Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> MOTOCYKLEXPO 2008 - pierwsze wrażenia
NAS Analytics TAG

[Aktualności] MOTOCYKLEXPO 2008 - pierwsze wrażenia

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] MOTOCYKLEXPO 2008 - pierwsze wrażenia

Postprzez Åšcigacz » 4/2/2008, 11:57

Dyskusja na temat: MOTOCYKLEXPO 2008 - pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MOTOCYKLEXPO 2008 - pierwsze wrażenia
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/2/2008, 11:57

Targi były udane. To bezdyskusyjne. Jedyne co było złe, to przepustowość dróg dojazdowych i kas w sobotę. Na drogach były ogromne korki, a pod kasami były bardzo duże kolejki. Dodatkowo w środku naprawdę były tłumy i miejscami ciężko było się przesinąć.<br><hr>Robert
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/2/2008, 18:01

No tak było super choć już nie genialnie jak poprzednio ale tylko z powodu frekfencji która przerosla najsmielsze oczekiwania. O ile rok temu w sobote o 10 rano mozna było spoko wejśc to tym razem ciężko sie było dopchać i to od rana do samego konca dnia wystawy....szok ale pozytywny. jest to tez znak, ze rynek rosnie i potencjalnych klientów przybywa w szybkim tempie...znak, ze trzeba moze juz szukac jeszcze lepszej lokalizacji :)<br><hr>Zadowolony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/2/2008, 18:06

Myślę, że organizatorzy powinnio poprawić komunikację wokół targów i pracę kas. O ile rozumiem, że nie zmieni się ulic, to można chyba na nich postawić ochronę lub policję, aby pilnowały porządku. A kas też na pewno można było zrobić więcej. Aby nie trzeba było stać godzinę w kolejce po bilet. Z drugiej strony jak już się dostało do środka, to było PRZEKOZACKO. Zajebiste stoiska, zajebiście dużo atrakcji i zajebiste laski ogień.<br><hr>Widz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/2/2008, 20:45

o to dobrze, że nie byłem... imprezy na których jest masa ludzi są do dupy, a apropo rekordowej powierzchni i frekwencji - impreza od trzech lat w tym samym miejscu, o ile mi wiadomo to hale expo się nie rozbudowały i wystawcy ci sami? więc? po co te ochy i achy? WTÓRNIK!!!<br><hr>JAH
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/2/2008, 23:30

tutaj też jest spoko galeria ;)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2008, 05:44

generalnie super ze targi odbywajÄ… sie i przyciÄ…gajÄ… tyle ludzi
przyjechałem specjalnie z Gliwic i to w piątek na szczęscie bo w sobote była już masakra
to co uwazam było kiepskie to
- tak jak wygląda wokół hal to skandal
- brak jakichkolwiek znaków na dojeżdzie
- nie rozumiem jak mozna zorganizowac tylko jeden catering na takiej powierzchni!!!
- oraz dlaczego takie firmy jak Kawasaki (GTR 1400) oraz Honda (Hornet 1000,i to coś co jest niewiadomo czym) nie pokazały NOWOŚCI na 2008 !!!!!! Polska to jakaś dziura w Europie????
- no i nagroda w klasie- najbrzydsze stoisko...Moto Guzzi, absolutny lider

H-D olało swoich klientów i stwierdzili pewnie ze mają to głęboko w D......i sie nie pokazali

a tak generalnie super impreza i jak w przyszłości organizator pomyśli o imprezach towarzyszacych jak Stunt, pokazy itd
oraz zabroni występów takich dziwiadeł jak laska co śpiewała nie wiadomo co a śliniący sie staruszek ją zapowiadał (chyba sie klimaty pomyliły komuś) to bedzi rewelacja:)
<br><hr>gliniak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2008, 07:44

Komentatorzy napisał(a):generalnie super ze targi odbywają sie i przyciągają tyle ludzi
przyjechałem specjalnie z Gliwic i to w piątek na szczęscie bo w sobote była już masakra
- nie rozumiem jak mozna zorganizowac tylko jeden catering na takiej powierzchni!!!
- oraz dlaczego takie firmy jak Kawasaki (GTR 1400) oraz Honda (Hornet 1000,i to coś co jest niewiadomo czym) nie pokazały NOWOŚCI na 2008 !!!!!! Polska to jakaś dziura w Europie????

H-D olało swoich klientów i stwierdzili pewnie ze mają to głęboko w D......i sie nie pokazali

a tak generalnie super impreza i jak w przyszłości organizator pomyśli o imprezach towarzyszacych jak Stunt, pokazy itd
oraz zabroni występów takich dziwiadeł jak laska co śpiewała nie wiadomo co a śliniący sie staruszek ją zapowiadał (chyba sie klimaty pomyliły komuś) to bedzi rewelacja:)
<br><hr>gliniak<br>
kolego bo wszystkie nowości będą pokazane na Motor Bike Show Central Europe już 14-16 Marca Silesia Expo w Sosnowcu. MotocyklExpo to tylko lokalna impreza, więc nie można było spodziewać się cudów.<br><hr>Kirk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2008, 10:04

co to za relacja i galeria, gdzie większość zdjęć jest związanych z marką suzuki? Było troche więcej marek na targach...:)<br><hr>jar
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2008, 16:38

Komentatorzy napisał(a):generalnie super ze targi odbywają sie i przyciągają tyle ludzi

<br><hr>gliniak<br>
Komentatorzy napisał(a):kolego bo wszystkie nowości będą pokazane na Motor Bike Show Central Europe już 14-16 Marca Silesia Expo w Sosnowcu. MotocyklExpo to tylko lokalna impreza, więc nie można było spodziewać się cudów.<br><hr>Kirk<br>
A Ty, przepraszam, to skad jestes, ze masz takie informacje?Motocykl Expo targami lokalnymi??? Buhahaha!!!! Lepszego dowcipu daaaawno nie slyszalam ;o)<br><hr>izus
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2008, 19:36

a ja bylem na targach w niedziele i zadnych korków ani na ulicach dojazdowych ani przy kasach nie bylo! mozna bylo spokojnie zaparkowac i zwiedzac. a co do wielkosci wystawy to nie ma zadnej roznicy z tymi z przed roku. hale sie nie rozbudowaly i dalej wygldaly tak samo. kłamstwo ma krótkie nogi!!! sciama sciema i jeszcze raz sciema! a do radakcji portalu scigacz: wspolczóje fotografa! mam lepszej jakosci zdjecia na telefonie komórkoym juz nie mowiac o tym ze sa ciekawsze! zatrudnijcie kogos kto sie na tym zna! nikt nie chce odladac kasków na 30 zdjeciach! pozdrawiam<br><hr>tomekWroclaw
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2008, 23:13

a ja nie byłem na targach ale ciekaw jestem (o ile nie jestem w tyle z nowinkami) czy na stoisku Suzuki był model SV650SF? ten model jest wreszcie okryty plastikiem tak jak prawdziwy ścigacz powinien być:)<br><hr>pablo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez eristof » 6/2/2008, 10:18

Komentatorzy napisał(a):
<br><hr>gliniak

Ten sam organizator już po raz trzecie będzie organizował Extreme Moto na warszawskim bemowie, zatem zna się na rzeczy:)
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!

Yamaha Fazer FZS 600
eristof
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Komentatorzy » 7/2/2008, 08:31

<br><hr>gliniak<br>
Komentatorzy napisał(a):kolego bo wszystkie nowości będą pokazane na Motor Bike Show Central Europe już 14-16 Marca Silesia Expo w Sosnowcu. MotocyklExpo to tylko lokalna impreza, więc nie można było spodziewać się cudów.<br><hr>Kirk<br>
nie ośmieszaj sie.<br><hr>M.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/2/2008, 11:39

Komentatorzy napisał(a):a ja bylem na targach w niedziele i zadnych korków ani na ulicach dojazdowych ani przy kasach nie bylo! mozna bylo spokojnie zaparkowac i zwiedzac. a co do wielkosci wystawy to nie ma zadnej roznicy z tymi z przed roku. hale sie nie rozbudowaly i dalej wygldaly tak samo. kłamstwo ma krótkie nogi!!! sciama sciema i jeszcze raz sciema! a do radakcji portalu scigacz: wspolczóje fotografa! mam lepszej jakosci zdjecia na telefonie komórkoym juz nie mowiac o tym ze sa ciekawsze! zatrudnijcie kogos kto sie na tym zna! nikt nie chce odladac kasków na 30 zdjeciach! pozdrawiam<br><hr>tomekWroclaw<br>
To byłeś chyba 6.00 rano<br><hr>obserwator
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2008, 14:52

dlaczego Wy permanentnie kłamiecie i zachwalacie jakąś wtórną imprezkę? najpierw rewelacje na temat 25 tys. zwiedzających teraz już 23 tys. a za tydzień napiszecie, że było 12.5 tys. i to ogromny sukces. Troszkę mi to zalatuje propoagandą w stylu tych co ostatnio przegrali wybory... powiedzcie prawde albo przestańcie się ośmieszać...<br><hr>JAH
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2008, 14:55

Komentatorzy napisał(a):a ja bylem na targach w niedziele i zadnych korków ani na ulicach dojazdowych ani przy kasach nie bylo! mozna bylo spokojnie zaparkowac i zwiedzac. a co do wielkosci wystawy to nie ma zadnej roznicy z tymi z przed roku. hale sie nie rozbudowaly i dalej wygldaly tak samo. kłamstwo ma krótkie nogi!!! sciama sciema i jeszcze raz sciema! a do radakcji portalu scigacz: wspolczóje fotografa! mam lepszej jakosci zdjecia na telefonie komórkoym juz nie mowiac o tym ze sa ciekawsze! zatrudnijcie kogos kto sie na tym zna! nikt nie chce odladac kasków na 30 zdjeciach! pozdrawiam<br><hr>tomekWroclaw<br>
to taki portal co kreuje się na znafcóf tematu motocykli tylko tu że tu się wszyscy znają tak na motocyklach jak je pokazują na zdjęciach<br><hr>JAH
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê