chcę kupić 2-gie moto 500 lub 600
• Strona 1 z 1
chcę kupić 2-gie moto 500 lub 600
Witajcie
Decyzja podjęta i chce kupić drugie moto. Ma to być coś mniejszego i
poręcznego klasa 500-600. Myślałem o Fazerze 600, GPZ 500 lub coś
zbliżonego. Jeżeli ktoś chce oddać swoje moto w dobre ręce to piszcie.
Warunek moto sprawdzone w dobrym stanie technicznym i bez wkładu
finansowego .
pzdr.
Bruno
VT 1100
Decyzja podjęta i chce kupić drugie moto. Ma to być coś mniejszego i
poręcznego klasa 500-600. Myślałem o Fazerze 600, GPZ 500 lub coś
zbliżonego. Jeżeli ktoś chce oddać swoje moto w dobre ręce to piszcie.
Warunek moto sprawdzone w dobrym stanie technicznym i bez wkładu
finansowego .
pzdr.
Bruno
VT 1100
-
Bruno - Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Ja co prawda miałem w planach jeszcze ten rok pojeździć moją sześcioletnią Yamahą XJ600N, ale jakby Cię zainteresował ten model, to możemy pomyśleć :]
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Nie wiem czy cię starsze sprzęty interesują ale mój kumpel ma do sprzedania suzuki gsxf 600 rocznik nie jestem pewien ale chyba ok 94-95 w spoko stanie
www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
mysle ze powinnienes sie rozejrzec za 600tka. jak jezdziles juz motocyklem to masz juz jakies doswiadczenie i powinnienes nabyc motocykl ktorym dlugo bedziesz jezdzil anie po 3 miesiacach ci sie znudzi. A jakim wczesniej motocyklem jezdziles? Moze kup sobie gsxa? r6 tez sa dobre ale ja bym na twoim miejscu jej nie kupowal tzn na swoim miejscu
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Wydaje mi się że Bruno chce mieć dwa motocykle: posiada Hondę VT1100 (w podpisie) i teraz chce mieć mniejszy motorek np. na dojazd do pracy w mieście.
Jeśli chcesz mieć mały ekonomiczny motocykl to ja polecę Hondę CB500, zazerka lub Bandita. Konkretnych sztuk nie mogę Ci polecić chyba że interesuję Cię Virago 535-kolega mysli nad sprzedażą.
Jeśli chcesz mieć mały ekonomiczny motocykl to ja polecę Hondę CB500, zazerka lub Bandita. Konkretnych sztuk nie mogę Ci polecić chyba że interesuję Cię Virago 535-kolega mysli nad sprzedażą.
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
-
krydka - Świeżak
krydka napisał(a):Wydaje mi się że Bruno chce mieć dwa motocykle: posiada Hondę VT1100 (w podpisie) i teraz chce mieć mniejszy motorek np. na dojazd do pracy w mieście.
Dokładnie tak jest. Mam vt 1100 ale to kawał bydlaka, dlatego w załozeniu ma to byc mniejszy zwinny motocykl do poruszania się po mieście i czasami wypady na trasę, poj. 500-600 cm.
Najlepiej nie t przeecinak ale coś spokojniejszego.
Ważna jest pozycja za kierą ma byc wygodna czyli odpadają moto z wysoko umieszczonymi podnózkami. Moja waga to 98 kg wzrost 180 cm.
Daję ogłoszenie na grupie bo nie chce kupować odpicowanych moto od handlarzy. To nie musi być wcale młody rocznik dla mnie wazniejszy jest
wzorowy stan techniczny. Kasa tak max. do 7000 zł.
pzdr.
Bruno
VT1100
-
Bruno - Świeżak
za tę kasę kupisz już elegancką CB500 jestem od ciebie o 7cm wyższy i nie jest mi na niej "ciasno"... do tego mało pali i jest całkiem zwrotna...
Ps.1 nie słuchaj rad gościa o nicku Kris2k bo on i tak ci GS-a będzie wciskał...
Ps.2 pozdro kris2k
ad.Ps.1- moim postem nie mam zamiaru obrażać użytkownika o nicku kris2k...
Ps.1 nie słuchaj rad gościa o nicku Kris2k bo on i tak ci GS-a będzie wciskał...
Ps.2 pozdro kris2k

ad.Ps.1- moim postem nie mam zamiaru obrażać użytkownika o nicku kris2k...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M646880
To mój, jest na sprzedaż, bo kolega czeka na mnie ze swoją R1, miałem jeszcze nim przejeździć ten cały albo nawet następny sezon, więc stan jest super, żadnej lipy. No ale siła wyższa niestety zmusza mnie do sprzedaży...;D
To mój, jest na sprzedaż, bo kolega czeka na mnie ze swoją R1, miałem jeszcze nim przejeździć ten cały albo nawet następny sezon, więc stan jest super, żadnej lipy. No ale siła wyższa niestety zmusza mnie do sprzedaży...;D
- numberuno
- Świeżak
numberuno napisał(a):http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M646880
Wszystko spoko ale cena niestety nie oscyluje w granicy 7 tys o których pisał Bruno

www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
• Strona 1 z 1