJSZYĆ DOZOWANIE OLEJU W GAŹNIKU BO BARDZO DYMI
PROSZE O SZYBKĄ I DOKŁADNĄ ODPOWIEDŹ..<br><hr>Konradkm
PROSZE O SZYBKĄ I DOKŁADNĄ ODPOWIEDŹ..<br><hr>Konradkm
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
95?!?!! przy 50ccm??Komentatorzy napisał(a):witam,mam taka yamahe juz cztery lata,w wyborze pomogl mi moj maz,ktory cale zycie kocha motory i to byl super wybor.Jezdze po calej Warszawie od kwietnia do pazdziernika,a stan naszych drog jest fatalny i tu sprawdzaja sie duze kola,gdzie w porownaniu do mniejszych kazda dziurka jest odczuwalna.Jestem z niej bardzo zadowolona i jak do tej pory , jazda na innych skuterach nie dala mi takiej satysfakci i jeszcze cos/ ja wyciagam na swojej 85kmgodz<br><hr>basia buleczka<br>Komentatorzy napisał(a):hej wiesz co mam ochote na kupno tego jednoslada tylko mam kilka pytan . A mianowicie jak sie ma z predkoscia to znaczy jaka jest maksymalna predkosc tego motorka. co jesli chodzi o spalanie, i jeszcze trzecie pytanie o konserwacje czyli co kiedy i jaka? dziekuje bardzo hej<br><hr>wojtek <br>Komentatorzy napisał(a):ja mam ten skuter i mi lata 95km/h ale co dziwne nie muli sie tylko stawia na koło szczerze mało pali i jest fajny<br><hr>Marcin wawa<br>
Mam ten skuter, jezdzi do 70, nawet kiedy jade z pasazerem.
Sprawdza sie swietnie, jest dosc dynamiczny jak na 50ccm.
Polecam!<br><hr>michal
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam pyatanie, mianowicie wczoraj kupiłem ten skuter ale za chu** nie wiem jak dostać się do baku paliwa. Jak się otwiera to siedzenie??<br><hr>Michał
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam pyatanie, mianowicie wczoraj kupiłem ten skuter ale za chu** nie wiem jak dostać się do baku paliwa. Jak się otwiera to siedzenie??<br><hr>Michał
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przekręcasz kluczyk w stacyjce w lewo (nie dociskaj jak do blokady kier) <br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):Mam pyatanie, mianowicie wczoraj kupiłem ten skuter ale za chu** nie wiem jak dostać się do baku paliwa. Jak się otwiera to siedzenie??<br><hr>Michał<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam taki skuter z 2003r i z przebiegiem 21000 km ,bardzo fajny dla dorosłego bo nie wygląda się na nim głupio. super komfort dzięki dużym kołom ,mam go już 3 sezony i w ogóle się nie psuje.co do prędkości max. to wszystko zależy od ciężaru rolek na wariatorze, ja mam oryginalne i max to 80km/h.
każdemu polecam ten model yamahy , lepiej kupić 8 -9 letnią yamahę w fajnym stanie cena ok. 3 tys. niż nowego chińczyka na jeden sezon bo drugiego już nie dożyje.<br><hr>użytkownik
każdemu polecam ten model yamahy , lepiej kupić 8 -9 letnią yamahę w fajnym stanie cena ok. 3 tys. niż nowego chińczyka na jeden sezon bo drugiego już nie dożyje.<br><hr>użytkownik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak jezdzisz do 45 km/h to 2.5 l, powyzej tej predkosci do 3 litrow. Swietnie sie rozpedza. Niestety moj z 2006 roku przejechal 32 tysiace i padl jak kawka. Ale naprawde polecam, jest to dzielna maszyna i jezdzi do samego konca !!<br><hr>PiotrKomentatorzy napisał(a):A jak wygląda spalanie WHY?<br><hr>keicam<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolejnym fajnym skuterem dla dorosłego jest tmax 530, ale mało jeszcze ich jeździ na mieście. Ciekawe dlaczego? 8-9letnia yamaha to już nie za stara? Może 2-3 letnia?<br><hr>hugon12Komentatorzy napisał(a):mam taki skuter z 2003r i z przebiegiem 21000 km ,bardzo fajny dla dorosłego bo nie wygląda się na nim głupio. super komfort dzięki dużym kołom ,mam go już 3 sezony i w ogóle się nie psuje.co do prędkości max. to wszystko zależy od ciężaru rolek na wariatorze, ja mam oryginalne i max to 80km/h.
każdemu polecam ten model yamahy , lepiej kupić 8 -9 letnią yamahę w fajnym stanie cena ok. 3 tys. niż nowego chińczyka na jeden sezon bo drugiego już nie dożyje.<br><hr>użytkownik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A w moim garażu jest stara vespa, piaggio i Why 50- teraz planuję xenter150 kupić,ale nie wiem, czy nie poczekać z pół roku jak ceny spadną. Są jeszcze jakieś kutery yamaha godne polecenia? Why notKomentatorzy napisał(a):Ja mam ten skuter sprawdza sie niesamowicie i ladnie sie prezentuje<br><hr>moniaaaaa<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powie mi ktoś czy do wlewu oleju przy kopce (nie tym pod siedzeniem) lać zwykły olej przekładniowy czy jakiś inny???<br><hr>Krystian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Musisz przekręcić kluczyk w lewą stronę , i w tym samym czasie podnosisz siedzenieKomentatorzy napisał(a):Mam pyatanie, mianowicie wczoraj kupiłem ten skuter ale za chu** nie wiem jak dostać się do baku paliwa. Jak się otwiera to siedzenie??<br><hr>Michał<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl