Korek
powoli wam zapełnianie tego tematu idzie lubie sobie poczytać na swój temat tyle komplementów aż miło ale chyba zaczynam kapować o co wam chodzi jak was tu zaraz zbluzgam albo napisze coś głupiego to wy zaczniecie na mnie jechać tak o to wam chodzi ?
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
Labiss napisał(a):Nie rozumiem was.Czepiacie się jakby was ubywało po przeczytaniu durnego posta. :/ Jak mnie coś przeszkadza to nie zwracam na to uwagi,a tu jakieś wojny toczyć chcecie z "dziećmi neo".No bez przesady.Kogo to obchodzi.
zauważ że przez takich jegomości spada poziom na forum, co prowadzi do tego że przestaje sie ono rozwijać, przychodzi nowa osoba która mogła by dodać coś od siebie do informacji na forum, ale przeglądając tematy widzi w każdym bluzgi prowokowane przez trolli i rezygnuje, tym samym forum nie zyskuje nowych członków którzy zapewnili by dostawę swojej wiedzy do tematów na forum...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):Labiss napisał(a):Nie rozumiem was.Czepiacie się jakby was ubywało po przeczytaniu durnego posta. :/ Jak mnie coś przeszkadza to nie zwracam na to uwagi,a tu jakieś wojny toczyć chcecie z "dziećmi neo".No bez przesady.Kogo to obchodzi.
zauważ że przez takich jegomości spada poziom na forum, co prowadzi do tego że przestaje sie ono rozwijać, przychodzi nowa osoba która mogła by dodać coś od siebie do informacji na forum, ale przeglądając tematy widzi w każdym bluzgi prowokowane przez trolli i rezygnuje, tym samym forum nie zyskuje nowych członków którzy zapewnili by dostawę swojej wiedzy do tematów na forum...
No to po c*** zakładać taki temat...wejdzie nowa osoba zobaczy że zajmujecie się pierdołami i rezygnuje, na to nie wpadliście? skoro wam tak ten Korek przeszkadza to dlaczego tak bardzo go tutaj trzymacie? I jeszcze wyróżniacie w temacie....no sory ale nie rozumiem tego...
Życie jest po to by śmigać na moto!
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
-
inzynier - Świeżak
ten temat to chyba taka trochę aluzja od mar111cina, coś na zasadzi ukrytego przesłania które mówi: IDŹ STĄD!!!
ps. Janusz przepraszam że posłużyłem się twoim tekstem, ale nic lepszego nie przychodzi mi do głowy...
ps. Janusz przepraszam że posłużyłem się twoim tekstem, ale nic lepszego nie przychodzi mi do głowy...

-
melvin - PierwszyOkrutny
Czytam to forum dosyć długo(bo także przed rejestracją mojego nicka to robiłem) i napiszę tak: ja się starzeję, Ty się starzejesz, a średnia wieku na forum cały czas spada, a co za tym idzie także poziom merytoryczny. Przysługują się do tego także takie tematy jak ten. Rozumiem że anonimowość sprzyja takim zachowaniom, no ale bez przesady, piszecie przecież do drugiego człowieka...
- msebek
- Świeżak
melvin napisał(a):...spada poziom na forum, co prowadzi do tego że przestaje sie ono rozwijać, przychodzi nowa osoba która mogła by dodać coś od siebie do informacji na forum, ale przeglądając tematy widzi w każdym bluzgi prowokowane przez trolli i rezygnuje, tym samym forum nie zyskuje nowych członków którzy zapewnili by dostawę swojej wiedzy do tematów na forum...
...a starzy członkowie z coraz większą niechęcią tu zaglądają

Boże drogi, trochę nieobecności a śmieci od cholery...
Jednak moim ulubionym działem pozostaje "Technika jazdy"

pozdrawiam
Marcin
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
Zostawicie korka ,ludzie trzeba sie miłować i sobie wybaczać
A tak poważnie to może chłopak zmieni swój sposób wypowiedzi i będzie tu mile widziany.Atakując go po każdej wypowiedzi nie dajemy mu możliwości żeby przestał to robić. W pewnym sensie trochę go rozumiem, odpowiada atakiem na atak, broni się to normalne.. A poza tym to każdy zasługuje na drugą szansę.

-
sepo - VIP Ścigacz.pl
sepo ja niechce wybaczenia
przecież ja nikomu nieprzeszkadzam i niedostałem jeszcze ani jednego ostrzeżenia bo mam kulturalne posty tylko czepia się mnie melvin marcin simonow icid i coś tam zdzichu sapie ale mu to niewychodzi
więc o co kaman niech se piszą , ten temat marcin zrobił z tego powodu ,że poparłem sieksona który wykasował jego posty które były nienatemat i poprostu myśli ,że się odgryzie ... ludzie czasami się bardzo prymitywnie zachowują i bardzo prymitywne uczucia nimi żądzą

więc o co kaman niech se piszą , ten temat marcin zrobił z tego powodu ,że poparłem sieksona który wykasował jego posty które były nienatemat i poprostu myśli ,że się odgryzie ... ludzie czasami się bardzo prymitywnie zachowują i bardzo prymitywne uczucia nimi żądzą

Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
Wiem, że ty tego nie chcesz, ale chodziło mi o to aby inni zluzowali (zapomnieli o swoich uprzedzeniach do ciebie) trochę i nie zbierała im się piana w ustach na widok twojego posta.

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
ja tylko z taka mala dygresja a propos korkarozporka.
jak dla mnie zwykly uzyszkodnik ,jakich tu duzo. przynajmniej ubarwia forum i nie musze caly czas czytac waszego lizania sie po jajach bez konca.
no dobra mozecie sie klocic dalej dziewczeta.
jak dla mnie zwykly uzyszkodnik ,jakich tu duzo. przynajmniej ubarwia forum i nie musze caly czas czytac waszego lizania sie po jajach bez konca.
no dobra mozecie sie klocic dalej dziewczeta.
- prelude1
- Świeżak
- Labiss
- MEGA TROLL
nie musicie o mnei zakladac drugiego tematu jak to niekturzy chca. moze niektorzy mnie lubia moze nie. jesli chcecie ja sam z tad odejde. chodz sam nei wiem co wy chcecie prawda ost mialem troche przeklenstw w wypowiedziach ale przeprosilem i poprawilem to. zawsze sie wypowiadalem na temat i najlepiej ja umialem i do nikogo pierwszy nie zaczynalem.
naprawde przykro sie komus czyta kiedy ktos sie stara jak naj lepiej a tu ktos kto mnie nei zna i nie pisal ze mna nigdy wyjezdza mi..
korka nielubie nei bede ukrywal ale to przez to ze zaczol mnie wyzywac na moim temacie. i tyle wiec chcecie zebym poszedl?
ja tu nie bd siedzail na sile jesli mnei nie chcecie.. prosze mi odp.
naprawde przykro sie komus czyta kiedy ktos sie stara jak naj lepiej a tu ktos kto mnie nei zna i nie pisal ze mna nigdy wyjezdza mi..
korka nielubie nei bede ukrywal ale to przez to ze zaczol mnie wyzywac na moim temacie. i tyle wiec chcecie zebym poszedl?
ja tu nie bd siedzail na sile jesli mnei nie chcecie.. prosze mi odp.
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
spoyler92 napisał(a):ja tu nie bd siedzail na sile jesli mnei nie chcecie.. prosze mi odp.
Chyba nie spodziewasz sie teraz wypowiedzi w stylu "Nie odchodz, zostan z nami, wszyscy Cie kochamy"? Spoyler, nie bierz tak wszystkiego do siebie, chillout chlopie. Ja doceniam osobiscie to, ze potrafisz przeprosic za swoje bledy, bo to rzadkosc na tym forum. Troche powagi, badz dorosly

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
nigdy mi sie nie zdazalo zeby mnie ktos nie lubil badz na mnie najezdzal z powodu tego ze mnie ponioslo i zaklolem.
mam duzo przyjaciul a wrogow tylko 2... na tym forym zyskalem paru wrogow... nie licze na to co Pati powiedzialas;" Chyba nie spodziewasz sie teraz wypowiedzi w stylu "Nie odchodz, zostan z nami, wszyscy Cie kochamy"". ja chce tylko tyle zeby mi powiedzieli co odemnie chca i za co mnie nie lubia jak mnei nie znaja?nie zaczynalem sie do nich ani nic. i jesli chca ja odejde bo niechec zeby inni sie zle czuli tu na forum przez moja obecnosc.
mam duzo przyjaciul a wrogow tylko 2... na tym forym zyskalem paru wrogow... nie licze na to co Pati powiedzialas;" Chyba nie spodziewasz sie teraz wypowiedzi w stylu "Nie odchodz, zostan z nami, wszyscy Cie kochamy"". ja chce tylko tyle zeby mi powiedzieli co odemnie chca i za co mnie nie lubia jak mnei nie znaja?nie zaczynalem sie do nich ani nic. i jesli chca ja odejde bo niechec zeby inni sie zle czuli tu na forum przez moja obecnosc.
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
"Nie odchodz, zostan z nami, wszyscy Cie kochamy"":)
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
- Labiss
- MEGA TROLL
spoyler po prostu zmień swój styl pisania postów, przyłóż się trochę, poprawienie błędów nie zajmie ci wiele czasu, wystarczy się trochę postarać...
druga sprawa to sposób w jaki się wypowiadasz, unikaj zwrotów typu "odjebka","spierd*laj" itd itp. trochę ogłady, działanie forum polega na przeciwstawianiu sobie swoich opinii, jeśli ktoś ci pisze że się z tobą nie zgadza to nie dla tego że usiłuje ci dopiec i cię zdenerwować, tylko dla tego że ma inne zdanie na dany temat...
zachowuj się jak facet a nie jak to ci się zdarza jak dzieciak, który myśli że jest najmądrzejszy i pozjadał wszystkie rozumy...
chciałeś żeby napisać ci co nam nie odpowiada w twoim zachowaniu to proszę bardzo, napisałem... myślę że jak weźmiesz sobie do serca to co ci napisałem, to zmieni się podejście członków forum do twojej osoby...
druga sprawa to sposób w jaki się wypowiadasz, unikaj zwrotów typu "odjebka","spierd*laj" itd itp. trochę ogłady, działanie forum polega na przeciwstawianiu sobie swoich opinii, jeśli ktoś ci pisze że się z tobą nie zgadza to nie dla tego że usiłuje ci dopiec i cię zdenerwować, tylko dla tego że ma inne zdanie na dany temat...
zachowuj się jak facet a nie jak to ci się zdarza jak dzieciak, który myśli że jest najmądrzejszy i pozjadał wszystkie rozumy...
chciałeś żeby napisać ci co nam nie odpowiada w twoim zachowaniu to proszę bardzo, napisałem... myślę że jak weźmiesz sobie do serca to co ci napisałem, to zmieni się podejście członków forum do twojej osoby...

-
melvin - PierwszyOkrutny