TURBO WHISTLER! może też do motocykla ??!! :D
• Strona 2 z 2 • 1, 2
senekkorzenna - ale wtedy pomysla, ze diesel jedzie 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
diesel w moto... już to kiedyś grali... i to wtedy jak mi do moto ON nalali
pamiętacie???
a co do gwizdka to ja sobie taki założę i będę z niego strzelał w grupki dresów w golfach III
(golf II w oryginale czyli bez spoylera i gwizdków!!! jest dla mnie kultowym autem i proszę się nie czepiać ja po prostu mam sentyment do tej fury)

a co do gwizdka to ja sobie taki założę i będę z niego strzelał w grupki dresów w golfach III
(golf II w oryginale czyli bez spoylera i gwizdków!!! jest dla mnie kultowym autem i proszę się nie czepiać ja po prostu mam sentyment do tej fury)
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
też mam antenę długości chyba 1.5m ale wożę ją na fiacie marea i przez większość czasu w bagażniku... a mam ją stąd że jak kupowałem CB radia do firmowych dostawczaków to gość mi dołożył antenę na osobówkę gratis teraz jak gdzieś dalej jadę mareom to przekładam radio z jednego z transitów, i nie muszę się plątać z kablami i przekładaniem anteny...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Długi BAT to podstawa
i to nie jest dla lansu tylko wiadomo do czego Mobile 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
jka widzielm na zakończeniu sezonu pare CB w motorkach i nie tyle w goldwingach co nawet w zwykłych np Fazerce
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
Też nad tym myślałem, ale po co? Na moto nie martwisz się o korki, jedynie ustrzegłbyś się panów z drogówki.
Co do samej jazdy z CB i tak zagłusza je wiatr i silnik...
Ewentualnie jakaś słuchawka, ale moim zdanie i tak się to mija z celem.
Co do samej jazdy z CB i tak zagłusza je wiatr i silnik...
Ewentualnie jakaś słuchawka, ale moim zdanie i tak się to mija z celem.
SHADOWNET
-
-COLD- - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2