Lazer
• Strona 1 z 1
Lazer
Witam!
Mam do was pytanie co sądzicie o kasku Lazer Qussar lub Lz6 Katana.
Z góry dzieki za odpowiedz
Pozdro for all!!
Mam do was pytanie co sądzicie o kasku Lazer Qussar lub Lz6 Katana.
Z góry dzieki za odpowiedz
Pozdro for all!!
-
Bartorex70 - Świeżak
Mam katane red i powiem wprost jest Zajebista
jedyny mankament to to że nie mozna wyciągnąc crodeczka :/ i troszke paruje szybka a tak pozatym jest suuper

jedyny mankament to to że nie mozna wyciągnąc crodeczka :/ i troszke paruje szybka a tak pozatym jest suuper

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
a co sadzicie o kaskach naxa np f5/a cena prawie taka sama jak za lazer-a tylko ma wyciagany srodek dodatkowo
http://moto.allegro.pl/item311766369_gp ... yglad.html
http://moto.allegro.pl/item311766369_gp ... yglad.html
pozdro Kiko ...
suki gsx 600f
suki gsx 600f
- kiko
- Świeżak
Sam zamierzam kupić kask itd.
i Znalazłem taki ranking na forum Horneta:
KLIK (otwórz link)
dziwnie z tym rankingiem, wszystkie maja 5 gwiazdek:
Lazer Lz6 255 zł (allegro) Belgijski solidna skorupa technopolimerowa
AGV S-4 750zł (allegro) Włoska Skorupa - Fibreglass ACF - zaawansowana struktura z włókien szklanych
Arai 199 funtów Holandia (jakiś angielski sklep internetowy) skorupa- HYBRID MULTIPLE-DENSITY FOAM EPS LINER
Bell USA (nic więcej nie znalazłem poza strona producenta, polski ebay ale m2 za 250 zł)
HJC 500-1200zl Azja (nie znalazlem HQ-!) ale np: FG 15 Atestowana skorupa wykonana z włókien kompozytowych kewlaru,
Smark RSR2 USA (jakiś polski sklep internetowy prawie 2000zł) skorupa z włókien kompozytowych
wszystkie informacje cenowe z allegro lub innych sklepów, cześć informacji ze stron producentów
i który tu wybrać teraz, żaden nie wydaje się być z UK
Czy ewentualni posiadacze tych kasków mogli by podać opinie na temat wykonani, komfortu, wentylacji, ogólnych odczuć itd.?
z góry dzięki
carbon w HJC do mnie przemawia
HJC HQ-1
LINER / CHEEK PAD : AquaTrans® / Removable & Washable
SHIELD STANDARD : Anti-Fog /HJ-09 / Option : RST
BUCKLE : 2D-Ring
> Super-Light weight Carbon Shell Construction
> World first helmet app. of 4X4 3K tow twill carbon
> 3 volumes of shell ensuring fine fitting
> Superior ventilation system featuring raised airflow channels combined with 5 vents
Ale ta cena w Lazer też do mnie przemawia
i Znalazłem taki ranking na forum Horneta:
KLIK (otwórz link)
dziwnie z tym rankingiem, wszystkie maja 5 gwiazdek:
Lazer Lz6 255 zł (allegro) Belgijski solidna skorupa technopolimerowa
AGV S-4 750zł (allegro) Włoska Skorupa - Fibreglass ACF - zaawansowana struktura z włókien szklanych
Arai 199 funtów Holandia (jakiś angielski sklep internetowy) skorupa- HYBRID MULTIPLE-DENSITY FOAM EPS LINER
Bell USA (nic więcej nie znalazłem poza strona producenta, polski ebay ale m2 za 250 zł)
HJC 500-1200zl Azja (nie znalazlem HQ-!) ale np: FG 15 Atestowana skorupa wykonana z włókien kompozytowych kewlaru,
Smark RSR2 USA (jakiś polski sklep internetowy prawie 2000zł) skorupa z włókien kompozytowych
wszystkie informacje cenowe z allegro lub innych sklepów, cześć informacji ze stron producentów
i który tu wybrać teraz, żaden nie wydaje się być z UK
Czy ewentualni posiadacze tych kasków mogli by podać opinie na temat wykonani, komfortu, wentylacji, ogólnych odczuć itd.?
z góry dzięki
carbon w HJC do mnie przemawia
HJC HQ-1
LINER / CHEEK PAD : AquaTrans® / Removable & Washable
SHIELD STANDARD : Anti-Fog /HJ-09 / Option : RST
BUCKLE : 2D-Ring
> Super-Light weight Carbon Shell Construction
> World first helmet app. of 4X4 3K tow twill carbon
> 3 volumes of shell ensuring fine fitting
> Superior ventilation system featuring raised airflow channels combined with 5 vents
Ale ta cena w Lazer też do mnie przemawia
będzie Hornet 

- misioCG
- Świeżak
to zależy do czego porównujmy jesli do kasków tiger to są na mega wypasie zaś jeśli porównujemy do każdego innego kasku wykonanego przynajmniej z policarbonu to prosze was ale to jest jedna wielka padaka u mnie te kaski zajmuja najniższą pułke i na motor nie są polecane a jedynie dzieciakom na skuterki, kaski naxa ten sam gówniany materiał co w przypadku lazera czyli abs najtańszy i najsłabszy plastic
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe