chodzi na 3 gary
• Strona 1 z 1
chodzi na 3 gary
Mam zxr-a 750 ostatnio zacząl słabo przechodzić z 4 tys na wyższe,pózniej ciągnął OK.na drugi dzień po odpaleniu chodził na 3 gary,sprawdziłem świece są dobre.....co to może być dawno nie miał regulacji gzników...napiszcie co o tym myślicie..z góry dzięki....

- remikm3bmw
- Świeżak
czterocylindrowki nigdy nie mialem ale wydaje mi sie ze moze byc cos z gaznikami lub jednego gaznika (tego przy ktorym nie"chodzi" tlok)
a jesli nie to moze cos z zaplonem, moze zaczal w jakis dziwny sposob podawac iskre w nieodpowiednim momencie. Tylko podkreslam ze to sa moje przypuszczenia. Z czterocylindrowcami nie mialem nigdy wczesniej doczynienia.
a jesli nie to moze cos z zaplonem, moze zaczal w jakis dziwny sposob podawac iskre w nieodpowiednim momencie. Tylko podkreslam ze to sa moje przypuszczenia. Z czterocylindrowcami nie mialem nigdy wczesniej doczynienia.
Zabytkowa Honda cb 200 i suzuki Gs 500 E
W przyszlosci Honda Hornet.
W przyszlosci Honda Hornet.
-
dzikus - Świeżak
- remikm3bmw
- Świeżak
Hoffman napisał(a):Ja mam FSM Syrene 105 Lux i tez chodzi na 3 gary. Czy to wina gaznikow?
Nie Syrena jest fabrycznie 3 cylindrowa, jeśli zacznie chodzić na 4 lub 5 to wtedy należy się jej bać

- liquid KaczoR
- Świeżak
ale to musi być z długim gwintem chyba
i odpowiednia ciepłota
http://www.allegro.pl/item119977625_swi ... zest_.html[/img]

http://www.allegro.pl/item119977625_swi ... zest_.html[/img]
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Wiesz co tak myślałem,że zwrócisz uwage na to i odpiszesz,znam takich durni jak ty co 24h przy koputerze siedzą...i bzdury wypisują,ale zabawa co???
Chyba nie wiesz do czego służy forum pajacu ...
Daj sobie na wstrzymanie. Bez osobistych wycieczek publicznie. Do tego masz priva.
Terror
Chyba nie wiesz do czego służy forum pajacu ...
Daj sobie na wstrzymanie. Bez osobistych wycieczek publicznie. Do tego masz priva.
Terror
- remikm3bmw
- Świeżak
- liquid KaczoR
- Świeżak
- remikm3bmw
- Świeżak
• Strona 1 z 1