Zobacz wątek - Wybór ubrania na moto?...
NAS Analytics TAG

Wybór ubrania na moto?...

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Wybór ubrania na moto?...

Postprzez tranceman » 7/8/2006, 22:49

jak w temacie - zamierzam kupic ubranie na moto caly komplet czyli dobre
-buty,
-kask (jakis dobry kompozytowy)
-skurzane kombi,
-rekawice,
chcialbym raczej kupic owy zestaw i nie martwic sie ze jest kiepskiej jakosci i zapewni mi w miare dobra ochrone... mam tez na to odpowiednia sumke ale nie o to sie rozbija..

jestem ze Szczecina i poszukuje dobrego, zaopatrzonego sklepu wlasnie w okolicach szczecina (najlepiej jak by mial strone www i mozna by bylo sprawdzic ceny. - do 200km), znalazlem jeden sklep w szczecinie i jezeli to mozliwe prosze starszych, doswiadczonych kolegow o zerkniecie na ceny - czy aby nie zdzieraja ;) i krotka wypowiedz oto adres -->TUTAJ<-- (otwórz link)

PS - sklepy wylacznie internetowe gdzie nie moge przymierzyc towaru odpadaja u mnie w przedbiegach...

z gory dzieki

pozdro
Racja jest jak d u p a... Kazdy ja ma ;) mam i JA ...
tranceman
Świeżak

Postprzez motoman » 7/8/2006, 22:59

Ja polecam tego Pana

http://moto.allegro.pl/my_page.php?uid=1051963

coprawda daleko od Ciebie, ale jak wiesz co chcesz, to u niego mozesz zamowic wszystko alpinestarsa i agv na 100%... ja zamawialem... :P a co do innych marek to tez ma Gość dostęp. Pozatym jest wiarygodny i pewny. Sam smiga na moto i pracuje w salonie motocyklowym. Na wszystko ma "Dobra Cene" ;) wiec jak cos sobie upatrzysz, to mozesz walic smialo do niego. ja polecam

PS towar mozesz przymierzyc:P zeby nie bylo ze to sklep internetowy:D na zamowienie sciagnie wszystko.

ja bralem od niego kask AGV, buty i rekawiczki Alpinestarsa.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez tranceman » 7/8/2006, 23:11

motoman a co sadzisz o cenach na stronie ktora podalem ???

PS towar mozesz przymierzyc:P zeby nie bylo ze to sklep internetowy:D na zamowienie sciagnie wszystko.

chodzi o to ze nienawidze bawic sie w odsylanie bo cos lezy nie tak jak powinno ;)

dzieki anyway - pomysle o tym co podales ;)
Racja jest jak d u p a... Kazdy ja ma ;) mam i JA ...
tranceman
Świeżak

Postprzez motoman » 7/8/2006, 23:19

Patrze na to co ja kupiłem

AStars s-mx plus - ja dalem 900... tam sÄ… za 1154,-
Astars SP-2 - ja dalem 250... tam sÄ… za 349,-

Kasku nie ma ale po tych cenach wnioskuje ze tanio nie jest... ;)... a co do odsyłania to chodzi mi o to żebys sprawdził co chcesz u siebie, a zamowil u niego... wyjdzie Ci taniej a wezmiesz to co chcesz, juz wczesniej zmierzone:)
lubie sobie zjechać z gixera^^.
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości

na górê