tuning skutera piaggio zip z 1997r
• Strona 1 z 1
tuning skutera piaggio zip z 1997r
Witam mam skuter piaggio zip z 1997r jedzie tylko 40km/h chce go ztuningować żeby miał super przysipieszenie i prędkość max co mam zrobić prosze piszcie do mnie na gg 2098757.
- WnUcZeKxD
- Świeżak
podobny temat byl:) sam zakladalem:) a blokade sciagnij obowiazkowo bo moj bez blokad zamyka licznik:) tzn 80:) i wcale po tiuningu sie nie rozleci! bo qmpel ma nielze zrobionego:D chodz nim stasrznie trzesie przy ponad 80;/
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
spoyler92 napisał(a):podobny temat byl:) sam zakladalem:) a blokade sciagnij obowiazkowo bo moj bez blokad zamyka licznik:) tzn 80:) i wcale po tiuningu sie nie rozleci! bo qmpel ma nielze zrobionego:D chodz nim stasrznie trzesie przy ponad 80;/
o ile dobrze pamietam i widze to zalozyles tamat ogolnie o piaggio.... mozna tam zapytac ale dloa przejzystosci niech ten tez zostanie
-
kravec - Administrator
nie straszcie chlopaka ze mu sie silnik rozleci jak blokade zdejmie! bo do mnie pisale z takim pytaniem:P nic sie nie stanie tylko zacznie wiecej palic. moja pali 4l:) a powinien 2,5(przynajmniej sprzedajacy tak mowil)
PS. wiec jakie propozycje macie na tiuning. zaluzmy ze kolo juz go odblokowal i co teraz? uklad wydechowy? czy cylinder? moze obydwa?
PS2. kolo a chcesz zwiekszyc pojemnosc?
PS. wiec jakie propozycje macie na tiuning. zaluzmy ze kolo juz go odblokowal i co teraz? uklad wydechowy? czy cylinder? moze obydwa?
PS2. kolo a chcesz zwiekszyc pojemnosc?
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
wnuczek zadal mi takie pytanie na priv;
"chce go tylko przysipieszyci i mam pytanie muj skuter może mieć słaby start bo mu olej zgęstniał cz może jest stary."
ej ja nie pajmajem...
jakto CI olej zgestnial?
mi sie nigdy tak nie stalo...
ile on stoi ze ten olej "zgestnial"?
jaki to olej?
a slaby start ma bo jest zablokowany.
"chce go tylko przysipieszyci i mam pytanie muj skuter może mieć słaby start bo mu olej zgęstniał cz może jest stary."
ej ja nie pajmajem...
jakto CI olej zgestnial?
mi sie nigdy tak nie stalo...
ile on stoi ze ten olej "zgestnial"?
jaki to olej?
a slaby start ma bo jest zablokowany.
-
spoyler92 - Świeżak
jak może Ci olej zgęstniec przy takich wysokich temperaturach?? +3 +6 +9 noo może -1 max2 toż to nic a oile wiem sam leje olejek z paliwkiem toż to takie żadkie itp.... postrapwdzaj swiece gaźnik czy co tam masz;p filtr powietrza czy czysty i kompresje czy jest dobra
od oleju to tylko zależy smarowanie ;d jak by był zgestniały nawet nie chciał by zagadac i powstał by temat
"Co sie stałosie że motor nie chce chodzic"
zatarł bys go.. na takim oleju
noo 100 pościk
pozdro :0
Jeee 2:0 narazie
Pooolska!!! Pooolska:D

"Co sie stałosie że motor nie chce chodzic"
zatarł bys go.. na takim oleju

noo 100 pościk

pozdro :0
Jeee 2:0 narazie
Pooolska!!! Pooolska:D
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Kopernik zatrzymuj, ja wysiadam
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
kravec napisał(a):po co 2 szlify? i szlify czego?
ja wiem ja wiem jaja jaaaaaaaaaaaaaa

1: za mamusie
2: za Tatusia
1+2=super hiper prędkosc+tłok od 125= wyqrwiscie booskie przyspieszenie i niewyobrażalnie hiper myter prędkosc

hmm a szlyfy?? chyba ino czylindera?? z 50 przeszlyfowac żeby tłok od 125 wlazł

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
http://www.scigacz.pl/Blokady,w,skutera ... ,4581.html
Prosze tu masz wszystko napisane jak ściągnąć blokady na skuterach wystarczyło chwilę poszukać :p
Prosze tu masz wszystko napisane jak ściągnąć blokady na skuterach wystarczyło chwilę poszukać :p
-
Łukasz_15* - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm