Najlepszy motocykl 500ccm wyprodukowany w latach 1998-2003.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
sorki ze wtrace sie w te 125'tki a moze przejrzyj sobie kawasaki zephir 550... mowie ze wzgledu na silnik, bo ma 4 garki.... i wiem ze straaasznie ciezko zajechac ten sprzet 

bedzie dobrze... i jest bardzo dobrze.... Z'etek xD
-
owad - Świeżak
kaka84 napisał(a):chili jesli chcesz porownac cbf 500 za 25tys z suzuki gs 500 za 17.5 tys to spoko :d
Jesli mial bym wybrać golasa wzioł bym honde cb jest najlepsze i co do tego nie ma co dyskutowac,ale jesli chcesz motocykl z o slonką to nie masz na rynku 500 dużego wyboru
a i owszem, gs500f to calkiem inna epoka niz cbf500 (ta nawet wystepuje z ABS;) tyle ze nie wszyscy lubia golasy:P
jedż szybciej, zmierzasz tam gdzie rodzą sie marzenia
- chili
- Świeżak
jesli cię stac a chcesz koniecznie 500 to bierz CBF to najlepszy motocykl z tych wszystkich(hornet z silnikiem cebuli). Jak chcesz owiewki to zostaje tylko GS500F(tańszy,mniej pali), bo CBF z owiewkami nie ma.To zależy od ciebie.
Już niedługo... to już przeszłość
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
Przejechalem GS500F K4 7tys kilometrow, jest to moj pierwszy motor i bardzo sobie go chwale w sumie bez awaryjny(nawet nie moge narzekac na elektryke) naprawde swietnie sie prowadzi i jako jedyny przyznacie robi jakiekolwiek wrazenie wizualne sposrod reszty moto swojej klasy....MOJ FAWORYT TO SUZUKI GS500 F
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Jeśli wstajesz rano i nic cię nie boli znaczy że juz umarleś.
-
wecrewkailo - Świeżak
-
Gandalf - Świeżak
Najlepszy to pojecie względne, bo zależy, czego TY oczekujesz od moto nie MY. Pod względem prędkości wygody, itd. najlepszym może być w różnych dziedzinach... a co sie tobie spodoba nie nam myśleć, Chociaż wiem ze cokolwiek nie kupisz będziesz i tak z rogalem na twarzy latał, dlatego ja kupuje to, co mi sie podoba a potem patrzę na wygodę pojemność itd. Oczywiście stan tez jest ważny
Z 500 jeździłem GS 500 starszym modelem i ER-5
Według mnie GS jakby lepiej ciągnął lub ta moc jest bardziej odczuwalna... takie miałem odczucie podczas przyspieszania, poza tym dziwnie mi sie jeździ 500 jakoś tak zbyt mało mocy na wyższych biegach 4,5,6 W ER siedzi sie dziwnie prosto i ręce ma sie wysoko, co mnie denerwuje i garbie sie podczas siedzenia... W GS tym starszym z dzieloną kierownicą pozycja jest bardziej pochylona i wygodna jak dla mnie, przez co chyba pasażer w GS ma więcej miejsca... natomiast w ER chcąc zabrać grubszego pasażera jego tyłek będzie sie znajdował na uchwycie a kask non stop uderzał w kierowcę przy szarpaniu Poza tym jak pasażer GS nieraz miałem nogi wyżej kasku podczas przyspieszeń gwałtownych, a w ER pasażer mniej lata po przyspieszeniu gwałtownym...
CB 500 jeździłem tylko na tyle i odczucia jak z ER-5 tyle ze trochę więcej miejsca z tyłu raczej jest... Słyszałem też, że narzekają na hamulce w ER, ale mi to jakoś nie przeszkadzało...
Ja bym brał starszego GS w idealnym stanie mimo ze o nim nie jest mowa w temacie... Wziąłbym ze względu na tą pozycje za kierownicą...
// Jezusie Slodki, Boze jedyny
// mózg sie lasuje i zupelnie nie rozumiem tego co piszesz
// poprawilem Ci pisownie w Office 2007 ale tez mial problemy
// zainstaluj firefoxa coooo ?
// simonw
Z 500 jeździłem GS 500 starszym modelem i ER-5
Według mnie GS jakby lepiej ciągnął lub ta moc jest bardziej odczuwalna... takie miałem odczucie podczas przyspieszania, poza tym dziwnie mi sie jeździ 500 jakoś tak zbyt mało mocy na wyższych biegach 4,5,6 W ER siedzi sie dziwnie prosto i ręce ma sie wysoko, co mnie denerwuje i garbie sie podczas siedzenia... W GS tym starszym z dzieloną kierownicą pozycja jest bardziej pochylona i wygodna jak dla mnie, przez co chyba pasażer w GS ma więcej miejsca... natomiast w ER chcąc zabrać grubszego pasażera jego tyłek będzie sie znajdował na uchwycie a kask non stop uderzał w kierowcę przy szarpaniu Poza tym jak pasażer GS nieraz miałem nogi wyżej kasku podczas przyspieszeń gwałtownych, a w ER pasażer mniej lata po przyspieszeniu gwałtownym...
CB 500 jeździłem tylko na tyle i odczucia jak z ER-5 tyle ze trochę więcej miejsca z tyłu raczej jest... Słyszałem też, że narzekają na hamulce w ER, ale mi to jakoś nie przeszkadzało...
Ja bym brał starszego GS w idealnym stanie mimo ze o nim nie jest mowa w temacie... Wziąłbym ze względu na tą pozycje za kierownicą...
// Jezusie Slodki, Boze jedyny

// mózg sie lasuje i zupelnie nie rozumiem tego co piszesz
// poprawilem Ci pisownie w Office 2007 ale tez mial problemy
// zainstaluj firefoxa coooo ?
// simonw
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
Ja bym chcial cos powiedziec o GPZ
, ostatnio kupilem motor i wlasnie szukalem wsrod 500, kupilem GS500E bo jednak naked mi sie bardziej spodobal a wracaja wlasnie do GPZ motorek bardzo fajny bo na kilku jezdzilem (rozgladajac sie za moto
) i ciezko kupic uzywany w dobrym stanie za w miare niska cene
ta kwiec polecam GS500E
a przed zakupem GPZ porzadnie sie przygladnac
.Pozdawiam

- MIG
- Świeżak
W GPZ 500 jest dziwnie tak kierownica blisko siebie i wysoko dziwnie sie czuje operujac czym stakim... Kolega z klasy z gimnazjum miał no i przebieg miał ze 110 000 a motor jescze chodził mimo Opalania 9-11 litrów na 100 i oleju z wydehu, grzechotania wszystkiego. Jeździł. Mi nie przypadła do gustu jego stylistyka.
Najleprza kierownica dzielona i pozycja sportowa co oferuje stary GS 500.
Najleprza kierownica dzielona i pozycja sportowa co oferuje stary GS 500.
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
-
GregorMoto - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2