Panowie moderatorzy!!
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

ha ha ha  
spokojnie na wakacje 2008 bedzie specjalny kalendarz z fotkami pitera ...
a czemu kalendarz na 2 miesiace ?
wlasnie ze wzgledu na sezonowosc stuntu i iloc fotek tegoz wlasnie 
MEGA UPDATE SUPERMIX
http://www.youtube.com/watch?v=IWUCKmsPvkk
Alternatywny sub:
Czesc bejbe.
Mam wlasna silke, wyciskam 140 na klate
No i mam konto na epulsie
- Kazdy ciul moze miec
Ale ja mam konto premium
No i latam R6 a jak koles pozyczy to i R1 czasami...

spokojnie na wakacje 2008 bedzie specjalny kalendarz z fotkami pitera ...
a czemu kalendarz na 2 miesiace ?
wlasnie ze wzgledu na sezonowosc stuntu i iloc fotek tegoz wlasnie

MEGA UPDATE SUPERMIX
http://www.youtube.com/watch?v=IWUCKmsPvkk
Alternatywny sub:
Czesc bejbe.
Mam wlasna silke, wyciskam 140 na klate
No i mam konto na epulsie
- Kazdy ciul moze miec
Ale ja mam konto premium
No i latam R6 a jak koles pozyczy to i R1 czasami...

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa  (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)- 

simonw
- Mieszkaniec forum
Ja chcialem tylko zauwazyc ze umawialem sie z kilkoma osobami na kasowanie nieopisanych linkow z tematu "filmiki wszelakiego rodzaju" zeby wszystko bylo przejrzyste. Niestetyty ja juz nie moderuje hydeparku a widze ze wam sie nie chce. 
No to jak bedzie? KtoÅ› sie tym zajmie?
I mam jeszcze propozycje: Moze bysmy tak w temacie joke dali komunikat z prosba o kierowanie linkow z YT do tematu z filmikami? Bo na dzien dzisiejszy 90% postow w joku to filmiki co moim skormnym zdaniem jest bez sensu.

No to jak bedzie? KtoÅ› sie tym zajmie?
I mam jeszcze propozycje: Moze bysmy tak w temacie joke dali komunikat z prosba o kierowanie linkow z YT do tematu z filmikami? Bo na dzien dzisiejszy 90% postow w joku to filmiki co moim skormnym zdaniem jest bez sensu.
- 

siekson
- VIP Åšcigacz.pl
zgadzam siÄ™ Siekson z TobÄ….
w te linki w jokes to się nawet klikać nie chce, juz kiedyś prosiłem żeby opisywali co jest pod linkami i jakoś zero odzewu. następne posty były z linkami do YT i beż żadnych opisów. Równie dobrze można wkleić tam całe YT też będzie zabawnie.
a przenoszenie do tamtego tematu z linkami to by była super sprawa, w sumie to jak dla mnie ten temat z filmikami jest śmietnikiem i cieszę się że jest bo przynajmniej wiem gdzie nie zaglądać.
				w te linki w jokes to się nawet klikać nie chce, juz kiedyś prosiłem żeby opisywali co jest pod linkami i jakoś zero odzewu. następne posty były z linkami do YT i beż żadnych opisów. Równie dobrze można wkleić tam całe YT też będzie zabawnie.
a przenoszenie do tamtego tematu z linkami to by była super sprawa, w sumie to jak dla mnie ten temat z filmikami jest śmietnikiem i cieszę się że jest bo przynajmniej wiem gdzie nie zaglądać.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Åšcigacz.pl
dzieki marcin za zwrocenie uwagi, taki kop czasami daje dobre skutki  
ale nie bedziemy nic przenosili, dalem informacje na tem temat i linki z YT z tematu JOKE beda od razu kasowane a linki nie podpisane w temacie o filmach tez. Bo i tu i tu trabilismy aby nie zamieszczano i je podpisywano, nie ma rezultatow wiec teraz bedziemy kasowac.
a tak wogole to co ty siekson moderujesz? bo wydawalo mi sie, ze hydepark tez...

ale nie bedziemy nic przenosili, dalem informacje na tem temat i linki z YT z tematu JOKE beda od razu kasowane a linki nie podpisane w temacie o filmach tez. Bo i tu i tu trabilismy aby nie zamieszczano i je podpisywano, nie ma rezultatow wiec teraz bedziemy kasowac.
a tak wogole to co ty siekson moderujesz? bo wydawalo mi sie, ze hydepark tez...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis
- VIP Åšcigacz.pl
Moderuje: Motocykle, skutery, quady, akcesoria, komentarze do artykulow, technika jazdy, mechanika, prawo, imprezy. Jeszcze jakis czas temu moglem tez moderowac hydepark ale nie wiedziec czemu juz nie moge.
Tylko chlopaki slowo klucz to KONSEKWENCJA w działaniach. Inaczej nie zapanujemy nad balaganem w tych dwoch tematach. I do tego potrzeba WSPOLPRACY bo jeden gumisss nie da rady sam na bierzaco kasowac.

Tylko chlopaki slowo klucz to KONSEKWENCJA w działaniach. Inaczej nie zapanujemy nad balaganem w tych dwoch tematach. I do tego potrzeba WSPOLPRACY bo jeden gumisss nie da rady sam na bierzaco kasowac.
- 

siekson
- VIP Åšcigacz.pl
Do moderatorow: jak sie umawiamy z tematem joke i linkami z yt. umawialismy sie, ze ich tam nie ma bo jest od tego osobny temat. Idziemy z tym w zaparte i trzymamy sie tego czy odpuszczamy? Bo ja dalem za to pierwszego warna i juz zacyzna sie wojna. Wiec co robimy?
				SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis
- VIP Åšcigacz.pl
ok, dostosuje sie ze swoim nazistowskim charakterem 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)- 

simonw
- Mieszkaniec forum
zeby nie bylo, ze potem marudza i mowia, ze jestem jak gestapo wiec wszyscy razem  jak cos to mowcie, ze "tylko wykonywaliscie rozkazy"
 jak cos to mowcie, ze "tylko wykonywaliscie rozkazy"
				 jak cos to mowcie, ze "tylko wykonywaliscie rozkazy"
 jak cos to mowcie, ze "tylko wykonywaliscie rozkazy"SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis
- VIP Åšcigacz.pl
moze byc kasujem jak leci, jak cos to byl rozkaz gruppenfuhrer'a WOLF'A ;D
				www.rosamotorcycle.pl |  | FZ600/XRV650/WR450
			- 

rosa
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości