Co to moze byc??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Na instalacji elektrycznej
Rozbierasz moto i sprawdzasz wszystko dokłądnie, nie ma bata...
W sumie musze przyznac, że moj znajomy miał takie obiawy z silnikiem po deszczu, bo mu naleciało wody, ale instalacja to inna sprawa

Rozbierasz moto i sprawdzasz wszystko dokłądnie, nie ma bata...
W sumie musze przyznac, że moj znajomy miał takie obiawy z silnikiem po deszczu, bo mu naleciało wody, ale instalacja to inna sprawa

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Ale to jakieś lipne instalacje i wogóle są bo ja swoją Suzi z 94' roku przejeżdżam przez wodę co mi zakrywa cały silnik i nie mam problemów nawet ze świecą.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a):Ale to jakieś lipne instalacje i wogóle są bo ja swoją Suzi z 94' roku przejeżdżam przez wodę co mi zakrywa cały silnik i nie mam problemów nawet ze świecą.
Cała instalacja jest nad silnikiem dużo wyżej

Ale fakt faktem zalezy od modelu...
Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
według mnie co innego jest prd idzid z pradnicy moze poszłedłstabilizatror napiecia
co do kompresji odkrecasz swiece wsadzasz palca i kopko poruszasz jak ci zassie do łokcia znaczy ze jest doobra kompresja a jak tylko poczujesz pierd to znaczy ze ujowa... :p
pozdro :0
co do kompresji odkrecasz swiece wsadzasz palca i kopko poruszasz jak ci zassie do łokcia znaczy ze jest doobra kompresja a jak tylko poczujesz pierd to znaczy ze ujowa... :p
pozdro :0
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości