nareszcie kupiłem ;)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Napisałem NO dołączam sie a on przeczytał NIE dołączam sie
:D Mało tego drugi raz też przeczytał źle 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):icid napisał(a):Masz jakieś problemy z rozumowaniem czy może jakoś źle czytasz? Co widzisz w tym poście dziwnego? Sam jeżdże kawą i na 99% zmienie na następną kawę a zx 12 to dla mnie nr 1 razem z zzr 1400. Więc następnym razem przeczytaj 2 razy zanim zrozumiesz coś po swojemu.
Dobrze to jak mam to rozumieć :nie dołączam się do gratulacji Kawa to Kawa.
Przecież w moim odczuciu i pewnie wielu uważasz ten motocykl jest taki sobie.
a to bardzo fajny bickl.Sam miałem 250 czopera i i nie sprawiał mi problemów choć miał 15 lat.
icid napisał(a):No dołączam sie do gratulacji kawka to kawka
Zwieksz sobie trzcionke.
Moto super. Zeby sluzylo jak najdluzej

<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
Gratki!! przecinak zacny 

www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
Jesu.. nastepny woriot na moturze
Witam wszystkich tak przy okazji.
Gratulacje,niesamowity pocisk.
Ciesze sie,ze wreszczcie ktos ze znajomych wystawi opinie I relacje z uzywania tego egzemplaza (modelu).
Jak juz nakrecisz pare tysiecy to mam nadzieje,ze napiszesz co w "zielonej" trawie piszczy
Zwlaszcza posiadajac I ujezdzajac moto,ktore jest westchnieniem I marzeniem wielu bikerow.
Zapewne uderze niedlugo na pw z paroma pytaniami.
Pozdrawiam.

Witam wszystkich tak przy okazji.
Gratulacje,niesamowity pocisk.
Ciesze sie,ze wreszczcie ktos ze znajomych wystawi opinie I relacje z uzywania tego egzemplaza (modelu).
Jak juz nakrecisz pare tysiecy to mam nadzieje,ze napiszesz co w "zielonej" trawie piszczy

Zwlaszcza posiadajac I ujezdzajac moto,ktore jest westchnieniem I marzeniem wielu bikerow.
Zapewne uderze niedlugo na pw z paroma pytaniami.
Pozdrawiam.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
na wiosne szykuja mi sie "grube wycieczki", miedzy innymi dlatego zdecydowalem sie na ten motocykl a nie na inny.pierwsze wrazenia z jazdy(niestety zaledwie okolo 50 km) sa "pozytywne", co tu gadac zapier...dziela , silnik w porownaniu do bladego lepiej sie zbiera od samego dna, nno i wygodniejsza pozycja(prawie jak w fotelu przed kominkiem
).osiagi nie zrobily na mnie jakiegos "porazajacego" wrazenia, ale trzeba przyznac, ze nawet nieswiadomie w miescie mozna rozpedzic sie przy "kawalku" nie zabardzo zmotungowanego do 250/260, gdyz lekki ruch manetki natychmiast pobudza do pracy te 1,2l oraz co wydaje mi sie naprawde udane w kawie to aerodynamika(zdecydowanie mniej pizdzi niz z bladym), a skoro hajka jest jeszcze bardziej "oplywowa" to wielki szacun dla suzuki 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Jak planujesz wycieczke w długą trase w 2 osoby to twoj pasażer/ka bedzie miec przejeb....
Siedzenie pas. jest strasznie wysoko i zajebiscie niewygodnie sie siedzi (takie są moje odczucia i mojej kobietki) Ale osłona przed wiatrem fakt zajebista
Siedzenie pas. jest strasznie wysoko i zajebiscie niewygodnie sie siedzi (takie są moje odczucia i mojej kobietki) Ale osłona przed wiatrem fakt zajebista

<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
powiedzcie mi prosdze jedno
chodzi mi o kolor ramy i wachacza, wczesniejsze byly srebrne, ten jest mix a na allegri widac całe czarne
tak bylo fabrycznie?
chodzi mi o kolor ramy i wachacza, wczesniejsze byly srebrne, ten jest mix a na allegri widac całe czarne
tak bylo fabrycznie?
- fandzoilisz
- Bywalec
czarne ramy?
.z tego co widzialem to sa zlote i srebrne(glownie te).nie nie, w dlugie trasy latam sam(moja obecna praca) , zone moge kiedys tam przewiesc
, ale predzej syna
.

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
harry89 napisał(a):gratulacje, chociaz wg mnie jesli kawasaki, to tylko zielone
To ja ci mogę sprzedać zieloną siódemkę ;]
viewtopic.php?p=158297#158297
SHADOWNET
-
-COLD- - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości